Pređene po par puta, priča je vrhunska, zapleti, igrivost. Osjećaj kad tek dobiješ lightsaberrevan je napisao/la: Knights of the Old Republic serijal bez sumnje
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@quaresma evo da ti ovdje odg na tvoju pp, nece nesto preko tapatalka, pise da ti korisnicko ime ne postoji..
A za koliko se otprilike moze uzeti taj flashan xbox ? A za koliko ps3 ? Jer se ja uopste ne razumijem u xbox, je li to slicno kao ps3 (mislim po grafici i to), je li sve novije igrice izlaze za xbox kao sto izlaze i za ps3 ? nemam ti pojma o tome..
A za koliko se otprilike moze uzeti taj flashan xbox ? A za koliko ps3 ? Jer se ja uopste ne razumijem u xbox, je li to slicno kao ps3 (mislim po grafici i to), je li sve novije igrice izlaze za xbox kao sto izlaze i za ps3 ? nemam ti pojma o tome..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mnogi smatraju xbox boljim od ps3a. Valjda zbog toga sto igre prave prvo na xboxu pa ih tek onda portuju na druge konzole i PC. Mada je u sustini isti qrac to sve (ps3 i 360)
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja bih ti preporučio da sačekaš da izađu PS4 i XBOX One i tada uzmeš konzolu stare genracije (PS 3 i X BOX 360) jer će im cijena početi padati.Papastathopoulos je napisao/la:A lova ?koliko ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja cu sacekat da ps3 il 360 budu 200 maraka pa onda uzimam 
Xbox je jeftiniji ali ima jedna mana a to je RROD tj. ima tendenciju da prestane raditi duzom upotrebom. Znaci ako zelis igrati na konzoli dnevno po 6-7 sati onda ti ne preporucujem. PS3 je malo skuplji od mikrosoftove konzole ali zato i znatno sigurniji. Cijene se "vrte" inace oko 500 KM.Papastathopoulos je napisao/la:A lova ?koliko ?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
PS3 12GB možete naći za 225 eura novu, ostale su 299 eura. PS4 košta 400 eura. Svako ima nekoga vani, a da dolazi u BiH. Ako vam se kupuje konzola recite nekome i kada bude dolazio u BiH neka je ponese. Može je i poslati, nije to toliki problem.
Tako ću ja dobiti uskoro aBd od prijatelja poklon Nintendo 3ds xl pokemon edition (200 eura)
Tako ću ja dobiti uskoro aBd od prijatelja poklon Nintendo 3ds xl pokemon edition (200 eura)
PS3 i XBox 360 igre se prave zasebno i zbog toga često budu poprilično različite. I jedne i druge se portaju na PC iako neki developeri rade prvo igru za PC (CDP RED, Blizzard) pa tek onda za konzole.AjsKjub je napisao/la:Mnogi smatraju xbox boljim od ps3a. Valjda zbog toga sto igre prave prvo na xboxu pa ih tek onda portuju na druge konzole i PC. Mada je u sustini isti qrac to sve (ps3 i 360)
@Toxicity Ja SWTOR i ne ubrajam kao dio KOTOR-a.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa imas ih od 200 kmPapastathopoulos je napisao/la:Ja cu sacekat da ps3 il 360 budu 200 maraka pa onda uzimam
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al 60% stvari u njemu treba zamijenitiQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa imas ih od 200 kmPapastathopoulos je napisao/la:Ja cu sacekat da ps3 il 360 budu 200 maraka pa onda uzimam
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije to pc pa da se tako stvari mijenjaju i da prasina ulazi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa ti mi nadji za 200 maraka, ja odma uzimam 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.pik.b-a/artikal/8865948/xbox ... te-jasper/
http://www.pik.b-a/artikal/7905142/xbox ... -flesovan/
http://www.pik.b-a/artikal/8149797/xbox-360-slim-4gb/
nisu svi tacno 200 km, ali jesu tu negdje, tu su sa jasper maticnom i vise, a imas ti one sa zephyr, xenon koje su oko 100km, ali te zaobidji, eto pa ti biraj, ja licno nebih isao preko 300 km, jer po mom misljenju konzole danas ne vrijede toliko
http://www.pik.b-a/artikal/7905142/xbox ... -flesovan/
http://www.pik.b-a/artikal/8149797/xbox-360-slim-4gb/
nisu svi tacno 200 km, ali jesu tu negdje, tu su sa jasper maticnom i vise, a imas ti one sa zephyr, xenon koje su oko 100km, ali te zaobidji, eto pa ti biraj, ja licno nebih isao preko 300 km, jer po mom misljenju konzole danas ne vrijede toliko
- Rekordmeister
- Kontakt:
Jel moguce igrati gta4 onako kao 3 ono da ne prelazis misije nama , vec da se prvo malo budaleses po gradu upoznajes mapu i to.Posto ovdje cim izadjem iz auta na pocetku i napustim onog rusa kao mog partnera nama mi se ponovi misija na pocetak,negdje procita da prvo njega moram odvesti do onog kafica sto on trazi te da nakon toga se mogu slobodno vozakiti po gradu i raditi sta hocu????Ili ima neki mod u samoj igrici da se iskljuci da me ne ogranicavaju sa misijama??
ako te dobro razumijem , ti si sa romanom (koji je inače rođak glavnog lika , a ne samo neki partner , i srbin je a ne rus) otišao do onog stana gdje ti je safehouse ? kada to uradiš možeš freeroamat koliko hoćeš...Rekordmeister je napisao/la:Jel moguce igrati gta4 onako kao 3 ono da ne prelazis misije nama , vec da se prvo malo budaleses po gradu upoznajes mapu i to.Posto ovdje cim izadjem iz auta na pocetku i napustim onog rusa kao mog partnera nama mi se ponovi misija na pocetak,negdje procita da prvo njega moram odvesti do onog kafica sto on trazi te da nakon toga se mogu slobodno vozakiti po gradu i raditi sta hocu????Ili ima neki mod u samoj igrici da se iskljuci da me ne ogranicavaju sa misijama??
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- Rekordmeister
- Kontakt:
e to super,hvala ti rijesen problem,samo da te jos pitam zasto nece da mi sifre prihvati kad ukucam nista ne dobijem??viKK je napisao/la:ako te dobro razumijem , ti si sa romanom (koji je inače rođak glavnog lika , a ne samo neki partner , i srbin je a ne rus) otišao do onog stana gdje ti je safehouse ? kada to uradiš možeš freeroamat koliko hoćeš...Rekordmeister je napisao/la:Jel moguce igrati gta4 onako kao 3 ono da ne prelazis misije nama , vec da se prvo malo budaleses po gradu upoznajes mapu i to.Posto ovdje cim izadjem iz auta na pocetku i napustim onog rusa kao mog partnera nama mi se ponovi misija na pocetak,negdje procita da prvo njega moram odvesti do onog kafica sto on trazi te da nakon toga se mogu slobodno vozakiti po gradu i raditi sta hocu????Ili ima neki mod u samoj igrici da se iskljuci da me ne ogranicavaju sa misijama??
- Rekordmeister
- Kontakt:
Btw imam ja neki belaj nece mi sejva nista jer nisam konektovan trazi nesto da budem konektovan na interent da mi moze sejvati da pocinjem igricu iz safehosa .. a u pm 3 dana se bocim sa ovim gta i nikako na zelenu granuRekordmeister je napisao/la:e to super,hvala ti rijesen problem,samo da te jos pitam zasto nece da mi sifre prihvati kad ukucam nista ne dobijem??viKK je napisao/la:ako te dobro razumijem , ti si sa romanom (koji je inače rođak glavnog lika , a ne samo neki partner , i srbin je a ne rus) otišao do onog stana gdje ti je safehouse ? kada to uradiš možeš freeroamat koliko hoćeš...Rekordmeister je napisao/la:Jel moguce igrati gta4 onako kao 3 ono da ne prelazis misije nama , vec da se prvo malo budaleses po gradu upoznajes mapu i to.Posto ovdje cim izadjem iz auta na pocetku i napustim onog rusa kao mog partnera nama mi se ponovi misija na pocetak,negdje procita da prvo njega moram odvesti do onog kafica sto on trazi te da nakon toga se mogu slobodno vozakiti po gradu i raditi sta hocu????Ili ima neki mod u samoj igrici da se iskljuci da me ne ogranicavaju sa misijama??
Igra li neko od vas Forge of Empires, imaju li neki cheatovi ili hack ?
Ako je neko porbao da mi pomogne.
Ako je neko porbao da mi pomogne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Rekordmeister
- Kontakt:
Dajte molim vas znal ko kako da namudam ovaj GTA 4 da mogu sejvati i da mogu ici slobodno po gradu ukucavati sifre i te namudaje da ne prelazim misije nama prvo bi da malo upoznam mapu,kad odem do onog stan odvedem onog rodjaka i sad treba da mi sejva a on nece trazi da se konetketujem na onaj windows live i da tamo imam profil imal iko neko rjesenje da se to izbjegne i da se moze igrati bez toga ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.