Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 588

Toxicity
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la Toxicity » 04 okt 2013, 13:31

revan je napisao/la: Knights of the Old Republic serijal bez sumnje
Pređene po par puta, priča je vrhunska, zapleti, igrivost. Osjećaj kad tek dobiješ lightsaber :mrgreen: . Nenadhebivi serijali, isključivši ovaj online, to mi se nešto ne da heklat :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 okt 2013, 15:23

@quaresma evo da ti ovdje odg na tvoju pp, nece nesto preko tapatalka, pise da ti korisnicko ime ne postoji..

A za koliko se otprilike moze uzeti taj flashan xbox ? A za koliko ps3 ? Jer se ja uopste ne razumijem u xbox, je li to slicno kao ps3 (mislim po grafici i to), je li sve novije igrice izlaze za xbox kao sto izlaze i za ps3 ? nemam ti pojma o tome..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 okt 2013, 17:53

Mnogi smatraju xbox boljim od ps3a. Valjda zbog toga sto igre prave prvo na xboxu pa ih tek onda portuju na druge konzole i PC. Mada je u sustini isti qrac to sve (ps3 i 360)
Unico amore sei!
❤️🖤

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 okt 2013, 17:56

A lova ? :D koliko ? :D

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 04 okt 2013, 17:59

Papastathopoulos je napisao/la:A lova ? :D koliko ? :D
Ja bih ti preporučio da sačekaš da izađu PS4 i XBOX One i tada uzmeš konzolu stare genracije (PS 3 i X BOX 360) jer će im cijena početi padati.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 okt 2013, 18:10

Ja cu sacekat da ps3 il 360 budu 200 maraka pa onda uzimam :mrgreen:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 okt 2013, 18:15

Papastathopoulos je napisao/la:A lova ? :D koliko ? :D
Xbox je jeftiniji ali ima jedna mana a to je RROD tj. ima tendenciju da prestane raditi duzom upotrebom. Znaci ako zelis igrati na konzoli dnevno po 6-7 sati onda ti ne preporucujem. PS3 je malo skuplji od mikrosoftove konzole ali zato i znatno sigurniji. Cijene se "vrte" inace oko 500 KM.
Unico amore sei!
❤️🖤

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2013, 18:23

PS3 12GB možete naći za 225 eura novu, ostale su 299 eura. PS4 košta 400 eura. Svako ima nekoga vani, a da dolazi u BiH. Ako vam se kupuje konzola recite nekome i kada bude dolazio u BiH neka je ponese. Može je i poslati, nije to toliki problem.

Tako ću ja dobiti uskoro aBd od prijatelja poklon Nintendo 3ds xl pokemon edition (200 eura) :mrgreen:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 04 okt 2013, 19:32

AjsKjub je napisao/la:Mnogi smatraju xbox boljim od ps3a. Valjda zbog toga sto igre prave prvo na xboxu pa ih tek onda portuju na druge konzole i PC. Mada je u sustini isti qrac to sve (ps3 i 360)
PS3 i XBox 360 igre se prave zasebno i zbog toga često budu poprilično različite. I jedne i druge se portaju na PC iako neki developeri rade prvo igru za PC (CDP RED, Blizzard) pa tek onda za konzole.

@Toxicity Ja SWTOR i ne ubrajam kao dio KOTOR-a.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 okt 2013, 19:48

Papastathopoulos je napisao/la:Ja cu sacekat da ps3 il 360 budu 200 maraka pa onda uzimam :mrgreen:
pa imas ih od 200 km

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 okt 2013, 19:54

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ja cu sacekat da ps3 il 360 budu 200 maraka pa onda uzimam :mrgreen:
pa imas ih od 200 km
Al 60% stvari u njemu treba zamijeniti :roll:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 okt 2013, 00:39

nije to pc pa da se tako stvari mijenjaju i da prasina ulazi

[youtube][/youtube]

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 okt 2013, 01:37

Pa ti mi nadji za 200 maraka, ja odma uzimam :roll:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 okt 2013, 13:53

http://www.pik.b-a/artikal/8865948/xbox ... te-jasper/
http://www.pik.b-a/artikal/7905142/xbox ... -flesovan/
http://www.pik.b-a/artikal/8149797/xbox-360-slim-4gb/

nisu svi tacno 200 km, ali jesu tu negdje, tu su sa jasper maticnom i vise, a imas ti one sa zephyr, xenon koje su oko 100km, ali te zaobidji, eto pa ti biraj, ja licno nebih isao preko 300 km, jer po mom misljenju konzole danas ne vrijede toliko

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 05 okt 2013, 13:58

Jel moguce igrati gta4 onako kao 3 ono da ne prelazis misije nama , vec da se prvo malo budaleses po gradu upoznajes mapu i to.Posto ovdje cim izadjem iz auta na pocetku i napustim onog rusa kao mog partnera nama mi se ponovi misija na pocetak,negdje procita da prvo njega moram odvesti do onog kafica sto on trazi te da nakon toga se mogu slobodno vozakiti po gradu i raditi sta hocu????Ili ima neki mod u samoj igrici da se iskljuci da me ne ogranicavaju sa misijama??

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 okt 2013, 14:23

Rekordmeister je napisao/la:Jel moguce igrati gta4 onako kao 3 ono da ne prelazis misije nama , vec da se prvo malo budaleses po gradu upoznajes mapu i to.Posto ovdje cim izadjem iz auta na pocetku i napustim onog rusa kao mog partnera nama mi se ponovi misija na pocetak,negdje procita da prvo njega moram odvesti do onog kafica sto on trazi te da nakon toga se mogu slobodno vozakiti po gradu i raditi sta hocu????Ili ima neki mod u samoj igrici da se iskljuci da me ne ogranicavaju sa misijama??
ako te dobro razumijem , ti si sa romanom (koji je inače rođak glavnog lika , a ne samo neki partner , i srbin je a ne rus) otišao do onog stana gdje ti je safehouse ? kada to uradiš možeš freeroamat koliko hoćeš...

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 05 okt 2013, 14:51

viKK je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:Jel moguce igrati gta4 onako kao 3 ono da ne prelazis misije nama , vec da se prvo malo budaleses po gradu upoznajes mapu i to.Posto ovdje cim izadjem iz auta na pocetku i napustim onog rusa kao mog partnera nama mi se ponovi misija na pocetak,negdje procita da prvo njega moram odvesti do onog kafica sto on trazi te da nakon toga se mogu slobodno vozakiti po gradu i raditi sta hocu????Ili ima neki mod u samoj igrici da se iskljuci da me ne ogranicavaju sa misijama??
ako te dobro razumijem , ti si sa romanom (koji je inače rođak glavnog lika , a ne samo neki partner , i srbin je a ne rus) otišao do onog stana gdje ti je safehouse ? kada to uradiš možeš freeroamat koliko hoćeš...

e to super,hvala ti rijesen problem,samo da te jos pitam zasto nece da mi sifre prihvati kad ukucam nista ne dobijem??

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 05 okt 2013, 15:01

Rekordmeister je napisao/la:
viKK je napisao/la:

e to super,hvala ti rijesen problem,samo da te jos pitam zasto nece da mi sifre prihvati kad ukucam nista ne dobijem??
Btw imam ja neki belaj nece mi sejva nista jer nisam konektovan trazi nesto da budem konektovan na interent da mi moze sejvati da pocinjem igricu iz safehosa .. a u pm 3 dana se bocim sa ovim gta i nikako na zelenu granu :?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 okt 2013, 13:35

Igra li neko od vas Forge of Empires, imaju li neki cheatovi ili hack ? :D

Ako je neko porbao da mi pomogne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 06 okt 2013, 14:16

Dajte molim vas znal ko kako da namudam ovaj GTA 4 da mogu sejvati i da mogu ici slobodno po gradu ukucavati sifre i te namudaje da ne prelazim misije nama prvo bi da malo upoznam mapu,kad odem do onog stan odvedem onog rodjaka i sad treba da mi sejva a on nece trazi da se konetketujem na onaj windows live i da tamo imam profil imal iko neko rjesenje da se to izbjegne i da se moze igrati bez toga ?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 12 gostiju.