Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Evo As pise da nam se gradski rival Atl.Madrid zeli pojacati sa Bosancem Z.Misimovicem..
http://www.as.com
nemoze im ni on pomoc da se izvade iz krizefabio je napisao/la:Evo As pise da nam se gradski rival Atl.Madrid zeli pojacati sa Bosancem Z.Misimovicem..
Zinedin Zihria Zićo Zidane...
Moj najbolji i najdraži igrač ikad... Zbog njega sam navijao za Real, naravno dok je on igrao...
Zbog njega sam i plakao, kada je iz voleja, zabio gol Leverkusenu u finalu LP-a
Jednostavno, mah...maistor...
Moj najbolji i najdraži igrač ikad... Zbog njega sam navijao za Real, naravno dok je on igrao...
Zbog njega sam i plakao, kada je iz voleja, zabio gol Leverkusenu u finalu LP-a
Jednostavno, mah...maistor...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Znaci da bi mogao kupiti Real, mora prodati Shity. Znam koji mu je klub zanimljiviji.GunnerS je napisao/la:Šeik nudi milijardu eura, al Real nemoguće kupit
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
real sprema 60 mil e za Aguera na ljeto...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
zelja navijaca Real-a D.Villa
Real se nemoze kupiti nije to neki eng.klub npr oni koji se prodaju kao kurveTrasimaco je napisao/la:Znaci da bi mogao kupiti Real, mora prodati Shity. Znam koji mu je klub zanimljiviji.GunnerS je napisao/la:Šeik nudi milijardu eura, al Real nemoguće kupit
Sve se na ovom svijetu moze kupiti.fabio je napisao/la:Real se nemoze kupiti nije to neki eng.klub npr oni koji se prodaju kao kurve![]()
ma ti ispitanici nisu dobri nikako....pa udosadasnjem djelu sezone dali najvise golova u primeri, najbolji strijelci u LP u dosadasnjem dijelu i oni opet bi napadaca....nema smisla...ja bi prije Ville dove Silvu u Real...mislim da ce se vecina sloziti.....fabio je napisao/la:zelja navijaca Real-a D.Villa
Trasimaco je napisao/la:Sve se na ovom svijetu moze kupiti.fabio je napisao/la:Real se nemoze kupiti nije to neki eng.klub npr oni koji se prodaju kao kurve![]()
informisi se malo pa ces vidjeti da se Real M. nemoze prodati....a to znaci da se nemoze kupiti....jbg mora se crtat
Mozes li me ti informisati?T4R1K je napisao/la:informisi se malo pa ces vidjeti da se Real M. nemoze prodati....a to znaci da se nemoze kupiti....jbg mora se crtat![]()
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
slažem se tarik i još jedan u odbranu hebote aguero,villa i drugi kad imamo pipituT4R1K je napisao/la:ma ti ispitanici nisu dobri nikako....pa udosadasnjem djelu sezone dali najvise golova u primeri, najbolji strijelci u LP u dosadasnjem dijelu i oni opet bi napadaca....nema smisla...ja bi prije Ville dove Silvu u Real...mislim da ce se vecina sloziti.....fabio je napisao/la:zelja navijaca Real-a D.Villa![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
evo real poslao za Brunu Alvesa 30 mil,mora se stoper kupit 
Ja se slazem s tim , definitvno najbolji igrac kojeg sam ja ikada gledaotax je napisao/la:kralj legenda
[youtube][/youtube]
Dokaz da nije sve u brzini , jednostavno najbolji tehnicar kojeg sam ja gledao , savrsen pass, shoot jos bolji , jednostavno maestralno.
A sto se tice cika sejka ne vjerujem da ce se to desiti
a sto se tice cika Aguera , Ville i Ronney-a , cisto sumnjam , jedino ako Benzemu posalju negdje :$
Trasimaco je napisao/la:Mozes li me ti informisati?T4R1K je napisao/la:informisi se malo pa ces vidjeti da se Real M. nemoze prodati....a to znaci da se nemoze kupiti....jbg mora se crtat![]()
Procitaj na koji nacin bi se mogao prodati. Nisam rekao da ce biti prodan, ali kazem da to moze biti ako se tako odluci. Treba li crtati?
informisi se.....samo teoretski je moguce da se proda...u praksi nikako nije moguce...nije to City, Man UTD. i ostali
Care, ispadas smijesan. Je li lijepo napisano na koji nacin bi Real mogao biti prodan? Ako postoji nacin, onda sam upravu i nisam nista pogresno rekao. I kazem ti jos jednom, sve se na ovom svijetu moze kupiti.T4R1K je napisao/la:informisi se.....samo teoretski je moguce da se proda...u praksi nikako nije moguce...nije to City, Man UTD. i ostali![]()
ajd ko je smjesan to cemo da vidimo....ali ti ja kazem da se Real M. nikad nece prodati a niti ce to ljudi koji upravljaju Realom dopustiti.....i svi su odma odbacili mogucnost prodaje....pa nece spanija da postane Abu-Dhabi liga kao sto je slucaj u Engleskoj....Trasimaco je napisao/la:Care, ispadas smijesan. Je li lijepo napisano na koji nacin bi Real mogao biti prodan? Ako postoji nacin, onda sam upravu i nisam nista pogresno rekao. I kazem ti jos jednom, sve se na ovom svijetu moze kupiti.T4R1K je napisao/la:informisi se.....samo teoretski je moguce da se proda...u praksi nikako nije moguce...nije to City, Man UTD. i ostali![]()
Nemoj mi sad hvatati krivine. Nisam ja rekao da ce biti prodan, nego sam rekao da to moze da se izvede, a ti si tvrdio suprotno. Sad konacno priznajes da moze, ali mi nabacujes neke glupe argumente da to nece biti dopusteno. Otkud ti znas da nece biti dopusteno? Jesi li ti odgovoran za to?T4R1K je napisao/la:ajd ko je smjesan to cemo da vidim....ali ti ja kazem da se Real M. nikad nece prodati a niti ce to ljudi koji upravljaju Realom dopustiti.....i svi su odma odbacili mogucnost prodaje....pa nece spanija da postane Abu-Dhabi liga kao sto je slucaj u Engleskoj....![]()
ne nabacujem ja argumente glupe ja ti kazem da se nemoze prodati iz tog razloga sto ljudi koji su odgovorni u za to nikad ne bih to uradili jer bi ih ja mislim zive spalili u Spaniji....a kako ja to znam pa sigurno malo citam po netu...i samo iz tog razloga sam ti rekao da C.F.Real Madrid nemoze niko kupiti....Trasimaco je napisao/la:Nemoj mi sad hvatati krivine. Nisam ja rekao da ce biti prodan, nego sam rekao da to moze da se izvede, a ti si tvrdio suprotno. Sad konacno priznajes da moze, ali mi nabacujes neke glupe argumente da to nece biti dopusteno. Otkud ti znas da nece biti dopusteno? Jesi li ti odgovoran za to?T4R1K je napisao/la:ajd ko je smjesan to cemo da vidim....ali ti ja kazem da se Real M. nikad nece prodati a niti ce to ljudi koji upravljaju Realom dopustiti.....i svi su odma odbacili mogucnost prodaje....pa nece spanija da postane Abu-Dhabi liga kao sto je slucaj u Engleskoj....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.