Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

autogol
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la autogol » 12 okt 2013, 12:10

trenutno :lol:

Results
1) Edin Dzeko (BIH)
72.2%
2) Robin van Persie (NED)
9.66%
3) Vedad Ibisevic (BIH)
8.83%
4) Other player
4.85%
5) Mesut Ozil (GER)
4.24%
6) Tomer Hemed (ISR)
0.22%

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 okt 2013, 12:14

autogol je napisao/la:trenutno :lol:

Results
1) Edin Dzeko (BIH)
72.2%
2) Robin van Persie (NED)
9.66%
3) Vedad Ibisevic (BIH)
8.83%
4) Other player
4.85%
5) Mesut Ozil (GER)
4.24%
6) Tomer Hemed (ISR)
0.22%
Ajde sad malo za Vedu glasajte, ko nije već dao glas. Valja ga na drugo mjesto povući. :D
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 12:29

BaDa12 je napisao/la:Ajde sad malo za Vedu glasajte, ko nije već dao glas. Valja ga na drugo mjesto povući. :D
Glasao sam prije 3 sata i RVP je imao prednost nad Džekom, Vedad je tada imao 2%. Strašni smo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 okt 2013, 12:32

Virtu4l je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Ajde sad malo za Vedu glasajte, ko nije već dao glas. Valja ga na drugo mjesto povući. :D
Glasao sam prije 3 sata i RVP je imao prednost nad Džekom, Vedad je tada imao 2%. Strašni smo.
Mislis glupi smo, jer je jedino nama bitno da nasi imaju puno glasova na nekoj tamo anketi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 okt 2013, 12:35

:lol: pa imal negdje kakva anketa gdje mi nismo prvi? golemo :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 okt 2013, 15:31

neki britanski portal (CaughtOffside) piše da će ga Man City 'kao' prodat' u januaru, a da su zainteresovani Tottenham i Roma ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 12 okt 2013, 17:41

JTS je napisao/la:neki britanski portal (CaughtOffside) piše da će ga Man City 'kao' prodat' u januaru, a da su zainteresovani Tottenham i Roma ..
Inače Caught Offside je jedan od lošijih britanskih portala. Nije previše povjerljiv. ( žuta štampa )
Mislim da ( osim ako ne proradi, što če biti teško ) bi trebao u JAN. mijenjat sredinu i trebao bi angažovati menagera, da več sad počinje sa predkontaktima sa drugim klubovima. Ako to ovaj njegov sadašnji nezna ili nemože neka angažuje Ibrinog i Balotellijovog manager Mino Raiolu - ili nekog sličnog sa iskustvom.

- mislim da je trebao da ide več prije godinu i po u Bayern.
- sada prije 3,4 mjeseca je treba da ide u Napoli, Tottenahm, Chelsea
- sad bi trebao da ide u Arsenal , Chelsea ( ?? ), Romu, Bayer, Inter, Schalke 04, samo da spasi karijeru.

Jer ove **** u City-u znaju šta imaju ( najboljeg 3 - čeg napadača na svjetu ) i hinjski mu lažu, da na njega računaju a iza ledja dovedu Negreda itd., fujjjjj !!!! ( jer nijedan klub na svijetu nema boljeg 3 napadača ).
Pa šta bi mu falilo ove godine da je prešao u Napoli ( umjesto Higuaina ). Pa bio bi tamo poslje Maradone i Cavannija IKONA kluba. Ko božanstvo a sad ga pljuju neki **** u City-u i govore da nije ni za 3 napadača.
Šta bi mu falilo da je presao u Tottenahm ( prije Soldada ). Nadavao bi se golova i osvetio bi se pojedinim u City-u kad bi se im nadavo golova + dokazo bi da je bio nepravedno na klupi. Ali i engleskoj javnosti bi dokazao svoju pravu vrijednost u INAT DUŠMANIMA.
Inače mislim da je zanjega idealan tim Dortmund ( mada ima jedan veliki razlog nažalost, zasto mislim da nebi bilo to za njega ??. Sto se tiče igrački, formacijski, liga, to da ide Lewandowski sve super osim 1 razloga ).
Džeko ako ovo čitaš **** ovaj M. City, ako budeš zamjena u sljedece 3 utakmice. Dao mu onaj **** da igra protiv najbolje ekipe Bayerna i još uz to, sastavio katastrofalno loše ekipu. Čak ni mrski ti Man. united nebi doveo igrača tvoje vrijednosti 32 mil. eura da im ulazi kao zamjena sa klupe.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 12 okt 2013, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 okt 2013, 17:47

dok god ima 120 hiljada funti sedmično , sjedice on i na tribinama etihada ako treba (nažalost) .
kao što netko jednom napisa , jedino sto bi njega moglo trenutno otjerati iz Cityja je finansijska kriza u klubu ili prijevremeni raskid ugovora .
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 12 okt 2013, 17:52

viKK je napisao/la:dok god ima 120 hiljada funti sedmično , sjedice on i na tribinama etihada ako treba , nažalost .

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Arsenal , Napoli , Dortmund , Wolfsburg bi mu dali 80.000 ( sada )
Roma, Inter, MIlan ( ako **** Balu ) blizu 80.000
Chelsea, Tottenham možda do 100.000

I ima tu još nešto, on si može u ove 2 godine skroz sjebat karijeru i da na kraju vrijedi 40.000 - 50.000.
I sad reci ti meni šta je bolje ekonomski:

- još 2 godine ugovor po 120 hiljada i onda potop
- ili da sad janura potpiše novi 4 GODIŠNJI ugovor ( sa dobrom ekipom gdje če igrat ) za 80 hiljada sedmično.

Ja sam siguran da je to ova 2 varijanta ali sam isto tako siguran da Džeko želi da dokaže svima, da može biti onaj stari. Tako da nema šta da misli, nek **** one papke. Ako bude zamjena u sljedečih par utakmica. I još nešto sad če počet polako Jovetića uvodit koji je igračina. I šta je uradio ona **** od trenera. Umjesto da je uigravao Džeku i Jovetić od početka i napravio super tandem. On je igro sa svojim španjolcima, ko fol Jovetić ima sitne povrede. I sad če počet ubacivat Jovetića, da se bori za Džekom za mjesto napadača. Umjesto da ih je uigraoo. A jovetić je puno bolji igrač od Misketa. Tako da možete zamislit kakav bi to tandem bio. Ali nedaju **** fujjjjjj !!!!

hh123
Kontakt:

Post Postao/la hh123 » 12 okt 2013, 19:05

Ne znam zbog cega bi presao za manje para u drugi klub. Uvijek ce moci za manje para igrati u Tottenhamu, Arsenalu Romi. Ne komtam zasto mu je to unistena karijera ako ne igra jednu utakmicu. Sto god pricali protiv Dzeke momak zabija golove. Mancini ga je non stop ubacivao krajem drugog poluvremena a on je dao jedan manje gol od Aguera u prosloj sezoni. Vec je za City dao 8 golova ove sezone.Da sam ja na njegovom mjestu cekao bih kraj ugovora sa Citijem uzeo pare, i presao u Milan. I non stop bih picio do Amerike da budem s Amrom. Prelijepa je. Da i na Maldive.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 12 okt 2013, 19:42

hh123 je napisao/la:Ne znam zbog cega bi presao za manje para u drugi klub. Uvijek ce moci za manje para igrati u Tottenhamu, Arsenalu Romi. Ne komtam zasto mu je to unistena karijera ako ne igra jednu utakmicu. Sto god pricali protiv Dzeke momak zabija golove. Mancini ga je non stop ubacivao krajem drugog poluvremena a on je dao jedan manje gol od Aguera u prosloj sezoni. Vec je za City dao 8 golova ove sezone.Da sam ja na njegovom mjestu cekao bih kraj ugovora sa Citijem uzeo pare, i presao u Milan. I non stop bih picio do Amerike da budem s Amrom. Prelijepa je. Da i na Maldive.
TO ti je daleko od istine. Dzeko je MNOGO toga zakasnio i ako nastavi sa ovim tempom završit če opet u Wolfsburgu. i ove godine nije dao 8 golova nego 4 ( od toga 2 u Premier ligi ). A razlog zašto, jer ga pojedini navijači City-a , mediji ne poštuju dovoljno. Zato jer zna da je bolji od Negreda npr. Iz INATA, nek pokaže njima koliko vrjedi. Nek im pokaže da nije samo zamjena ili za cup utakmice. Idealno bi bilo u neki drugi PL klub, pa da ih razvali kad igra protiv city-a. Da je na njegovom mjestu Ibrahimovic, Spaha itd. otišli bi davno.Poslje prve godine več.

- Na početku je izabrao loš klub. Da je odabrao Milan, Arsenal, Dortmund, Juventus ( 70 % ), sad se nebi mučio sa zamjenom kluba nego bi bio IGRAČ SVJETSKE KLASE.
- prije 1,5 godine , da je otišao u Bayern ( bio bi prvi napadač, prvak svjeta i svega, malo bi se rotiro sa Mullerom, i sad JAN. bi dobio paklenu konkurenciju u Lewandowskom ali bi mu bilo 10 x bolje. Istina umjesto 120 h. sedmično bi primao nešto oko 90 h ali bi mu nijemci povečali platu ako bi zadovoljijo ).
- prije 4,5 mjeseci je trebao da izabere Tottenham ( sad je kasno Soldado, Lamela ), Napoli ( sad je kasno Higuain ), Milan ( sad je kasno Balotelli ). Atletico madrid ( je dobro da nije odabrao jer je ovaj Diego Costa je **** igrač, tu se nebi naigrao ). Znači nemože kad god hoče u Tottenham, Napoli, Arsenal
- on bi trebao sada u JAN. da predže u : INTER , ROMU, DORTMUND ( mada neznam kako bi se slagao sa Ž. Buvačom a one je tamo bukvalno desna ruka trenera ), ARSENAL ( ? kako bi se rotirao sa Giroudom ), CHELSEA ( tu ima super priliku jer nijedan od 4 napadača nije ni blizu njegove kvalitete - i da se najebe englezima mamice + Mourinho je trener za njega), MILAN ( ako budu prodali Balotellija, što su postojale male naznake ).
- Mada u situaciji kakvoj se sad nalazi ja nebi ni bio probirljiv. Čak Schalke 04, Lazio, Liverpool, ili Wolfsburg nebi bili loši samo da je prva špica, da ga navijači obožavaju. Da iz tekme u tekmu diže formu. A nebi nigdje zaradživao manje od 80.000 sedmično.

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 12 okt 2013, 19:52

kad malo izvadis glavu iz džekine guzice skontaces neke stvari. lik je klupa i to potpuno zasluzeno. negredo i aguero su u boljoj formi, kraj price.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 12 okt 2013, 19:58

MCMXXVII je napisao/la:kad malo izvadis glavu iz džekine guzice skontaces neke stvari. lik je klupa i to potpuno zasluzeno. negredo i aguero su u boljoj formi, kraj price.
O tome koje bolji nebi sada. Ali zato i kažem neka sebi nadje klub gdje če igrat i napredovat. Nečeš valjda da kažeš, da je on igrač za klupe. Pa u svim ekipama u engleskoj osim u City-u i Manchester Unitedu bi bio 1 napadač. A Gdje je švabija, italija ?? Koji bi budala grijo klupu kad može bit u npr. Romi IKONA, ko Totti. Mož zamislit Džeko, Totti, de Rossi, Pjanke, Ljajić a Rim gorii slave titulu. Pa to se nemože parama kupit. Za to se živi. Mislim da nisu 10 godina ili više bili prvaci. Ma po rukama bi ga nosali. Nema šta da razmišlja, poslat menagera u ITA , NJEM. i UK pa nek odluči.

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 12 okt 2013, 23:13

fudbalerXL je napisao/la:
MCMXXVII je napisao/la:kad malo izvadis glavu iz džekine guzice skontaces neke stvari. lik je klupa i to potpuno zasluzeno. negredo i aguero su u boljoj formi, kraj price.
O tome koje bolji nebi sada. Ali zato i kažem neka sebi nadje klub gdje če igrat i napredovat. Nečeš valjda da kažeš, da je on igrač za klupe. Pa u svim ekipama u engleskoj osim u City-u i Manchester Unitedu bi bio 1 napadač. A Gdje je švabija, italija ?? Koji bi budala grijo klupu kad može bit u npr. Romi IKONA, ko Totti. Mož zamislit Džeko, Totti, de Rossi, Pjanke, Ljajić a Rim gorii slave titulu. Pa to se nemože parama kupit. Za to se živi. Mislim da nisu 10 godina ili više bili prvaci. Ma po rukama bi ga nosali. Nema šta da razmišlja, poslat menagera u ITA , NJEM. i UK pa nek odluči.
Malo ti fali pa da budes xxl

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 okt 2013, 23:18

dentist je napisao/la:Malo ti fali pa da budes xxl
Jako konstruktivan post.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 12 okt 2013, 23:56

Ma na Dzekinom bi mjestu sutio, zategao i pokusao svaki trening treneru da dokazem da sam za prvih 11.
A kada ugovor istece, onda neka se odluci gdje ce i sta ce...
On jednostavno ne igra kao sto je igrao u Wolfsburgu.
Sad dali je to do forme ili mozda vise do toga sto City igra manje preko krila i sto nema nekog kao Misimovica iza sebe..
Silva je malo vise sebican tip i nije toliko fiksiran na Dzeku kao i ostatak tima.
Dok su u Wolfsburgu sve lopte isle na njega...
Bolje bi mu bilo otic negdje gdje ima sigurno mjesto... recimo u Dortmund.
Ako Lewandowski ode u Bayern, nebi imao nikakve ozbiljne konkurencije.
Ali otic ce i igrat ce tamo gdje najbolje placaju.. kao i vecina ostalih igraca.

Vazno je da u reprezentaciji proradi opet kako treba. :)

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 00:30

JumBO je napisao/la:Ma na Dzekinom bi mjestu sutio, zategao i pokusao svaki trening treneru da dokazem da sam za prvih 11.
A kada ugovor istece, onda neka se odluci gdje ce i sta ce...
On jednostavno ne igra kao sto je igrao u Wolfsburgu.
Sad dali je to do forme ili mozda vise do toga sto City igra manje preko krila i sto nema nekog kao Misimovica iza sebe..
Silva je malo vise sebican tip i nije toliko fiksiran na Dzeku kao i ostatak tima.
Dok su u Wolfsburgu sve lopte isle na njega...
Bolje bi mu bilo otic negdje gdje ima sigurno mjesto... recimo u Dortmund.
Ako Lewandowski ode u Bayern, nebi imao nikakve ozbiljne konkurencije.
Ali otic ce i igrat ce tamo gdje najbolje placaju.. kao i vecina ostalih igraca.

Vazno je da u reprezentaciji proradi opet kako treba. :)
Lewandowski je več sada u JAN. u Bayernu, tako bi trebalo da bude. Samo kod BVB-a je jedan drugi problem.
Pa nisu valjda pare sve. Ako može za 80 % tih para bit legenda navijačima. Medijska zvjezda. Igrat velike utakmice itd. Pa sad ima više nego dovoljno. Jesi li ti svjestan da gdje god ode nece imat manje od 300.000 EUR mjesečno. Halooo. Niti je City neki kljub. Nema kult navijanja kao Liverpool itd. To su sve hibridni navijači.
Druga stvar je da on niti je doveden niti je predstavljen kao glavna zvijezda kluba. Aguera ovdje neki optužuju da je kao sebičan. Ali ja koliko pratim ( a gledao sam SVE njihove tekme ). On je takav igrač, naučen tako igrat i ne dodaje ni Negredu ništa više od Džeke. Tako da on nije problem. Problem je preveliki broj napadača gdje je nemoguče dat 20 golova rast sa formom itd.. Jer imaju toliko dobrih igrača da se mora rotirat i zato su ga i mjenjali poslje dobrih tekmi. Jer ima predobrog igrača na klup koji mora da igra. Znači Džeko si nije mogo izborit mjesto standardnog igrača sa svojim igrama. Po naški prevarili su ga. Ko fol doveli kao glavnog napadača a oni su ga doveli kao jednog od napadača. I to u vrjeme kad je mogao da bira koji god hoče klub da ide. Ove godine je još gore. Prvo sto gubi neigranjem na formi + tu je još nazovimo ga Španski lobi. Večina igrača su ili Španci ili Lationsi slično. Trener Latinos, Dva glavna člana uprave Španca. Sta to znači oni Dzeku vide kao odličnog SUB igrača. Koji če uči zadnji 20, 30 min i za neke kup i slične utakmice, Džeko može muda otegnit oni mu neče dodat lopte, ( u toj mjeri da bi bio najbolji napadač ) a posebno sad kad su kupili još par španaca. Nema šanse i zato mu pada forma. Covjek 2 godine trči ko lud nudi se i jako rjetko dobije loptu. Normalno da polako gubi volju i manje trči. Nemoguča misija.
Džeko nije Ibra pa da može SAM protiv svih, Jedino on bi uspio da se nametne ( u tako nakaradnom klubu ) i da išamara pola ekipe i trenera ako treba.
Zato neka ide i nadže sebi klub gdje če ga cjenit i povratit če staru formu, dok je još mlad. Ove godine mu je skoro zadnji voz. Iz godine u godinu sve ga manje ekipa traže i ekipe sve slabijeg renomea. Naprimjer prije 4 mjeseca je trebao preči u Chelsea ili Napoli. A čovjek čeka li čeka.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 okt 2013, 04:49

Na ovoj temi se vec par godina pricaju iste price a ja jos nikad nisam cuo ni vidio da je neko iz Milana, Londona ili Rima ponudio 20-30 miliona za Edina. Znaci, nikad nije bilo konkretne ponude.
Covjek ima ugovor sa klubom kojem pare ne znace puno, znaci, nece prodati igraca tek tako. Tako da, sve i da Edin zeli promijeniti sredinu, treba taj klub da ga kupi a tek onda se dogovarati o plati.

Ovdje se pojedinci ponasaju kao da Edin moze otici za 0 eura pa ono, zamjeraju mu sto ne ide!

Pored toga, skoro svi klubovi u Italiji su u ovom momentu stepenica nize za Edina. Isto vazi i za Njemacku ali i Spaniju (ako ne racunamo Bayern, Real i Barcu, ali to su klubovi kojima Edin nije potreban).
Ne znam kako neko moze porediti Napoli i ovaj sadasnji City. Gradjani su svjetlosnu godinu ispred, igrao on svaku ili svaku drugu, to ne mjenja stvar.

Nemojte misliti da vi bolje znate sta je za Edina bolje nego sto on to zna. Ne znate.

P.S. Edin ce najprije produziti ugovor i ostati u najjacoj ligi na svijetu.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 10:01

SamoZeljo je napisao/la:Na ovoj temi se vec par godina pricaju iste price a ja jos nikad nisam cuo ni vidio da je neko iz Milana, Londona ili Rima ponudio 20-30 miliona za Edina. Znaci, nikad nije bilo konkretne ponude.
Covjek ima ugovor sa klubom kojem pare ne znace puno, znaci, nece prodati igraca tek tako. Tako da, sve i da Edin zeli promijeniti sredinu, treba taj klub da ga kupi a tek onda se dogovarati o plati.

Ovdje se pojedinci ponasaju kao da Edin moze otici za 0 eura pa ono, zamjeraju mu sto ne ide!

Pored toga, skoro svi klubovi u Italiji su u ovom momentu stepenica nize za Edina. Isto vazi i za Njemacku ali i Spaniju (ako ne racunamo Bayern, Real i Barcu, ali to su klubovi kojima Edin nije potreban).
Ne znam kako neko moze porediti Napoli i ovaj sadasnji City. Gradjani su svjetlosnu godinu ispred, igrao on svaku ili svaku drugu, to ne mjenja stvar.

Nemojte misliti da vi bolje znate sta je za Edina bolje nego sto on to zna. Ne znate.

P.S. Edin ce najprije produziti ugovor i ostati u najjacoj ligi na svijetu.
Eto nije bilo konkretne ponude jer ti/vi nisi vidio. A gdje to nije pisalo u Avazu. Pa idi malo na google i utipkaj Dzeko to Bayern, Chelsea, Tottenham, Dortmund, Arsenal, Milan i sve če ti se ispisat. Ponuda je bilo od TOP 10 svjetskih klubova ako hočeš mogu ti dat koliko hoćeš linkova. ( od povjerljivih medija, ne Caught offside , ko što je neko juče naljepio ).
Drugo ponuda je bilo za 15-20 mil eura. Prvi je Bayern nudio 20 mil. i Džekson ih odbio i oni onda kupili Mandžu, koji si je skroz sjebo karijeru tim potezom koliko vidim. Nemože City za njega tražit 30 mil ako su svim drugim igracima išli na ruku i prodali ih za pola nabavne cjene: Tevez. de Jong, Adebayor, Balotelli, .......
Bolje mu je biti 1 napadač u Arsenalu, Tottenhamu, Liverpoolu, Chelsea-u, Dortmundu, Schalke 04, Bayer-u Interu, Romi, Napoliju. Milanu, Juventusu ( možda ) nego 3,4 u pišljivom hibridnom City-u.
Treče Napoli je svjetlosnu godinu iza. Zato su izbacili CIty-a iz lige prvaka, uložili ove godine 100 mil eura u pojačanja, kupili Beniteza ( kojem je Džeko bio 1 ŽELJA, i njega su prvog tražili prije Higuaina ), BIli 2 u Italiji prošle godine, itd .... ( najjače da je par genijalaca na ovom forumu pričalo ma šta če on u Napoli itd. )
Četvrto on može ostat u najjačoj ligi i biti 1 napadač Arsenala, Tottenhama možda Liverpoola i Chelsija, ako ti toliko znači ta najjača liga.
Peto kada ste svi pljuvalu Mancinija ja nikad nisam imao osječaj, da ga taj čovjek nevoli. A Pellegrini mi je bio od početka sumljiv, veči hinja nego Mancini. Ne zaboravite da ga je Mancini prvu polusezonu kad je Dzeko igrao katastrofalno loše non stop hvalio, da se mora naviknut na englesku ligu i davao mu je solidan broj utakmica. Bili ga npr. Mourinho tako hvalio bi ali u k. Druga je stvar da poslije nije bio korektan. Da nije prilagodio igru ni malo njemu. ( A to ne jer ga mrzi, nego jer je ganjo rezultat i ubacio je tad spremnije i bolje Aguera, Teveza ). Pod Mancinijom je bilo sve izmješano. A sad Španci ( i Latinosi ) kolo vode. I pazit če se medžusobno. Još im doveli trenera iz Malage koji u životu nije trenirao nijednog Yugosa, same Špance. Jasno je koga više cijeni. Ove godine če biti punooo gore po njega ako ne ode. Vidječemo ko če biti u pravu.
Šesto to tvoje svaku drugu možes objesit znas gdje. Ako če jedan Negredo igrat derbije protiv Chelsea, Arsenala a Džeko protiv Norwicha i cup utakmice. TO nije jarane svaka druga utakmica. A obadvojica NEČE igrat velike tekme.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 13 okt 2013, 10:29, ukupno mijenjano 4 puta.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 okt 2013, 10:07

Edinu je mjesto u sesnaestercu...kad ga pitaš loptama, zabijaće i golove...On je tip igrača koji ovisi o brzom pasu u kaznenom prostoru, probijanju sa bokovoa i ubačaj da li na glavu ili niska brza lopta za podmetanja noge...ili čiste gužve iz kornera...takođe je odličan za rizičnih ofsajd zamki protivnika....a da očekuješ da uzme loptu na centru, predribla 3-4 igrača i odigra dupli pas - ahaaa...a tako igra Citya zasniva...samo do kraja ili iz duplog pasa pa na dvojicu driblingom prošetaš se do golmana!
Igre u repki govore da nema on tamo s kim igrati!
I pokazalo se da kad Cityu gori pod nogama i krene sve karte bacati u napad (da Džeko pogađa)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []