Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

fabio
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la fabio » 28 dec 2009, 09:41

Evo As pise da nam se gradski rival Atl.Madrid zeli pojacati sa Bosancem Z.Misimovicem..

http://www.as.com

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 28 dec 2009, 10:58

fabio je napisao/la:Evo As pise da nam se gradski rival Atl.Madrid zeli pojacati sa Bosancem Z.Misimovicem..

http://www.as.com
nemoze im ni on pomoc da se izvade iz krize :D :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 dec 2009, 10:59

Zinedin Zihria Zićo Zidane... :)

Moj najbolji i najdraži igrač ikad... Zbog njega sam navijao za Real, naravno dok je on igrao...

Zbog njega sam i plakao, kada je iz voleja, zabio gol Leverkusenu u finalu LP-a :)

Jednostavno, mah...maistor...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 dec 2009, 11:21

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 13:26

Znaci da bi mogao kupiti Real, mora prodati Shity. Znam koji mu je klub zanimljiviji. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2009, 13:30

real sprema 60 mil e za Aguera na ljeto...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 28 dec 2009, 13:50

zelja navijaca Real-a D.Villa

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 28 dec 2009, 13:52

Trasimaco je napisao/la:
Znaci da bi mogao kupiti Real, mora prodati Shity. Znam koji mu je klub zanimljiviji. :lol:
Real se nemoze kupiti nije to neki eng.klub npr oni koji se prodaju kao kurve :mrgreen: :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 14:00

fabio je napisao/la:Real se nemoze kupiti nije to neki eng.klub npr oni koji se prodaju kao kurve :mrgreen: :mrgreen:
Sve se na ovom svijetu moze kupiti. ;)

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 28 dec 2009, 14:01

fabio je napisao/la:zelja navijaca Real-a D.Villa
ma ti ispitanici nisu dobri nikako....pa udosadasnjem djelu sezone dali najvise golova u primeri, najbolji strijelci u LP u dosadasnjem dijelu i oni opet bi napadaca....nema smisla...ja bi prije Ville dove Silvu u Real...mislim da ce se vecina sloziti..... :mrgreen: :mrgreen:

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 28 dec 2009, 14:03

Trasimaco je napisao/la:
fabio je napisao/la:Real se nemoze kupiti nije to neki eng.klub npr oni koji se prodaju kao kurve :mrgreen: :mrgreen:
Sve se na ovom svijetu moze kupiti. ;)

informisi se malo pa ces vidjeti da se Real M. nemoze prodati....a to znaci da se nemoze kupiti....jbg mora se crtat :mrgreen: :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 14:12

T4R1K je napisao/la:informisi se malo pa ces vidjeti da se Real M. nemoze prodati....a to znaci da se nemoze kupiti....jbg mora se crtat :mrgreen: :mrgreen:
Mozes li me ti informisati? :lol: Procitaj na koji nacin bi se mogao prodati. Nisam rekao da ce biti prodan, ali kazem da to moze biti ako se tako odluci. Treba li crtati? :lol:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 28 dec 2009, 14:16

T4R1K je napisao/la:
fabio je napisao/la:zelja navijaca Real-a D.Villa
ma ti ispitanici nisu dobri nikako....pa udosadasnjem djelu sezone dali najvise golova u primeri, najbolji strijelci u LP u dosadasnjem dijelu i oni opet bi napadaca....nema smisla...ja bi prije Ville dove Silvu u Real...mislim da ce se vecina sloziti..... :mrgreen: :mrgreen:
slažem se tarik i još jedan u odbranu hebote aguero,villa i drugi kad imamo pipitu
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 28 dec 2009, 14:24

evo real poslao za Brunu Alvesa 30 mil,mora se stoper kupit ;)

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 28 dec 2009, 14:53

tax je napisao/la:kralj legenda

[youtube][/youtube]
Ja se slazem s tim , definitvno najbolji igrac kojeg sam ja ikada gledao :)
Dokaz da nije sve u brzini , jednostavno najbolji tehnicar kojeg sam ja gledao , savrsen pass, shoot jos bolji , jednostavno maestralno.
A sto se tice cika sejka ne vjerujem da ce se to desiti
a sto se tice cika Aguera , Ville i Ronney-a , cisto sumnjam , jedino ako Benzemu posalju negdje :$

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 28 dec 2009, 15:01

Trasimaco je napisao/la:
T4R1K je napisao/la:informisi se malo pa ces vidjeti da se Real M. nemoze prodati....a to znaci da se nemoze kupiti....jbg mora se crtat :mrgreen: :mrgreen:
Mozes li me ti informisati? :lol: Procitaj na koji nacin bi se mogao prodati. Nisam rekao da ce biti prodan, ali kazem da to moze biti ako se tako odluci. Treba li crtati? :lol:

informisi se.....samo teoretski je moguce da se proda...u praksi nikako nije moguce...nije to City, Man UTD. i ostali :mrgreen: :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 15:03

T4R1K je napisao/la:informisi se.....samo teoretski je moguce da se proda...u praksi nikako nije moguce...nije to City, Man UTD. i ostali :mrgreen: :mrgreen:
Care, ispadas smijesan. Je li lijepo napisano na koji nacin bi Real mogao biti prodan? Ako postoji nacin, onda sam upravu i nisam nista pogresno rekao. I kazem ti jos jednom, sve se na ovom svijetu moze kupiti.

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 28 dec 2009, 15:08

Trasimaco je napisao/la:
T4R1K je napisao/la:informisi se.....samo teoretski je moguce da se proda...u praksi nikako nije moguce...nije to City, Man UTD. i ostali :mrgreen: :mrgreen:
Care, ispadas smijesan. Je li lijepo napisano na koji nacin bi Real mogao biti prodan? Ako postoji nacin, onda sam upravu i nisam nista pogresno rekao. I kazem ti jos jednom, sve se na ovom svijetu moze kupiti.
ajd ko je smjesan to cemo da vidimo....ali ti ja kazem da se Real M. nikad nece prodati a niti ce to ljudi koji upravljaju Realom dopustiti.....i svi su odma odbacili mogucnost prodaje....pa nece spanija da postane Abu-Dhabi liga kao sto je slucaj u Engleskoj.... :mrgreen: :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 dec 2009, 15:12

T4R1K je napisao/la:ajd ko je smjesan to cemo da vidim....ali ti ja kazem da se Real M. nikad nece prodati a niti ce to ljudi koji upravljaju Realom dopustiti.....i svi su odma odbacili mogucnost prodaje....pa nece spanija da postane Abu-Dhabi liga kao sto je slucaj u Engleskoj.... :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj mi sad hvatati krivine. Nisam ja rekao da ce biti prodan, nego sam rekao da to moze da se izvede, a ti si tvrdio suprotno. Sad konacno priznajes da moze, ali mi nabacujes neke glupe argumente da to nece biti dopusteno. Otkud ti znas da nece biti dopusteno? Jesi li ti odgovoran za to?

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 28 dec 2009, 15:18

Trasimaco je napisao/la:
T4R1K je napisao/la:ajd ko je smjesan to cemo da vidim....ali ti ja kazem da se Real M. nikad nece prodati a niti ce to ljudi koji upravljaju Realom dopustiti.....i svi su odma odbacili mogucnost prodaje....pa nece spanija da postane Abu-Dhabi liga kao sto je slucaj u Engleskoj.... :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj mi sad hvatati krivine. Nisam ja rekao da ce biti prodan, nego sam rekao da to moze da se izvede, a ti si tvrdio suprotno. Sad konacno priznajes da moze, ali mi nabacujes neke glupe argumente da to nece biti dopusteno. Otkud ti znas da nece biti dopusteno? Jesi li ti odgovoran za to?
ne nabacujem ja argumente glupe ja ti kazem da se nemoze prodati iz tog razloga sto ljudi koji su odgovorni u za to nikad ne bih to uradili jer bi ih ja mislim zive spalili u Spaniji....a kako ja to znam pa sigurno malo citam po netu...i samo iz tog razloga sam ti rekao da C.F.Real Madrid nemoze niko kupiti....

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.