FK Slavija

Cickoo
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Cickoo » 06 okt 2013, 21:13

lovcen16 je napisao/la:Kralju svaku nam ovakvu prognoziro ali nije nimalo bilo lako kod 3-2 imali su extra sansu ali za dlaku pored stative ovi nasi sta su opucali sve je uslo ma vala i red je koliko su se dosad ispromasivali da su danas bili na nivou!!!!!4 gol za najavne spice!!!!
Hehe :) Vidio sam na rezultatima Karamatić dao gol.Čovjek je bio legenda u Radniku,trči,zalaže se al' gola nikako da da.Zato su ga i prodali (otjerali) iz Radnika,a meni je bio po najjači igrač prošle sezone.Par mojih drugova i ja sa tribine imali smo nadimak prošle godine za njega "mušica",jer je letio po terenu :lol:
003871312

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 okt 2013, 22:55

Cickoo je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Kralju svaku nam ovakvu prognoziro ali nije nimalo bilo lako kod 3-2 imali su extra sansu ali za dlaku pored stative ovi nasi sta su opucali sve je uslo ma vala i red je koliko su se dosad ispromasivali da su danas bili na nivou!!!!!4 gol za najavne spice!!!!
Hehe :) Vidio sam na rezultatima Karamatić dao gol.Čovjek je bio legenda u Radniku,trči,zalaže se al' gola nikako da da.Zato su ga i prodali (otjerali) iz Radnika,a meni je bio po najjači igrač prošle sezone.Par mojih drugova i ja sa tribine imali smo nadimak prošle godine za njega "mušica",jer je letio po terenu :lol:
Zare je brz ko vjetar ali to je vec provaljena shema da se ide preko njega jer ga udvajaju ali kad je njegov dan kao naprimjer danas onda je bas zafrkan za cuvati,danas je dao dva komada!!!!!

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 07 okt 2013, 10:43

Nista ljepse nego nakon povratka u zemlju i svoj grad odgledati Slaviju u punom sjaju! Pratio sam preko neta koliko sam mogao, ali uzivo je uzivo.
Utakmica: Nadigrali Siroki bez trojice jako bitnih poluga za igru Slavije (Perisic kartoni, Aleksic povreda, Radovanovic se povrijedio na samom pocetku). Radovic slozio ekipu da djeluju mnogo ozbiljnije nego sto trenutna pozicija na tabeli pokazuje. Prvo poluvrijeme ispitivanje snaga i onda nakon nekoliko uvezanih pasova Karic zabija sa ivice sesnaesterca. Taj isti momak o kome cu pisati vise u nastavku, je skrivio penal za Siroki. Naivno rusi igraca koji i nije bio u nekoj situaciji da nesto ozbiljnije uradi. Ostatak utakmice je za udzbenika. Prelijepe akcije, dobri golovi, Siroki definitivno lezi Slaviji kao protivnik. Protiv njih se uvijek igrao najljepsi fudbal u Lukavici.
Ekipa: Tomovic (za koga se prica da vuce ozbiljnu povredu ledja) prosjecan golman, dal zbog povrede ili ko zna cega, penal pokusao odbraniti nogom kao da se igra na male, bekovi-o njima sam cuo sve najgore, ali nisu izgledali lose. sabanovic se slabo primjecivao po lijevoj strani, ali nije ni imao kikseva u odbrani, a comor je bio dosta dobar, pogotovo kad su ga u drugom premjestili na veznog. Stoperi-Mitrovic je taj Radin Focak o kome sam slusao i citao, sta znam meni djeluje dosta sigurno, od aleksica nije bolji, ali moze igrati, Lemez-sta covjek da napise, a da ne pretjera. Jedno od najboljih pojedinacnih izdanja nekog igraca na nasem stadionu. Kako je taj decko spreman pa to je strasno. Zbog svojih fizickih predispozicija je i zavrsio na americkom univerzitetu igrajuci za neku njihovu ekipu,a vratio se prespreman i neka me neko ispravi, ali mislim da ima najbolji odraz u PL. Sa onakvim izdanjima, moze igrati gdje hoce. Vezni red-Karic odlican, bez obzira na skrivljeni penal, gol, pas preko pola terena za drugi gol, sigurna igra cijelo vrijeme, jel moguce da taj izdanak Zeljine skole nema mjesta na Grbavici? Za nas je u svakom slucaju bolje da je kod nas, ali otisao sam juce i na grbavicu i ono sto sam vidio mi govori da Karic ladno moze igrati u prvih 11 u bilo kom timu P.lige. Osman bio borben za trojicu, njega sam gledao i ranije i dosta solidan veznjak za nase lige. Dudo dobar, ali nema kondicije i ima kila viska. Karamatic fenomenalan kao i uvijek kad ih ja gledam, dao dva prelijepa gola i borio se kao osica po cijelom terenu. Mamic i Dudic u napadu najslabije karike slavije. Bez obzira na Fedjin gol, ima situacija u kojima se ne snalazi, a koje bi se morale zavrsavati pogotcima. slabo se gradi, skok igra mu je 0,tako da kao poluspic ili krilo moze mnogo vise.
Publika-izgleda da je ovu sezonu nesto slabija posjeta,a steta jer se zaista ima sta vidjeti. Ni Sokolovi vise ne navijaju tako da mi je atmosfera bila malo pozorisna, ali dobar fudbal i samo dobar fudbal ce publiku vratiti na nase stadione. Imamo najzanimljiviju ligu u regionu garantujem.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 10 okt 2013, 19:23

Steta sto je Crvena Zvezda odgodila prijateljsku tekmu povodom 105 godina naseg kluba ali realno je ocekivati da se utakmica odigra u prvom slobodnom terminu ipak su Zvjezdasi u velikim problemima sa kojim moraju da se izbore sto prije jer su bas u velikoj krizi!!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 okt 2013, 19:34

lovcen16 tebra, znaš li hoće li biti ovaj put neka slična reportaža pred predstojeću Kup utakmicu, koju ću postaviti, odlično je urađena s obzirom na veličinu same televizije i tehničkih mogućnosti!U odnosu na BHT1 ovo CNN reportaža!

[youtube][/youtube]
Grbavica naš je Hram!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 10 okt 2013, 19:44

RiverPlate je napisao/la:lovcen16 tebra, znaš li hoće li biti ovaj put neka slična reportaža pred predstojeću Kup utakmicu, koju ću postaviti, odlično je urađena s obzirom na veličinu same televizije i tehničkih mogućnosti!U odnosu na BHT1 ovo CNN reportaža!

[youtube][/youtube]
Nebi ti kralju znao reci neznam strajkuju li jos!!!!hahhahaah jeb. ga kokuzluk udario opasno!!!!ovaj momak sto je radio reportazu je bivsi fudbaler a momak sa kojim je vodio emisiju ponedeljkom o sportu je lik koji je vezan direktno za klub nesto kao lafo potparol ali sve na bozi volonterstva!!!!!Ali smo bili dobri optimisti ali ono na kraju po usima!!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 okt 2013, 19:48

Šteta, valjda prestnu sa štrajkom pa bude!, pa dobro bilo je guzovače u 93 :D , tad je najslađe kako kažu!
Grbavica naš je Hram!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 20 okt 2013, 10:58

Stvarno mi nije jasno kako je nekim likovima tako ladno reci zijanili smo pa sta sad!!!!!!Pa nista eto nas je taj isti Leotar dobio u Lukavici kad smo se borili za opstanak i to bez publike kad je stadion bio suspendovan igrom prilika sam bio na toj tekmi ljudi su slavili ko da su dobili Reala ali nisu slavili tri boda nego su slavili sto su nas nagu.ili!!!! A mi odemo dole na ekskurziju jos donesemo more zutih kartona!!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 21 okt 2013, 23:02

Danas na kafi u partiji suplje cujem da ce masa raje bojkotovati tekmu kupa sa Zeljom zato sto su ovi klosari iz uprave svojim ponasanjem obezvrijedili kup RS (poslali drugi tim protiv Glasinca i dobili po guzici)tako da cu i ja licno propustiti ovu tekmu!!!!!Zelji svaka cast ali ponasanje ljudi u upravi je za svaku osudu a da nepisem o pricama za tekmu protiv Leotara da ti se sve zgadi!!!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 okt 2013, 14:36

Pa što kontaš Slavija neki gigant može slati najjaču ekipu na tri fronta :lol: :lol: , da ste poslali u taj smiješni kup RS-a najjaču ekipu primili bi petak juče!
Grbavica naš je Hram!!!

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 24 okt 2013, 17:52

U odnosu na izdanje protiv Sirokog, Slavija dosta blijeda juce. Par polusansi je sve sto smo pokazali protiv, ne bas sjajnog, Zelje. Nije Zeljo bio toliko jak, koliko smo mi bili slabi. Ne kontam da Rada pokusava sa Lemezom na poziciji veznog, tako da u jednom trenutku nas vezni red cine stoper i bek. Perisic ne bi smio igrati beka, bez obzira sto je brz, jednostavno fali u sredini. Mamic u startnih 11 je dilema za sve, kao i Oglecevac na klupi-po meni, bolji i od Mamica i od Pusare. Sjedio sam iznad "tvrdog zapada" (dio iznad protivnicke klupe gdje sjede bivsi igraci,povrijedjeni igraci :mrgreen: nekadasnje vodje navijaca, likovi koji prate slaviju godinama) i u razgovoru sa njima saznao dosta stvari o stanju u klubu. Nije me bilo jedno vrijeme u zemlji i neprijatno sam iznenadjen stanjem u klubu. Kad se izdaleka prati, to sve izgleda smislenije i organizovanije, a kad covjek udje u sustinu vidi da sve funkcionise na entuziazmu par pojedinaca i poluamaterskim uslovima za rad.
Pozitivna stvar-atmosfera na stadionu. Na zapadu pola FK Sarajevo, igraci Zelje i nijednog incidenta, cak vise, dosta dobre zajebancije("Dinooooooo, igraci ti se drogiraju" -"znam ja to bolje od vas"). Manijaci u nesto manjem broju nego inace, bodrili svoj tim bez ijednog incidenta, obiljezja koje bi moglo nekoga uvrijediti, pirotehnike. Samo pjesma svom klubu i sporadicno prozivanje sarajeva, Husrefa, hordi :mrgreen: . Mozda je to sto domacih navijaca nije bilo (ako je to razlog sjajne atmosfere apelujem na komitete da zabrani domace navijace na stadionima, a ne gostovanja :lol: ), ali uzivam u ovakvoj atmosferi i zivim za dan kad ce svi stadioni u BiH biti mjesto, gdje ce najbrojniji biti ljubitelji i poznavaoci fudbala.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 24 okt 2013, 18:02

RiverPlate je napisao/la:Pa što kontaš Slavija neki gigant može slati najjaču ekipu na tri fronta :lol: :lol: , da ste poslali u taj smiješni kup RS-a najjaču ekipu primili bi petak juče!
Kralju kakav crni gigant realno nemamo ekipu ni blizu vrha a daleko smo bolji od najlosijih ekipa tako da o evropi mozemo sanjati a za ispadanje realno nismo tako da treci front ti je kup RS-a gdje u nasem zrijebu ima jedino Radnik od jacih ekipa na istoku,do finala istocne grupe stizes ako pobjedis sve redom velikane Stakorina Cajnice,Zeljeznica Trnovo,Romanija Pale,Glasinac Sokolac da ne nabrajam dalje ove ekipe bi sigurno dobili i ja i ti sa trojcom komsija iz haustora!!!!!!Trebali su ici sa najjacim timom da poprave realizaciju i pokusaju da probude te nazovi napadace na prva dva fronta nemamo nikakvih ambicija a cini mi se da je nagrada za osvajanje kupa RS 50 000 maraka!!!!Druze malo li je za praznu kasu!!!!!Zelji svaka cast za pobjedu a nama nek je Bog na pomoci u nedelju!!!!!!Sto kaze Ognjeslav da ne konta Radu pa ja mislim da ni on sam sebe ne konta juce kazu galami na malog Karica a momak se bori ko lud,neda malom Oglecevcu da igra a on je najbrzi igrac u ekipi on i Zare krila za deset ali igra mali Pusara i Maminjo a maminjo ovu polusezonu pravo los.

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 24 okt 2013, 18:10

Ili sto juce rece jedan od najvjernijh i najbucnijih navijaca Slavije: "Najgore je sto Maminjo zna lopte, ali je pi**etina samo takva". Mislim da Slaviji fali par jalijasa u ekipi. Nekakvi su mi ko curice, ne svadjaju se, ne galame, isto odlikasi neki, a znamo da su odlikasi uvijek dohvatali lopte mangupima ;).

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 24 okt 2013, 18:59

Ognjeslav je napisao/la:Ili sto juce rece jedan od najvjernijh i najbucnijih navijaca Slavije: "Najgore je sto Maminjo zna lopte, ali je pi**etina samo takva". Mislim da Slaviji fali par jalijasa u ekipi. Nekakvi su mi ko curice, ne svadjaju se, ne galame, isto odlikasi neki, a znamo da su odlikasi uvijek dohvatali lopte mangupima ;).
Kad ti brat kaze udarila pi.ka u glavu!!!!Svi glumci ma nek su drago mi je kad ih vidim sa trebama ali brate tu prokletu nedelju pogini ali pobjedi pa i ako izgubis bori se ko lav nikad im niko nije a progovorio ali dajte opucajte po golu dajte gol!!!!!Znam da im kasne plate ali oni ce dobiti sigurno svaki fening ali to sto mene hercika puca i sto dodjem kuci lud ko struja to njih zaboli racku kad sam jednom od igraca u Kontri to reko frajer umro od sege kaze brate ti si lud popij hajnu da se smiris!!!!E j.bi ga moro sam ga poslusati!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 okt 2013, 19:20

lovcen16 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Pa što kontaš Slavija neki gigant može slati najjaču ekipu na tri fronta :lol: :lol: , da ste poslali u taj smiješni kup RS-a najjaču ekipu primili bi petak juče!
Kralju kakav crni gigant realno nemamo ekipu ni blizu vrha a daleko smo bolji od najlosijih ekipa tako da o evropi mozemo sanjati a za ispadanje realno nismo tako da treci front ti je kup RS-a gdje u nasem zrijebu ima jedino Radnik od jacih ekipa na istoku,do finala istocne grupe stizes ako pobjedis sve redom velikane Stakorina Cajnice,Zeljeznica Trnovo,Romanija Pale,Glasinac Sokolac da ne nabrajam dalje ove ekipe bi sigurno dobili i ja i ti sa trojcom komsija iz haustora!!!!!!Trebali su ici sa najjacim timom da poprave realizaciju i pokusaju da probude te nazovi napadace na prva dva fronta nemamo nikakvih ambicija a cini mi se da je nagrada za osvajanje kupa RS 50 000 maraka!!!!Druze malo li je za praznu kasu!!!!!Zelji svaka cast za pobjedu a nama nek je Bog na pomoci u nedelju!!!!!!Sto kaze Ognjeslav da ne konta Radu pa ja mislim da ni on sam sebe ne konta juce kazu galami na malog Karica a momak se bori ko lud,neda malom Oglecevcu da igra a on je najbrzi igrac u ekipi on i Zare krila za deset ali igra mali Pusara i Maminjo a maminjo ovu polusezonu pravo los.
Ma Čelik je smiješna ekipa, mi smo ih sa igračem manje napadali, još plus gol dali, samo ih napadnete oni se izgube odmah!
Grbavica naš je Hram!!!

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 27 okt 2013, 14:41

Evo trenutno sam u Istocnom gledam tekmu. Sta vam sudija radi to je ne humano. Celik nesto konkretniji iako mi Slavija izgleda kao solidna ekipa. Vjerovatno ce ova utakmica zavrsiti s X.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 okt 2013, 14:48

FBsports je napisao/la:Evo trenutno sam u Istocnom gledam tekmu. Sta vam sudija radi to je ne humano. Celik nesto konkretniji iako mi Slavija izgleda kao solidna ekipa. Vjerovatno ce ova utakmica zavrsiti s X.
Koji igraci Slavije igraju najbolje trenutno?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 27 okt 2013, 15:02

Broj s 7 po mom sudu ne znam koje ...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 27 okt 2013, 16:04

FBsports je napisao/la:Evo trenutno sam u Istocnom gledam tekmu. Sta vam sudija radi to je ne humano. Celik nesto konkretniji iako mi Slavija izgleda kao solidna ekipa. Vjerovatno ce ova utakmica zavrsiti s X.
Ma kralju bez Dude, Osmana,Comora,Pigija i sa igracem manje vise od 70 minuta i bod je dobar.Celik mi nejasna ekipa totalno oni su napali samo zadnjih 7-8 minuta kad je bila ona precka,ustvari imali su i dobra dva suta sto je Tomba skinuo ostalo lose.Vise sam ocekivao od Celika.Samo se jos nemogu oteti dojmu koji je retard onaj Berjan sto napravi crveni!!!!Kakav je to konj!!!!!Seljacko dijete iz Dogloda!!!!!Broj 7 Nedim Oglecevac!!!!

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 27 okt 2013, 17:11

I njima i nama je falilo par bitnih igraca za ekipu. Mali Ljube je tih prvih 15 minuta bio najbolji igrac na terenu i onda ono sto svi kazu za njega-nije dobar s glavom. Znam ga od kako je prohodao i rijetko je ko u I.Sarajevu imao talenat kao on, ali hoce od malena od njega da prave mahalasa i dobijes budalu za koju ne postoji autoritet. Prosao i Zeljinu skolu, igrao i u Srbiji u OFKi, svi ga hvalili kao talenta, ali dzaba kad mu fali daska. Crveni cist kao suza i umjesto da ga danas svi slave,on usere. Ja cisto sumnjam da ce Berjan dobiti novu sansu. Mi i sa igracem manje bili konkretniji i opasniji. I dalje m inije jasno da Mamic I Fedja dobijaju sansu pored malog Oglecevca koji je daleko brz i opasniji od njih. Ja bih i Lemeza stavljao umjesto Mitrovica (koji uopste nije los, ali Lema poslije partije sa Sirokim ne smije biti na klupi), a Rada opet eksperimentisao pa ga je ovu tekmu pred kraj uveo kao napadaca(!!!). Po meni danas najbolji na terenu Tomovic (spasio cist gol) i Popovic ud rugom poluvremenu. Podsjetio nas je sve na igre od prije par sezona i ne znam sto svi seru na njega kad je za nase lige jako dobar bek. U Slaviji trenutno nemamo boljeg po toj desnoj strani i tacka, a dans je to dokazao svima.
Celik tanak iako su imali par dobrih sansi. Na kraju zasluzena podjela bodova, mi stativu, oni precku. Jagodic popljuvan otisao u svlacionicu. Ne znam sta je bio razlog posto sam ovaj mec posmatrao iz hladovine, ali nesto se opasno zamjerio ekipi koja je sjedila iznad njihove klupe, mislio sam u jednom trenutku da ce upasti na teren, ali srecom se zavrsilo bez ozbiljnijih incidenata.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.