Stvar je slijedeća:
Ja nemam pristup vašim privatnim porukama i ne želim ga imati. Vjerovatno ćete se svi složiti da je to bolje rješenje, nego da vam neko čita poruke koje se zovu "privatne".
Pošto poruke ne čitam i ne mogu ih čitati, ne mogu ih ni administrirati. Sam screenshot nije mi dovoljan, jer predpostavljam da će većina forumaša psovkom odgovoriti na psovku, pa bi bilo dovoljno nekome spomenuti familiju u PP, a onda meni poslati screenshot njegovog odgovora i na taj način osigurati ban za bilo kojeg forumaša.
U svakom slučaju, privatne poruke odraz su onoga što radite na javnom dijelu foruma. Pametnjakovići koji "kulturno spuštaju" i provociraju na javnom dijelu foruma često dobivaju psovke u inbox. Forumaši koji konkretno diskutuju u PP će dobiti nastavke te diskusije, ali rijetko i psovke.
Ponašaj se lijepo i u 99% slučajeva biće ti uzvraćeno lijepim. Onih 1% ludaka će nagaziti na minu kad tad i biće eliminisani sa foruma svakako.
A kad neko meni ili modovima napiše psovku, onda mi tačno znamo šta smo mu ranije pisali i zbog čega dobijamo uvrede. Takav uvijek zaplati trajnim banom.