Ja navijaca i qrca tjeraju Ammara.
Ammar je 4 godine osvajao sto se moglo osvojiti a u medjuvremenu uprava kluba na celu sa Zujom nije nista napravila da popravi uslove za prvi tim.Covjek je na pocetku sezone odlucio da se malo vise posveti nekim drugim stvarima u klubu koji su totalno zapostavljeni jer je Zeljo rezultatski bio sampion a administrativno je na nivou Leotara.
Za Ammarovog nasljednika je izabran njegov zamjenik jer se smatralo da covjeku treba dati sansu.Ipak je dugo godina u klubu i legenda kluba.Mislim da je i pticama na grani jasno da Dino nije na nivou Ammara,ali i usljed financijskih problema ni ekipa nije nesto bogzna pa sa tom kombinacijom dobijemo ove rezultate.Na to dodaj nesporski nacin zivota i druge privatne faktore igraca i dobije se to sto je trenutno.
Ja ne mogu da vjerujem da neko tjera Ammara.Dini takodje treba dati polusezonu da pokusa vratiti Zelju u vrh. Ova ekipa i nema kapaciteta za titulu ako realno pogledamo ali svakako da ima za vrh tabele.Ne znam kako Ammar razmislja (a i ostali u upravi jer je glupost da neko misli da sve samo Ammar moze odlucivati),ali se cini da uprava namjerava da ga pusti(Dinu) do polusezone jer ima kredita kod uprave za dugogodisnji doprinos klubu.
Jadno je gledati da su Robijasi spremni istrpiti jednog Vladu Jagodica(aka narcis-kao sto kaze uvazeni kolega pabizo

.) koji im nije ni kuce ni mace,a Zeljini navijaci nakon svih uspjeha koje im je donijeo Ammar,zele da otjeraju jednu od najvecih legendi kluba.
Takodje da napomenem da su mi jake izvale i pojedinaca da Ammar nije nista napravio od kad je presao na funkciju u administraciji.Pa covjek je tek dosao i neki ocekuju da ce nekom carobnom lampom poceti kes praviti i pumpat u klub.
Isto tako mi je jaka i grupacija ljudi koji su srali o Zeljinoj djeci,da im treba dati sansu,da ih treba gurati pa makar se borili za opstanak i slicno.Sad kad se mladim posvecuje vise paznje i kad je i sam Ammar rekao da zeli vise da radi sa tim kategorijama onda se odjednom gore pomenuta grupa digla i ne moze ni da istrpi ove mladice uz slabije rezultate i vec bi da tjeraju i Ammara.
Ovi sto bi tjerali nakon par losih rezultata su oni isti koji bi prvi okrenuli ledja klubu da dodju jos tezi dani i da klub spane na jos gore.Ljudi ne kontaju da je uprava usrala i da nema para.Kao da Ammar nebi volio i zelio da dovede najbolje igrace iz regije.Pa daj meni dosta kesa i ja cu sastaviti solidnu ekipu iako sam totalni amater za Ammara. Zato ne sumnjam da bi brkati majstor radio sve sto je u njegovoj mogucnosti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..