Ovo za go je istina ali i njma nije sviran penal pa se svede na isto, sto se tice Kerle svaki komentar je suvisan, covjek jednostavno djeluje izgubljeno.Ostalo je samo da ovi nasi ovu pauzu(koja nam je legla ko budali samar) iskoriste na pravi nacin inace odosmo dodjavola,ja se jos uvjek nisam halalio sa titulum ali svaki novi kiks bio bi poguban.SarajlijaTM je napisao/la:@dino lj
Metemo mi svoju avliju izgleda ali to uzima svoj danak na igri
Evo sad gledam opet nam cist go ponistise,sa tribine nisi siguran jel nas gore ukopa sudija ili kerla...
Jos je vruca glava da se sta pametuje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Realno gledajuci, tako sve ispade. Samo onaj njihov penal se iskreno mogao svirati, ali tako i ne. Sve u svemu, penal je postojao, ostalo je do sudije.QWERTZ je napisao/la:nemojte biti nerealni i neposteni, i njima je ponisten cist penal ko suza pa, jbg desava se al samo nemojte da budemo ko pitari i ostali olosi da pljujemo sve drugo sudije, namjestanja a mi jedini nismo krivi, losi smo i to je jedino to.
Opet cu istaci, nemamo mi te potrebene zelje u nasim redovima. Svi su nekako mlitavi, hoce oni da nesto grade, igraju, ali opet bez potrebene doze agresivnosti (zelje), prvenstveno jos kada kuci igramo, nema tu nista. Svaki ce nam mec zavrsavati ovako. Koliko vidim, ova sezona je za nas izgubljenja, sto je i normalno nakon svih nezeljenih rokada u timu. Neka se ova djeca fino kale, ovu sezonu, a izlaz na euro scenu pokusati traziti preko kupa. Da se niko ne uvrijedi, ovo je moje neko vidjenje. Mi cisto imamo jos te neke sanse, jer se niti ovaj prvi Borac nista puno ne razlikuje od nas, ali po spretnosti i borbenosti su daleko ispred. Kada mi ubacimo tu spretnost i borbenost, mozda dobijemo ovo sto oni imaju, a tj, produktivnost.
@denole - I sta kada dode Mesa, ti ocekujes da sve krene na bolje preko noci? Nemojte biti smijesni, za novog trenera, treba i mnogo provedenog vremena sa ekipom. Trentuno je DIno najbolja opcija jer on poznaje ova igrace koliko i Amar. Za sve drugo, (naravno, mislim da uspijeh) treba vrijeme, a ako se misli mijenjati trener onda je polusezona najbolje rijesenje, trenutno. Pa nismo pitari niti drugi da mijenjamo imena a igraci ostaju isti od predhodnika! Pa tu ni Fergusun se ne bi snasao...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 okt 2013, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
A ti mislis u tim klubovima (bez obzira o koj se ligi radi) na kljucnim pozicijama u klubu sjede amateri...aleksandar_veliki je napisao/la:
Radio je on i u drugoj francuskoj ligi, pa i u nekim egzoticnim zemljama, pa ne kupi ni jednog igraca od svog voljenog kluba, da mu barem malo pomogne. Pusti te price, koga bi on doveo, pogledaj kako susjedi vazda svoje slepaju, a nasi najpametniji, sve strucnjaci sa obrazom, zato i jesu na birou.
Mislim da u ovoj situaciji stvari gledas povrsno...
Sta ako je radio u klubu gdje SD zajedno sa svojim saradnicima odlucuje o sistemu kluba prema kojim se traze igraci i treneri koji mogu ispuniti te zadatake ?
Sta ako je Bazdarevic htio pomoci klubu i dovesti igraca X, ali su predsjednik i SD tog kluba to odbili ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
jel te stid Aco ovoga što si napisao ? Meša je jedna od rijetkih legendi kluba koja je novcano pomogao klubu i spasio nas sramote.. kad vidim ko sve danas pokušava da bude novinar tačno hoce da mi pozli,informiši se prvo pa onda istinu napiši..aleksandar_veliki je napisao/la:Radio je on i u drugoj francuskoj ligi, pa i u nekim egzoticnim zemljama, pa ne kupi ni jednog igraca od svog voljenog kluba, da mu barem malo pomogne. Pusti te price, koga bi on doveo, pogledaj kako susjedi vazda svoje slepaju, a nasi najpametniji, sve strucnjaci sa obrazom, zato i jesu na birou.neno1 je napisao/la:Aleksandar veliki ---A koga to da dovede iz BiH za primjer da igra u francuskoj ligi,-mozda je trebao Svraku ne budi smjesan ti kao moderator me iznenadzujes,i ne pricaj o covjeku ono sto neznas

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A ko kaze da je Aco pogresno informisan? Da nije mozda tvoj info pogresan?Željooooo je napisao/la:jel te stid Aco ovoga što si napisao ? Meša je jedna od rijetkih legendi kluba koja je novcano pomogao klubu i spasio nas sramote.. kad vidim ko sve danas pokušava da bude novinar tačno hoce da mi pozli,informiši se prvo pa onda istinu napiši..aleksandar_veliki je napisao/la:Radio je on i u drugoj francuskoj ligi, pa i u nekim egzoticnim zemljama, pa ne kupi ni jednog igraca od svog voljenog kluba, da mu barem malo pomogne. Pusti te price, koga bi on doveo, pogledaj kako susjedi vazda svoje slepaju, a nasi najpametniji, sve strucnjaci sa obrazom, zato i jesu na birou.neno1 je napisao/la:Aleksandar veliki ---A koga to da dovede iz BiH za primjer da igra u francuskoj ligi,-mozda je trebao Svraku ne budi smjesan ti kao moderator me iznenadzujes,i ne pricaj o covjeku ono sto neznas
Džole,info mi nije pogrešan.. Meša je došao u Sarajevo zbog bolesnog člana porodice koji je bio u bolnici i zbog Želje i tom prilikom je dao nešto para Želji,ali on nije čovjek koji ce javno to reci.. a da je đubre kao što su neke legende kluba mogao je hladno uzimati pare od svog stana(kiriju) u koji su dolazili novi fudbaleri ali ne on je to poklonio Želji..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Pa mi i ne trebamo nista vise ocekivat, u klubu nam rade jedva 2 covjeka.Pa je be muu ako Amar nece da radi nek ide, hvala mu, legenda je ok, sto jest - jest, ali nek dodje novi ŠSŠ i nek dovede cijelu novu upravu i onda da krenemo ispocetka, a ne mi krecemo ispocetka sa istim ljudima koji rade dugi niz godina umjesto da smo nastavili gdje smo stali, nema smisla.Nek se desi reorganizacija kluba S A D, da znamo na cemu smo, a ne nadat se dzaba na pauzi pa se onda opet razocarat i tako u krug..
Igra je kriminalna, ali ja vjerujem u ovo sto imamo, jer u ovoj napacenoj drzavi je tesko ocekivati nesto vise.Koliko para - toliko muzike, valja se naviknut na ovo, sve dok ne dodju promjene.
Igra je kriminalna, ali ja vjerujem u ovo sto imamo, jer u ovoj napacenoj drzavi je tesko ocekivati nesto vise.Koliko para - toliko muzike, valja se naviknut na ovo, sve dok ne dodju promjene.
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ja navijaca i qrca tjeraju Ammara.
Ammar je 4 godine osvajao sto se moglo osvojiti a u medjuvremenu uprava kluba na celu sa Zujom nije nista napravila da popravi uslove za prvi tim.Covjek je na pocetku sezone odlucio da se malo vise posveti nekim drugim stvarima u klubu koji su totalno zapostavljeni jer je Zeljo rezultatski bio sampion a administrativno je na nivou Leotara.
Za Ammarovog nasljednika je izabran njegov zamjenik jer se smatralo da covjeku treba dati sansu.Ipak je dugo godina u klubu i legenda kluba.Mislim da je i pticama na grani jasno da Dino nije na nivou Ammara,ali i usljed financijskih problema ni ekipa nije nesto bogzna pa sa tom kombinacijom dobijemo ove rezultate.Na to dodaj nesporski nacin zivota i druge privatne faktore igraca i dobije se to sto je trenutno.
Ja ne mogu da vjerujem da neko tjera Ammara.Dini takodje treba dati polusezonu da pokusa vratiti Zelju u vrh. Ova ekipa i nema kapaciteta za titulu ako realno pogledamo ali svakako da ima za vrh tabele.Ne znam kako Ammar razmislja (a i ostali u upravi jer je glupost da neko misli da sve samo Ammar moze odlucivati),ali se cini da uprava namjerava da ga pusti(Dinu) do polusezone jer ima kredita kod uprave za dugogodisnji doprinos klubu.
Jadno je gledati da su Robijasi spremni istrpiti jednog Vladu Jagodica(aka narcis-kao sto kaze uvazeni kolega pabizo
.) koji im nije ni kuce ni mace,a Zeljini navijaci nakon svih uspjeha koje im je donijeo Ammar,zele da otjeraju jednu od najvecih legendi kluba.
Takodje da napomenem da su mi jake izvale i pojedinaca da Ammar nije nista napravio od kad je presao na funkciju u administraciji.Pa covjek je tek dosao i neki ocekuju da ce nekom carobnom lampom poceti kes praviti i pumpat u klub.
Isto tako mi je jaka i grupacija ljudi koji su srali o Zeljinoj djeci,da im treba dati sansu,da ih treba gurati pa makar se borili za opstanak i slicno.Sad kad se mladim posvecuje vise paznje i kad je i sam Ammar rekao da zeli vise da radi sa tim kategorijama onda se odjednom gore pomenuta grupa digla i ne moze ni da istrpi ove mladice uz slabije rezultate i vec bi da tjeraju i Ammara.
Ovi sto bi tjerali nakon par losih rezultata su oni isti koji bi prvi okrenuli ledja klubu da dodju jos tezi dani i da klub spane na jos gore.Ljudi ne kontaju da je uprava usrala i da nema para.Kao da Ammar nebi volio i zelio da dovede najbolje igrace iz regije.Pa daj meni dosta kesa i ja cu sastaviti solidnu ekipu iako sam totalni amater za Ammara. Zato ne sumnjam da bi brkati majstor radio sve sto je u njegovoj mogucnosti.
Ammar je 4 godine osvajao sto se moglo osvojiti a u medjuvremenu uprava kluba na celu sa Zujom nije nista napravila da popravi uslove za prvi tim.Covjek je na pocetku sezone odlucio da se malo vise posveti nekim drugim stvarima u klubu koji su totalno zapostavljeni jer je Zeljo rezultatski bio sampion a administrativno je na nivou Leotara.
Za Ammarovog nasljednika je izabran njegov zamjenik jer se smatralo da covjeku treba dati sansu.Ipak je dugo godina u klubu i legenda kluba.Mislim da je i pticama na grani jasno da Dino nije na nivou Ammara,ali i usljed financijskih problema ni ekipa nije nesto bogzna pa sa tom kombinacijom dobijemo ove rezultate.Na to dodaj nesporski nacin zivota i druge privatne faktore igraca i dobije se to sto je trenutno.
Ja ne mogu da vjerujem da neko tjera Ammara.Dini takodje treba dati polusezonu da pokusa vratiti Zelju u vrh. Ova ekipa i nema kapaciteta za titulu ako realno pogledamo ali svakako da ima za vrh tabele.Ne znam kako Ammar razmislja (a i ostali u upravi jer je glupost da neko misli da sve samo Ammar moze odlucivati),ali se cini da uprava namjerava da ga pusti(Dinu) do polusezone jer ima kredita kod uprave za dugogodisnji doprinos klubu.
Jadno je gledati da su Robijasi spremni istrpiti jednog Vladu Jagodica(aka narcis-kao sto kaze uvazeni kolega pabizo

Takodje da napomenem da su mi jake izvale i pojedinaca da Ammar nije nista napravio od kad je presao na funkciju u administraciji.Pa covjek je tek dosao i neki ocekuju da ce nekom carobnom lampom poceti kes praviti i pumpat u klub.
Isto tako mi je jaka i grupacija ljudi koji su srali o Zeljinoj djeci,da im treba dati sansu,da ih treba gurati pa makar se borili za opstanak i slicno.Sad kad se mladim posvecuje vise paznje i kad je i sam Ammar rekao da zeli vise da radi sa tim kategorijama onda se odjednom gore pomenuta grupa digla i ne moze ni da istrpi ove mladice uz slabije rezultate i vec bi da tjeraju i Ammara.
Ovi sto bi tjerali nakon par losih rezultata su oni isti koji bi prvi okrenuli ledja klubu da dodju jos tezi dani i da klub spane na jos gore.Ljudi ne kontaju da je uprava usrala i da nema para.Kao da Ammar nebi volio i zelio da dovede najbolje igrace iz regije.Pa daj meni dosta kesa i ja cu sastaviti solidnu ekipu iako sam totalni amater za Ammara. Zato ne sumnjam da bi brkati majstor radio sve sto je u njegovoj mogucnosti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Majko draga kakva ekipa ZEBA, BEKRIC, NYEMA, Benjo, Svraka, Bogy, Vasilic, Guso, place mi se. Spali na neko smece loncarica i hasanovica, kerlu.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Nisam doso da provociram,stariji sam navijac samo malo da prokomentarisem danasnju predstavu.Nisam mogao da vjerujem da je Zeljo onako slabo odirgo,cini mi se da nisam odavno gledo bezidejnijeg,mlitavijeg i nezainteresanijeg Zelju.Ja ne znam sta se desava ali ovo danas je daleko od dobrog.Mislim nismo ni mi nesto vele.ali Zeljo je ipak prosle godine sve razvaljivo i bio sampion a gledam ovu utakmicu i pitam se kako je moguce da je ovoliko pao
Ako se sta ne popravi bogimi realno vam je sredina tabele(mozda u kupu da nesto napravite).Pozdrav za sve prave manijake 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Samo da pozdravim pojedine koji su se zgrazali na moje postove kada sam iznio cinjenice koje se sad desavaju i otvorile oci pojedinim.Nas klub je u rukama mahalaca znate kad se raja skupi i ima uvjek jedna grupa koja to sve regulise e ta grupa je u nasem timu a Dinu niko nista i nepita brkica hladi damu u Turskoj ostavio nas ko mladozenja mladu pred vjencanje a ta mahalska grupa su Stanic Jamak Svraka.Pozdrav i sve najbolje .
-
- Kontakt:
Mlitavo je ono sinoć bilo, idemo dalje, vraća se Ara, izvući dobar rezultat protiv Slavije u Lukavici, pa dobiti Mladost prije derbija, samo lagano izborit će se Evropa!
Grbavica naš je Hram!!!
Kazes kako je moguce da je pao pa pogledaj ekipu iz prosle i ove sad sezone i sve ce ti biti jasno nas je napustilo 6,7 standardni igraca koji su nosili igru i jos kad dodas povrijeđene igrace ispade kompletan tim od prosle sezone.rodjak je napisao/la:Nisam doso da provociram,stariji sam navijac samo malo da prokomentarisem danasnju predstavu.Nisam mogao da vjerujem da je Zeljo onako slabo odirgo,cini mi se da nisam odavno gledo bezidejnijeg,mlitavijeg i nezainteresanijeg Zelju.Ja ne znam sta se desava ali ovo danas je daleko od dobrog.Mislim nismo ni mi nesto vele.ali Zeljo je ipak prosle godine sve razvaljivo i bio sampion a gledam ovu utakmicu i pitam se kako je moguce da je ovoliko paoAko se sta ne popravi bogimi realno vam je sredina tabele(mozda u kupu da nesto napravite).Pozdrav za sve prave manijake
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Kako se penal i gol mogu svesti na isto, penal moras realizirati, a tu je Loncaric kralj. Zahebavam se.dino lj je napisao/la:Ovo za go je istina ali i njma nije sviran penal pa se svede na isto, sto se tice Kerle svaki komentar je suvisan, covjek jednostavno djeluje izgubljeno.Ostalo je samo da ovi nasi ovu pauzu(koja nam je legla ko budali samar) iskoriste na pravi nacin inace odosmo dodjavola,ja se jos uvjek nisam halalio sa titulum ali svaki novi kiks bio bi poguban.SarajlijaTM je napisao/la:@dino lj
Metemo mi svoju avliju izgleda ali to uzima svoj danak na igri
Evo sad gledam opet nam cist go ponistise,sa tribine nisi siguran jel nas gore ukopa sudija ili kerla...
Jos je vruca glava da se sta pametuje
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
Ovo si sve u pravu. Svaka čast. Realno objektivno nemamo para i morali smo pustiti neke igrače jer ih nismo mogli plaćati. Nisam ni ja za to da dovodimo igrače i da ponovo idemo u dugove. Nadam se da će konsolidacija administrativna biti uspješna jer ponavljam to je temelj. Lako je dovesti igrače kad sve imaš sređeno. Po meni jedini problem su igrači i njihova psiha tj mentalitet po kojem moraš imati stalno nekog ko ih bičuje. Samo rijetki imaju pristupp tekmi na pravi način a to je prije sveega TOmić. Kad se igrači skupe i kažu grist ćemo teren svaku tekmu može nešto i biti jer realno nemaju kvaliteta da sa 70% dobijaju tekme kao što je to radila ekiap prethodnih godina. Moraju shvatiti da treba da žive sportski i da daju 100%. Mi u ovoj ekipi imamo malo pravih sportista. Takvi su mogli biti zamjene kada na svježinu odrade jednu ili dvije tekme umjesto nekoga ali kad su standardni onda je problem. Takvi ne smiju imati mjesta u Želji. To je ključni problem a ne Amar, Dino, ovaj, onaj, peti deseti. Znam ja i oni su krivi jer su takve doveli i guraju ih ali može se i pogriješiti (a i prošla polusezona je možda dala neku lažnu sliku da oni mogu iznijeti cijelo prvenstvo) mada evo imamo i Svraku koji je igrao dobro a sad je katastrofa. Sve u redu ispao iz forme dešava se svima, ali ne smije mu se dešavati da trčkara. TO je psiha. TO me nervira. To je ono zbog čega bi mu šamar sad zveknuo pa makar mi donio pet titula. Niko nije ispred Želje. Ako ti se ne igra brate, ćao. Nadam se da je njega AMar prodavao sad u TUrskoj. Govorio sam da smo ga trebai davno prodati i sad nam se to obija o glavu. Ne igra mu se više ovdje a to utiče na cijelu ekipu jer ipak je on kapiten a psihe su ovdje labilne. Dino me samo nervira radi njega jer evo opet ga ubacuje kad nam treba napadač.arhimed89 je napisao/la:Ja navijaca i qrca tjeraju Ammara.
Jadno je gledati da su Robijasi spremni istrpiti jednog Vladu Jagodica(aka narcis-kao sto kaze uvazeni kolega pabizo.) koji im nije ni kuce ni mace,a Zeljini navijaci nakon svih uspjeha koje im je donijeo Ammar,zele da otjeraju jednu od najvecih legendi kluba.
- corleone87
- Kontakt:
Cist gol ponisten
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mene samo cudi ako vi nemate para kako ostali klubovi funkcionisu.... pa jebote 4 godinee zaredom ste u evropi, pare od dzeke, solidna posjeta, fan shop i ostali sponzori, ocigledno da nesto nestima u samom klubu ili neko skrece te pare u druge svrhe(dzepove)..... a i moguce je da danak uzimaju i sve one silne funkcije koje imate u klubu....zaboljisportuBiH je napisao/la:Ovo si sve u pravu. Svaka čast. Realno objektivno nemamo para i morali smo pustiti neke igrače jer ih nismo mogli plaćati. Nisam ni ja za to da dovodimo igrače i da ponovo idemo u dugove. Nadam se da će konsolidacija administrativna biti uspješna jer ponavljam to je temelj. Lako je dovesti igrače kad sve imaš sređeno. Po meni jedini problem su igrači i njihova psiha tj mentalitet po kojem moraš imati stalno nekog ko ih bičuje. Samo rijetki imaju pristupp tekmi na pravi način a to je prije sveega TOmić. Kad se igrači skupe i kažu grist ćemo teren svaku tekmu može nešto i biti jer realno nemaju kvaliteta da sa 70% dobijaju tekme kao što je to radila ekiap prethodnih godina. Moraju shvatiti da treba da žive sportski i da daju 100%. Mi u ovoj ekipi imamo malo pravih sportista. Takvi su mogli biti zamjene kada na svježinu odrade jednu ili dvije tekme umjesto nekoga ali kad su standardni onda je problem. Takvi ne smiju imati mjesta u Želji. To je ključni problem a ne Amar, Dino, ovaj, onaj, peti deseti. Znam ja i oni su krivi jer su takve doveli i guraju ih ali može se i pogriješiti (a i prošla polusezona je možda dala neku lažnu sliku da oni mogu iznijeti cijelo prvenstvo) mada evo imamo i Svraku koji je igrao dobro a sad je katastrofa. Sve u redu ispao iz forme dešava se svima, ali ne smije mu se dešavati da trčkara. TO je psiha. TO me nervira. To je ono zbog čega bi mu šamar sad zveknuo pa makar mi donio pet titula. Niko nije ispred Želje. Ako ti se ne igra brate, ćao. Nadam se da je njega AMar prodavao sad u TUrskoj. Govorio sam da smo ga trebai davno prodati i sad nam se to obija o glavu. Ne igra mu se više ovdje a to utiče na cijelu ekipu jer ipak je on kapiten a psihe su ovdje labilne. Dino me samo nervira radi njega jer evo opet ga ubacuje kad nam treba napadač.arhimed89 je napisao/la:Ja navijaca i qrca tjeraju Ammara.
Jadno je gledati da su Robijasi spremni istrpiti jednog Vladu Jagodica(aka narcis-kao sto kaze uvazeni kolega pabizo.) koji im nije ni kuce ni mace,a Zeljini navijaci nakon svih uspjeha koje im je donijeo Ammar,zele da otjeraju jednu od najvecih legendi kluba.
I jos nesto vi ste i prosle sezone igrali ovakav fudbal, samo je bio tu Adilovic koji je u ovakvim utakmicama kao juce protiv olimpica redovno davo go za pobjedu, a ako kojim slucajem on profula tu je Selimovic, a sad ste ostali samo na njemu
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Tkanton - Nije tacno to sto govoris, jer ne mozes imati sampionsku ekipu i placati iz od 800 KM mjesecno + premije i ocekivati nesto. Kada se ekipa pravi, novci se strasno trose pa tako i na plate igraca (Zeba 7.000 KM, Bekric isto) pa da dalje ne govorimo. Racunaj onda jake pripreme i sve sto ide u sto, a kada se na kraju sve svede, to ti opet nije dovoljno za evrope. A problem je malo drugaciji jer smo mi nekad imali te pare pa sada nemamo, a nikad ti nije isto kada nemas pare, pa se prilagodis, a ne kada imas pa nemas. Nama ti se jos desilo, da oni igraci od kojih sto trebali zaraditi nesto (Sehic, Kvesa, Zola, B.Colic) ili se stvaro frka oko transfera para ili se povrijedise, a u sve ovo si ti ulagao veliki novac, da bih ih mogao prodati skupu. A takoder da napomeme izbacivanje Svrake iz reprezentacije nakon dva gola za redom, od toga jedan pobjedonosni, gdje nas je popeo na fifinoj listi, i nakon svega toga covjeka izbace, a njemu samom sljeduje katastrofalan pad forme.