Prije da vas iz Sarajeva hoće destabiliziratmajki3 je napisao/la:Dao otkaz !
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Znaci iz Sarajeva naredili Jovicu da se mora povuci? I sta sada? Jesu li ga zaposlili u mladoj reprezentaciji ili ce preko specialnih veza da sjedne na klupu Cardiffa kojem nikako da krene u EPL-u.brzi je napisao/la:Prije da vas iz Sarajeva hoće destabiliziratmajki3 je napisao/la:Dao otkaz !
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Moje misljenje da je on negdje drugo dobio bolju ponudu.Rooney88 je napisao/la:Sta je sa Jovicem?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Armageddon2012
- Kontakt:
uvijek sam ismijavao one koji citiraju sami sebe,ali toliko sam ponosan na ova dva svoja posta napisana 25 jula,dan-dva pred prvo kolo,da ne mogu odoliti
vidim da 99% forumaša tamo na temi tipuje sigurnog keca,kao da na bilino polje stiže otpisana gradina....ali ja vas uvjeravam da ćete se u subotu sresti sa jednom isto tako odlučnom ekipom,kakav je i čelik,i da će nijanse odlučivati...jest otišlo 12 igrača,to bi i mančester teško nadoknadio,ali svaki momak koji na grudi stavi borčev grb,svjestan je da nosi dres velikog kluba za naše prilike i predaje neće biti sigurno.
trebamo prvo vidjet za koliko se moze stici do zenice,i kad je taj deadline da se krene tamo![]()
ma da te ne opterecujem mnogo imenima,istrcace 4 igraca kakve vi nemate,4 solidna,iskusna na zalasku karijere,i tri takoreci debitanta,iz nase skole.....1-1
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Akbaba1987
- Kontakt:
Svaka čast pogotovo za ovaj drugi.Armageddon2012 je napisao/la:uvijek sam ismijavao one koji citiraju sami sebe,ali toliko sam ponosan na ova dva svoja posta napisana 25 jula,dan-dva pred prvo kolo,da ne mogu odoliti![]()
vidim da 99% forumaša tamo na temi tipuje sigurnog keca,kao da na bilino polje stiže otpisana gradina....ali ja vas uvjeravam da ćete se u subotu sresti sa jednom isto tako odlučnom ekipom,kakav je i čelik,i da će nijanse odlučivati...jest otišlo 12 igrača,to bi i mančester teško nadoknadio,ali svaki momak koji na grudi stavi borčev grb,svjestan je da nosi dres velikog kluba za naše prilike i predaje neće biti sigurno.
trebamo prvo vidjet za koliko se moze stici do zenice,i kad je taj deadline da se krene tamo![]()
ma da te ne opterecujem mnogo imenima,istrcace 4 igraca kakve vi nemate,4 solidna,iskusna na zalasku karijere,i tri takoreci debitanta,iz nase skole.....1-1
Volim Borac !
- Akbaba1987
- Kontakt:
" ? &, & сусрета са $, ? су ¥ $ $ $ " $ $ ", " је $ & & " & % ? ? " ?. & сазнаје % ?, " " " у $ $ $ " " % по ' ".
? " " ? ? су $ ", " се ¥ са ' у " " $ " " " & & "$ " & јер су ' $ ? " ' $ " -", на % је $ $ " " & & - га "" " $ $ " " $, ' $ остане на ?".
Уз $ % ' " " његовој ", " - $ су ? $ ? ", поготово & се зна $ је ? " свог & у & " " " & га је "?" & је ?. ", $ " $ ? - & $ пораза & у овој ", $ ? у ", ? су " &, ' " ", "% "" у тој ".
$ ? УО & не ? $ " ", " је " " 50-$ & & првог ? ' са " на $ $, " & ' "не $ " $".
$ у " у " ? су ? $ ? у ¥ " зато " ? $ $ " & 1926 " " $ % ?. ", ? & је " " са " $ " " " " ? у ?, те су $ $ његов успјех "$" '.
За " $ на ? & " се " & тренер $ ", " је ' $ сусрет & " " са " " то управо у $, ? $, " ".
У & ове " $ " разговор са " " " & је $ за % ? & & у ?.
? " " ? ? су $ ", " се ¥ са ' у " " $ " " " & & "$ " & јер су ' $ ? " ' $ " -", на % је $ $ " " & & - га "" " $ $ " " $, ' $ остане на ?".
Уз $ % ' " " његовој ", " - $ су ? $ ? ", поготово & се зна $ је ? " свог & у & " " " & га је "?" & је ?. ", $ " $ ? - & $ пораза & у овој ", $ ? у ", ? су " &, ' " ", "% "" у тој ".
$ ? УО & не ? $ " ", " је " " 50-$ & & првог ? ' са " на $ $, " & ' "не $ " $".
$ у " у " ? су ? $ ? у ¥ " зато " ? $ $ " & 1926 " " $ % ?. ", ? & је " " са " $ " " " " ? у ?, те су $ $ његов успјех "$" '.
За " $ на ? & " се " & тренер $ ", " је ' $ сусрет & " " са " " то управо у $, ? $, " ".
У & ове " $ " разговор са " " " & је $ за % ? & & у ?.
Volim Borac !
- Akbaba1987
- Kontakt:
jovic ostaje na klupi borca.
najdrazi trener poslije trenera celika (ko kod bio)
svaka cast jovicu, izdrzi
hajmo borac ebi sve redom, samo zaobidjite Celik tita vam
svaka cast jovicu, izdrzi
hajmo borac ebi sve redom, samo zaobidjite Celik tita vam
Veoma važna pobjeda ostvarena u Prijedoru.
Svaka čast igračima na zalaganju,želji. Ovo za sada djeluje odlično...
Sjenku na sve baca, odlazak Jovića... Nažalost, hvala za sve Dragane!
Svaka čast igračima na zalaganju,želji. Ovo za sada djeluje odlično...
Sjenku na sve baca, odlazak Jovića... Nažalost, hvala za sve Dragane!
nisam u toku, od utakmice u Prijedoru i one izjave nisam upalio tv,a i net tek danas ponovo izmajmunisao... Onda još bolje.
edit: Evo tačno, sad pročitah. Odlčno, gaziće Borac i dalje.
edit: Evo tačno, sad pročitah. Odlčno, gaziće Borac i dalje.
- Armageddon2012
- Kontakt:
pauza,dosadno,pa sam se malo bacio na analizu.....10 bodova razlike nije malo,ali imali smo i 12 bodova prednosti 2009,pa završili na minus 7
....ako izgubimo na grbavici u zadnjoj utakmici jeseni,ta utakmica nosi 4 boda,jer 2-1 iz banjaluke nije bogzna šta...zato ne smijemo izgubiti tamo ni pod razno!
jer kad im se oporave zolotić,b čolić,kvesić i ostali,ne smijemo biti samo na 4-5 bodova prednosti....
lijepo uzmemo na grbavici i nakrivimo kapu!!!
pišaj po sirotinji

jer kad im se oporave zolotić,b čolić,kvesić i ostali,ne smijemo biti samo na 4-5 bodova prednosti....
pišaj po sirotinji
-
lucif3R666
- Kontakt:
igra se vise od 15 kola ovu jesen jel da ?Armageddon2012 je napisao/la:pauza,dosadno,pa sam se malo bacio na analizu.....10 bodova razlike nije malo,ali imali smo i 12 bodova prednosti 2009,pa završili na minus 7....ako izgubimo na grbavici u zadnjoj utakmici jeseni,ta utakmica nosi 4 boda,jer 2-1 iz banjaluke nije bogzna šta...zato ne smijemo izgubiti tamo ni pod razno!
pišaj po sirotinji![]()
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
19....a zadnja je željezničar-borac,i biće rat na snijegu 
-
lucif3R666
- Kontakt:
ko bude jesenski prvak , 99 % je prvak cijele sezoneArmageddon2012 je napisao/la:19....a zadnja je željezničar-borac,i biće rat na snijegu
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
pro forme ce biti proglasen jesenji prvak nakon 15. kola... nakon toga se igraju jos 4 pa jos jedna beskrajna pauza!
- Armageddon2012
- Kontakt:
i ovu apelacionu komisiju isto nabijem na qurac.
- Alen Škoro
- Kontakt:
i jeste najpostenije, najrealnije i najnormalnije da se igra nova utakmica.
Nicim ni mi, ali ni vi ne zasluzujete 3 boda za zelenim stolom.
NON MOLLARE MAI
- Akbaba1987
- Kontakt:
A Željo protiv nas jeste dva puta? Aj bolan ako budu zakazali novu utakmicu treba istupiti iz lige, pa neka igraju samo sarajevski klubovi...Alen Škoro je napisao/la:i jeste najpostenije, najrealnije i najnormalnije da se igra nova utakmica.
Volim Borac !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.