Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Tarantino
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Tarantino » 02 okt 2013, 20:06

Armageddon2012 je napisao/la:malo ko je potpuno cistog obraza,nisu ni borac i sarajevo.

ali amar osim i general jelic su personifikacija korupcije i zla u nasem fudbalu.

izdrži arma uz tebe smo!

pravda za armu!

svi u ćuzu!
ali nema para,sve se rastalilo....

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 okt 2013, 20:09

samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje. 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 okt 2013, 20:11

Armageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.
Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade Šipovac :mrgreen: Jedino je on imo takav smisao za humor sa onim tortama u svlačionici, a i znao je tako ponešto i napisat.
DRUG NEBI TI PUNCA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 okt 2013, 20:12

i sta ako nam oduzmu te tri titule... opet cemo ostati najtrofejniji bh klub... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 02 okt 2013, 20:13

bagrcavi je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:samo se vi ismijavajte,a kad vam sef zavrsi u zatvoru,izvinjavacete mi se ovdje.
Što više čitam tvoje postove, sve više mislim da si ti Rade Šipovac :mrgreen: Jedino je on imo takav smisao za humor sa onim tortama u svlačionici, a i znao je tako ponešto i napisat.
i on ce sa brkom u zatvor,zbog jednog dogovora 2010!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 okt 2013, 20:14

Armageddon2012 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
i on ce sa brkom u zatvor,zbog jednog dogovora 2010!
Samo da ga ne bace lavovima :?
DRUG NEBI TI PUNCA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 okt 2013, 20:15

Lafo ih boli prkno za pricu Schlagera a lijepe se na covjekove postove.
1946

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 okt 2013, 20:16

slika

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 09:29

Armageddon2012 je napisao/la:eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i jos jednom klubu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.

ali,kod nas je takav calciopoli nemoguce sprovesti,zato i jesmo tu gdje jesmo.
Da ti odgovorim na ovaj post, obuhvatiti ću materiju iz postova iznad. Nadam se da neću duljiti, ako budem , dati ću ti parcijalu da pojednostavim. Ni jednom nismo pričali o poštenju Jelića, mozemo i ja i ti nagađati, reći pošten/nepošten. Ono o čemu smo razgovarili je povlačenje, točnije zašto?. Ja kažem da nije razlog taj kojeg ti navodiš, da je nešto drugo, da se ne ponavljamo.
Poštenje, imaju organi koji trebaju istražiti i koji bi trebali. Činjenice govore da je Jelić u klubu dugi niz godina i da je napravio ono što ni jedan velikan BiH nogomet nije uspio... nećemo u detalje ima ih dosta. 0 KM duga, još uvjek naučna fantastika za Borac i sl.
I da Borac bude ove sezone, i prošle prvak, opet mu je isto, jer je prepošten i ostati će doma ne moze u EU natjecanja, tamo ne primaju poštene samo korumpirane.
Ali evo kada već prozivaš Široki Brijeg, ja kažem ne može on sam mora sa nekim odigrati, pa ćemo spomenuti jednu utakmicu koja se dosta spominje kao namještena Borac Banja Luka Siroki Brijeg 3:2 22.08.2009.. E sada ti odluči ko je ovdje pošteniji. Ja vjerujem da je Borac zasluženo pobjedio , ali neki Armageddon tamo kaže namješteno i točka... Toliko o poštenju.

2009/2010 ili /2011 Nakon sto nisu mogli dati gola 62 minute, sudija iskljucuje Sarajcica iz Travnika i nakon sto jos pola sata nisu mogli da daju gol, sudija produzava utakmicu 4 minute i plus u 94 minuti sudija svira penal Borcu. Slučajnosti i poštenje
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 03 okt 2013, 11:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 03 okt 2013, 09:46

Lobiranja i namještanja je bilo od kako se lopta kotrlja na ovim prostorima (ne samo ovdje), i misliti kako fudbal može biti izmješten od društveno političkih procesa može samo budala. Ja se malo sjećam i jugo lige, ništa manje nije bila namještena, samo tada nije bilo kladionica (osim one lutrije na zadnjoj strani tempa). Međutima ja sam mišljenja da je liga najregularnija bila upravo zadnjih par godina, od dolaska komiteta i ovo prebacivanje na taj period nikako ne stoji. Danas je liga regularnija za 100% u odnosu na vrijeme prije komiteta, a da je regularna nije, niti će ikada potpuno regularna biti.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 09:49

FCS je napisao/la:Lobiranja i namještanja je bilo od kako se lopta kotrlja na ovim prostorima (ne samo ovdje), i misliti kako fudbal može biti izmješten od društveno političkih procesa može samo budala. Ja se malo sjećam i jugo lige, ništa manje nije bila namještena, samo tada nije bilo kladionica (osim one lutrije na zadnjoj strani tempa). Međutima ja sam mišljenja da je liga najregularnija bila upravo zadnjih par godina, od dolaska komiteta i ovo prebacivanje na taj period nikako ne stoji. Danas je liga regularnija za 100% u odnosu na vrijeme prije komiteta, a da je regularna nije, niti će ikada potpuno regularna biti.
Slažem se. Još ću nadodati da je nema regularne 100% ,i da u svakoj ligi na svijetu ima mešetarenja. Nego, ne volim kada se neki prestavljaju kao "blaženi" a ujedno ne mogu izići u El zbog prevara i lopovluka.

Lištica

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 09:54

obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac 8-)

a na toj drugoj,iako je dosta vremena prošlo,skoro sam 99 posto siguran da sarajčić niti bilo ko drugi iz travnika nije isključen,a dva miliona posto sam siguran da je penal bio čist kao suza.

ako već pokušavate borac staviti u istu ravan sa vašim kriminalnim klubovima,onda se bar potrudite da nađete stvarno "šarene" utakmice...a bilo ih je 3,4 za sve ove godine...kod vas je svaka druga šarena.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 09:59

Armageddon2012 je napisao/la:obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac 8-)

a na toj drugoj,iako je dosta vremena prošlo,skoro sam 99 posto siguran da sarajčić niti bilo ko drugi iz travnika nije isključen,a dva miliona posto sam siguran da je penal bio čist kao suza.

ako već pokušavate borac staviti u istu ravan sa vašim kriminalnim klubovima,onda se bar potrudite da nađete stvarno "šarene" utakmice...a bilo ih je 3,4 za sve ove godine...kod vas je svaka druga šarena.
:lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 10:20

Armageddon2012 je napisao/la:obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac 8-)

Nije kod mene, nego kod tebe, ti si najglasniji o namještanju. Nravno da je pošten penal, pa za Borac je sviran :lol: . Nego ko pokrade Banjalučkog velikana? Na to mi nisi odgovorio. Sve poštenjačine u Banja Luci na čelu sa D. Jovićem.

Lištica

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 10:24

ja se nadam da će u zatvor i oni koji su pokrali novac iz fk borac.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 10:26

Armageddon2012 je napisao/la:ja se nadam da će u zatvor i oni koji su pokrali novac iz fk borac.
Ma to mi se kosi sa činjenicama. Pošten klub, na čelu sa nepoštenim "osobljem".

Lištica

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 10:28

kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.

kod nas je još gore...kod nas su samo gledali kako da se okoriste o klub u interesu vlastitog dzepa...nisu plaćali ni naše igrače,a kamoli sudije i protivnike.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 10:31

Armageddon2012 je napisao/la:kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.

kod nas je još gore...kod nas su samo gledali kako da se okoriste o klub u interesu vlastitog dzepa...nisu plaćali ni naše igrače,a kamoli sudije i protivnike.
Ma živio ti meni još 100 godina. Dao Bog pa Borac ove godine bude prvak, a Široki drugi da i mi igramo LP dogodine.

Lištica

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 okt 2013, 10:40

maxmore je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.

Ma živio ti meni još 100 godina. Dao Bog pa Borac ove godine bude prvak, a Široki drugi da i mi igramo LP dogodine.
A mi kao treci da obojimo u crveno bilo koji evropski grad
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 10:49

ma ne moraš biti treći.....ove godine je 8 mjesto vodilo u evropu,a sledeće će i deveto,s obzirom kakve su šanse da neki klubovi iz vrha ispune finansijski kriterijum uefa za licencu,koji je iz godine u godinu sve rigorozniji :(

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []