Results
1) Edin Dzeko (BIH)
72.2%
2) Robin van Persie (NED)
9.66%
3) Vedad Ibisevic (BIH)
8.83%
4) Other player
4.85%
5) Mesut Ozil (GER)
4.24%
6) Tomer Hemed (ISR)
0.22%
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ajde sad malo za Vedu glasajte, ko nije već dao glas. Valja ga na drugo mjesto povući.autogol je napisao/la:trenutno![]()
Results
1) Edin Dzeko (BIH)
72.2%
2) Robin van Persie (NED)
9.66%
3) Vedad Ibisevic (BIH)
8.83%
4) Other player
4.85%
5) Mesut Ozil (GER)
4.24%
6) Tomer Hemed (ISR)
0.22%
Glasao sam prije 3 sata i RVP je imao prednost nad Džekom, Vedad je tada imao 2%. Strašni smo.BaDa12 je napisao/la:Ajde sad malo za Vedu glasajte, ko nije već dao glas. Valja ga na drugo mjesto povući.
Mislis glupi smo, jer je jedino nama bitno da nasi imaju puno glasova na nekoj tamo anketi.Virtu4l je napisao/la:Glasao sam prije 3 sata i RVP je imao prednost nad Džekom, Vedad je tada imao 2%. Strašni smo.BaDa12 je napisao/la:Ajde sad malo za Vedu glasajte, ko nije već dao glas. Valja ga na drugo mjesto povući.
Inače Caught Offside je jedan od lošijih britanskih portala. Nije previše povjerljiv. ( žuta štampa )JTS je napisao/la:neki britanski portal (CaughtOffside) piše da će ga Man City 'kao' prodat' u januaru, a da su zainteresovani Tottenham i Roma ..
Arsenal , Napoli , Dortmund , Wolfsburg bi mu dali 80.000 ( sada )viKK je napisao/la:dok god ima 120 hiljada funti sedmično , sjedice on i na tribinama etihada ako treba , nažalost .
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
TO ti je daleko od istine. Dzeko je MNOGO toga zakasnio i ako nastavi sa ovim tempom završit če opet u Wolfsburgu. i ove godine nije dao 8 golova nego 4 ( od toga 2 u Premier ligi ). A razlog zašto, jer ga pojedini navijači City-a , mediji ne poštuju dovoljno. Zato jer zna da je bolji od Negreda npr. Iz INATA, nek pokaže njima koliko vrjedi. Nek im pokaže da nije samo zamjena ili za cup utakmice. Idealno bi bilo u neki drugi PL klub, pa da ih razvali kad igra protiv city-a. Da je na njegovom mjestu Ibrahimovic, Spaha itd. otišli bi davno.Poslje prve godine več.hh123 je napisao/la:Ne znam zbog cega bi presao za manje para u drugi klub. Uvijek ce moci za manje para igrati u Tottenhamu, Arsenalu Romi. Ne komtam zasto mu je to unistena karijera ako ne igra jednu utakmicu. Sto god pricali protiv Dzeke momak zabija golove. Mancini ga je non stop ubacivao krajem drugog poluvremena a on je dao jedan manje gol od Aguera u prosloj sezoni. Vec je za City dao 8 golova ove sezone.Da sam ja na njegovom mjestu cekao bih kraj ugovora sa Citijem uzeo pare, i presao u Milan. I non stop bih picio do Amerike da budem s Amrom. Prelijepa je. Da i na Maldive.
O tome koje bolji nebi sada. Ali zato i kažem neka sebi nadje klub gdje če igrat i napredovat. Nečeš valjda da kažeš, da je on igrač za klupe. Pa u svim ekipama u engleskoj osim u City-u i Manchester Unitedu bi bio 1 napadač. A Gdje je švabija, italija ?? Koji bi budala grijo klupu kad može bit u npr. Romi IKONA, ko Totti. Mož zamislit Džeko, Totti, de Rossi, Pjanke, Ljajić a Rim gorii slave titulu. Pa to se nemože parama kupit. Za to se živi. Mislim da nisu 10 godina ili više bili prvaci. Ma po rukama bi ga nosali. Nema šta da razmišlja, poslat menagera u ITA , NJEM. i UK pa nek odluči.MCMXXVII je napisao/la:kad malo izvadis glavu iz džekine guzice skontaces neke stvari. lik je klupa i to potpuno zasluzeno. negredo i aguero su u boljoj formi, kraj price.
Malo ti fali pa da budes xxlfudbalerXL je napisao/la:O tome koje bolji nebi sada. Ali zato i kažem neka sebi nadje klub gdje če igrat i napredovat. Nečeš valjda da kažeš, da je on igrač za klupe. Pa u svim ekipama u engleskoj osim u City-u i Manchester Unitedu bi bio 1 napadač. A Gdje je švabija, italija ?? Koji bi budala grijo klupu kad može bit u npr. Romi IKONA, ko Totti. Mož zamislit Džeko, Totti, de Rossi, Pjanke, Ljajić a Rim gorii slave titulu. Pa to se nemože parama kupit. Za to se živi. Mislim da nisu 10 godina ili više bili prvaci. Ma po rukama bi ga nosali. Nema šta da razmišlja, poslat menagera u ITA , NJEM. i UK pa nek odluči.MCMXXVII je napisao/la:kad malo izvadis glavu iz džekine guzice skontaces neke stvari. lik je klupa i to potpuno zasluzeno. negredo i aguero su u boljoj formi, kraj price.
Jako konstruktivan post.dentist je napisao/la:Malo ti fali pa da budes xxl
Lewandowski je več sada u JAN. u Bayernu, tako bi trebalo da bude. Samo kod BVB-a je jedan drugi problem.JumBO je napisao/la:Ma na Dzekinom bi mjestu sutio, zategao i pokusao svaki trening treneru da dokazem da sam za prvih 11.
A kada ugovor istece, onda neka se odluci gdje ce i sta ce...
On jednostavno ne igra kao sto je igrao u Wolfsburgu.
Sad dali je to do forme ili mozda vise do toga sto City igra manje preko krila i sto nema nekog kao Misimovica iza sebe..
Silva je malo vise sebican tip i nije toliko fiksiran na Dzeku kao i ostatak tima.
Dok su u Wolfsburgu sve lopte isle na njega...
Bolje bi mu bilo otic negdje gdje ima sigurno mjesto... recimo u Dortmund.
Ako Lewandowski ode u Bayern, nebi imao nikakve ozbiljne konkurencije.
Ali otic ce i igrat ce tamo gdje najbolje placaju.. kao i vecina ostalih igraca.
Vazno je da u reprezentaciji proradi opet kako treba.
Eto nije bilo konkretne ponude jer ti/vi nisi vidio. A gdje to nije pisalo u Avazu. Pa idi malo na google i utipkaj Dzeko to Bayern, Chelsea, Tottenham, Dortmund, Arsenal, Milan i sve če ti se ispisat. Ponuda je bilo od TOP 10 svjetskih klubova ako hočeš mogu ti dat koliko hoćeš linkova. ( od povjerljivih medija, ne Caught offside , ko što je neko juče naljepio ).SamoZeljo je napisao/la:Na ovoj temi se vec par godina pricaju iste price a ja jos nikad nisam cuo ni vidio da je neko iz Milana, Londona ili Rima ponudio 20-30 miliona za Edina. Znaci, nikad nije bilo konkretne ponude.
Covjek ima ugovor sa klubom kojem pare ne znace puno, znaci, nece prodati igraca tek tako. Tako da, sve i da Edin zeli promijeniti sredinu, treba taj klub da ga kupi a tek onda se dogovarati o plati.
Ovdje se pojedinci ponasaju kao da Edin moze otici za 0 eura pa ono, zamjeraju mu sto ne ide!
Pored toga, skoro svi klubovi u Italiji su u ovom momentu stepenica nize za Edina. Isto vazi i za Njemacku ali i Spaniju (ako ne racunamo Bayern, Real i Barcu, ali to su klubovi kojima Edin nije potreban).
Ne znam kako neko moze porediti Napoli i ovaj sadasnji City. Gradjani su svjetlosnu godinu ispred, igrao on svaku ili svaku drugu, to ne mjenja stvar.
Nemojte misliti da vi bolje znate sta je za Edina bolje nego sto on to zna. Ne znate.
P.S. Edin ce najprije produziti ugovor i ostati u najjacoj ligi na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Beduin, Goalgetter, KarlMarx, komax, MostarReds22, Rio12345, rio_Ferdy88, rossonero85, rukometubih23, Scholl, tuzlanskinacin i 85 gostiju.