Armageddon2012 je napisao/la:malo ko je potpuno cistog obraza,nisu ni borac i sarajevo.
ali amar osim i general jelic su personifikacija korupcije i zla u nasem fudbalu.
izdrži arma uz tebe smo!
pravda za armu!
svi u ćuzu!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Armageddon2012 je napisao/la:malo ko je potpuno cistog obraza,nisu ni borac i sarajevo.
ali amar osim i general jelic su personifikacija korupcije i zla u nasem fudbalu.
Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade ŠipovacArmageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.
i on ce sa brkom u zatvor,zbog jednog dogovora 2010!bagrcavi je napisao/la:Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade ŠipovacArmageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.Jedino je on imo takav smisao za humor sa onim tortama u svlačionici, a i znao je tako ponešto i napisat.
Samo da ga ne bace lavovimaArmageddon2012 je napisao/la:i on ce sa brkom u zatvor,zbog jednog dogovora 2010!bagrcavi je napisao/la:Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade ŠipovacArmageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.Jedino je on imo takav smisao za humor sa onim tortama u svlačionici, a i znao je tako ponešto i napisat.
Da ti odgovorim na ovaj post, obuhvatiti ću materiju iz postova iznad. Nadam se da neću duljiti, ako budem , dati ću ti parcijalu da pojednostavim. Ni jednom nismo pričali o poštenju Jelića, mozemo i ja i ti nagađati, reći pošten/nepošten. Ono o čemu smo razgovarili je povlačenje, točnije zašto?. Ja kažem da nije razlog taj kojeg ti navodiš, da je nešto drugo, da se ne ponavljamo.Armageddon2012 je napisao/la:eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i jos jednom klubu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.
ali,kod nas je takav calciopoli nemoguce sprovesti,zato i jesmo tu gdje jesmo.
Slažem se. Još ću nadodati da je nema regularne 100% ,i da u svakoj ligi na svijetu ima mešetarenja. Nego, ne volim kada se neki prestavljaju kao "blaženi" a ujedno ne mogu izići u El zbog prevara i lopovluka.FCS je napisao/la:Lobiranja i namještanja je bilo od kako se lopta kotrlja na ovim prostorima (ne samo ovdje), i misliti kako fudbal može biti izmješten od društveno političkih procesa može samo budala. Ja se malo sjećam i jugo lige, ništa manje nije bila namještena, samo tada nije bilo kladionica (osim one lutrije na zadnjoj strani tempa). Međutima ja sam mišljenja da je liga najregularnija bila upravo zadnjih par godina, od dolaska komiteta i ovo prebacivanje na taj period nikako ne stoji. Danas je liga regularnija za 100% u odnosu na vrijeme prije komiteta, a da je regularna nije, niti će ikada potpuno regularna biti.
Armageddon2012 je napisao/la:obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac![]()
a na toj drugoj,iako je dosta vremena prošlo,skoro sam 99 posto siguran da sarajčić niti bilo ko drugi iz travnika nije isključen,a dva miliona posto sam siguran da je penal bio čist kao suza.
ako već pokušavate borac staviti u istu ravan sa vašim kriminalnim klubovima,onda se bar potrudite da nađete stvarno "šarene" utakmice...a bilo ih je 3,4 za sve ove godine...kod vas je svaka druga šarena.
Nije kod mene, nego kod tebe, ti si najglasniji o namještanju. Nravno da je pošten penal, pa za Borac je sviranArmageddon2012 je napisao/la:obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac![]()
a na toj drugoj,iako je dosta vremena prošlo,skoro sam 99 posto siguran da sarajčić niti bilo ko drugi iz travnika nije isključen,a dva miliona posto sam siguran da je penal bio čist kao suza.
ako već pokušavate borac staviti u istu ravan sa vašim kriminalnim klubovima,onda se bar potrudite da nađete stvarno "šarene" utakmice...a bilo ih je 3,4 za sve ove godine...kod vas je svaka druga šarena.
Ma to mi se kosi sa činjenicama. Pošten klub, na čelu sa nepoštenim "osobljem".Armageddon2012 je napisao/la:ja se nadam da će u zatvor i oni koji su pokrali novac iz fk borac.
Ma živio ti meni još 100 godina. Dao Bog pa Borac ove godine bude prvak, a Široki drugi da i mi igramo LP dogodine.Armageddon2012 je napisao/la:kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.
kod nas je još gore...kod nas su samo gledali kako da se okoriste o klub u interesu vlastitog dzepa...nisu plaćali ni naše igrače,a kamoli sudije i protivnike.
A mi kao treci da obojimo u crveno bilo koji evropski gradmaxmore je napisao/la:Ma živio ti meni još 100 godina. Dao Bog pa Borac ove godine bude prvak, a Široki drugi da i mi igramo LP dogodine.Armageddon2012 je napisao/la:kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.
kod nas je još gore...kod nas su samo gledali kako da se okoriste o klub u interesu vlastitog dzepa...nisu plaćali ni naše igrače,a kamoli sudije i protivnike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.