Prije da vas iz Sarajeva hoće destabiliziratmajki3 je napisao/la:Dao otkaz !

Moderator/ica: vlakanje
Prije da vas iz Sarajeva hoće destabiliziratmajki3 je napisao/la:Dao otkaz !
Znaci iz Sarajeva naredili Jovicu da se mora povuci? I sta sada? Jesu li ga zaposlili u mladoj reprezentaciji ili ce preko specialnih veza da sjedne na klupu Cardiffa kojem nikako da krene u EPL-u.brzi je napisao/la:Prije da vas iz Sarajeva hoće destabiliziratmajki3 je napisao/la:Dao otkaz !
Moje misljenje da je on negdje drugo dobio bolju ponudu.Rooney88 je napisao/la:Sta je sa Jovicem?
vidim da 99% forumaša tamo na temi tipuje sigurnog keca,kao da na bilino polje stiže otpisana gradina....ali ja vas uvjeravam da ćete se u subotu sresti sa jednom isto tako odlučnom ekipom,kakav je i čelik,i da će nijanse odlučivati...jest otišlo 12 igrača,to bi i mančester teško nadoknadio,ali svaki momak koji na grudi stavi borčev grb,svjestan je da nosi dres velikog kluba za naše prilike i predaje neće biti sigurno.
trebamo prvo vidjet za koliko se moze stici do zenice,i kad je taj deadline da se krene tamo![]()
ma da te ne opterecujem mnogo imenima,istrcace 4 igraca kakve vi nemate,4 solidna,iskusna na zalasku karijere,i tri takoreci debitanta,iz nase skole.....1-1
Svaka čast pogotovo za ovaj drugi.Armageddon2012 je napisao/la:uvijek sam ismijavao one koji citiraju sami sebe,ali toliko sam ponosan na ova dva svoja posta napisana 25 jula,dan-dva pred prvo kolo,da ne mogu odoliti![]()
vidim da 99% forumaša tamo na temi tipuje sigurnog keca,kao da na bilino polje stiže otpisana gradina....ali ja vas uvjeravam da ćete se u subotu sresti sa jednom isto tako odlučnom ekipom,kakav je i čelik,i da će nijanse odlučivati...jest otišlo 12 igrača,to bi i mančester teško nadoknadio,ali svaki momak koji na grudi stavi borčev grb,svjestan je da nosi dres velikog kluba za naše prilike i predaje neće biti sigurno.
trebamo prvo vidjet za koliko se moze stici do zenice,i kad je taj deadline da se krene tamo![]()
ma da te ne opterecujem mnogo imenima,istrcace 4 igraca kakve vi nemate,4 solidna,iskusna na zalasku karijere,i tri takoreci debitanta,iz nase skole.....1-1
igra se vise od 15 kola ovu jesen jel da ?Armageddon2012 je napisao/la:pauza,dosadno,pa sam se malo bacio na analizu.....10 bodova razlike nije malo,ali imali smo i 12 bodova prednosti 2009,pa završili na minus 7....ako izgubimo na grbavici u zadnjoj utakmici jeseni,ta utakmica nosi 4 boda,jer 2-1 iz banjaluke nije bogzna šta...zato ne smijemo izgubiti tamo ni pod razno!
jer kad im se oporave zolotić,b čolić,kvesić i ostali,ne smijemo biti samo na 4-5 bodova prednosti....
lijepo uzmemo na grbavici i nakrivimo kapu!!!
pišaj po sirotinji![]()
ko bude jesenski prvak , 99 % je prvak cijele sezoneArmageddon2012 je napisao/la:19....a zadnja je željezničar-borac,i biće rat na snijegu
A Željo protiv nas jeste dva puta? Aj bolan ako budu zakazali novu utakmicu treba istupiti iz lige, pa neka igraju samo sarajevski klubovi...Alen Škoro je napisao/la:i jeste najpostenije, najrealnije i najnormalnije da se igra nova utakmica.
Nicim ni mi, ali ni vi ne zasluzujete 3 boda za zelenim stolom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.