Yebemu crack ne radi, nece da pokrenenerkolfc je napisao/la:Nece nesto :O Hehemu sve !
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: FIFA 14
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
Unofficialpage je napisao/la:Yebemu crack ne radi, nece da pokrenenerkolfc je napisao/la:Nece nesto :O Hehemu sve !
Mozda treba pricekati jos taj Update 1?
Ima li neko od vas koji su skinuli da je vec poigrao sa crackom?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Meni nece ni ekstraktovat !
Koji ste vi nesretnici,fino pise da je crack za update 1,a ocito je da niste instalirali update 1 jer niko od vas,a Bgm ni ja,nema original.Sacekajte 10-15 min dok ne postave taj update.
Koji smo pehovi :s
ma izace update vcrs,pise da se uploading,a ne vjerujem da je to nesto veliko.AA23 je napisao/la:Koji smo pehovi :s
Ima da lupam po refreshu dok ne izadje 
Koji sam ja baksuz.
Skinem igru,pa je obrisem kad crack nije htio.Krenem opet skidat,restartira mi se racunar na oko 20% i sad stoji finding peers
Skinem igru,pa je obrisem kad crack nije htio.Krenem opet skidat,restartira mi se racunar na oko 20% i sad stoji finding peers
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbg, ne zalijeci se ubuduce prije nego sto procitas komentare ostalihOtelo je napisao/la:Koji sam ja baksuz.
Necu drugi put.vtdgeca je napisao/la:Jbg, ne zalijeci se ubuduce prije nego sto procitas komentare ostalihOtelo je napisao/la:Koji sam ja baksuz.
Ajde krenii
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo gledam na onoj grupi na fb neki balkanci pisu da im radi, jedan je cak i sliku stavio kako je profil napravio, da nije to do ove verzije? U mene je ova ultimate edition multi 14
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
Evo neki lik pise da treba preimenovati crack...
[QUOTE=fudball;1206011]Samo preimenujete u fifa 14-3dm.exe i radice[/QUOTE]
[QUOTE=fudball;1206011]Samo preimenujete u fifa 14-3dm.exe i radice[/QUOTE]
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Samo preimenujete u fifa14 i to je to..meni radi odlicno..prejaka igra!
Ima li neko onaj programcic i da mi objasni kako da kontrole nastimam..
Ima li neko onaj programcic i da mi objasni kako da kontrole nastimam..
I meni radi cak sam AV izbriso stvaro mi probleme , niste valjda onako kopirali crack s onim nazivom !
meni je radilo jedno 10-ak minuta i crashala igra. Sad nece da se upali
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
U sta god da sam ga preimenovo opet se ne pali...
- invincible1921
- Kontakt:
mozel mi neko objasnit zasto mi svkai put skida citavu igricu,zar se ne moze samo crack skinut ?
=\_1921_/=
pa odes na skidrow games stranicu i link ispod crack only kopiras u novi tab,ako bude oko 30mb onda je samo crackinvincible1921 je napisao/la:mozel mi neko objasnit zasto mi svkai put skida citavu igricu,zar se ne moze samo crack skinut ?
- invincible1921
- Kontakt:
pa uradio sam al ne moze se skinut et pogledaj pise kao da je izbrisan file :SOtelo je napisao/la:pa odes na skidrow games stranicu i link ispod crack only kopiras u novi tab,ako bude oko 30mb onda je samo crackinvincible1921 je napisao/la:mozel mi neko objasnit zasto mi svkai put skida citavu igricu,zar se ne moze samo crack skinut ?
=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I meni tako. Sta god nadjem ono ne radivtdgeca je napisao/la:U sta god da sam ga preimenovo opet se ne pali...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.