Yebemu crack ne radi, nece da pokrenenerkolfc je napisao/la:Nece nesto :O Hehemu sve !

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Yebemu crack ne radi, nece da pokrenenerkolfc je napisao/la:Nece nesto :O Hehemu sve !
Unofficialpage je napisao/la:Yebemu crack ne radi, nece da pokrenenerkolfc je napisao/la:Nece nesto :O Hehemu sve !
ma izace update vcrs,pise da se uploading,a ne vjerujem da je to nesto veliko.AA23 je napisao/la:Koji smo pehovi :s
Jbg, ne zalijeci se ubuduce prije nego sto procitas komentare ostalihOtelo je napisao/la:Koji sam ja baksuz.
Skinem igru,pa je obrisem kad crack nije htio.Krenem opet skidat,restartira mi se racunar na oko 20% i sad stoji finding peers
Necu drugi put.vtdgeca je napisao/la:Jbg, ne zalijeci se ubuduce prije nego sto procitas komentare ostalihOtelo je napisao/la:Koji sam ja baksuz.
Skinem igru,pa je obrisem kad crack nije htio.Krenem opet skidat,restartira mi se racunar na oko 20% i sad stoji finding peers
pa odes na skidrow games stranicu i link ispod crack only kopiras u novi tab,ako bude oko 30mb onda je samo crackinvincible1921 je napisao/la:mozel mi neko objasnit zasto mi svkai put skida citavu igricu,zar se ne moze samo crack skinut ?
pa uradio sam al ne moze se skinut et pogledaj pise kao da je izbrisan file :SOtelo je napisao/la:pa odes na skidrow games stranicu i link ispod crack only kopiras u novi tab,ako bude oko 30mb onda je samo crackinvincible1921 je napisao/la:mozel mi neko objasnit zasto mi svkai put skida citavu igricu,zar se ne moze samo crack skinut ?
I meni tako. Sta god nadjem ono ne radivtdgeca je napisao/la:U sta god da sam ga preimenovo opet se ne pali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.