a ovaj prah nekako mi se cini da ucvrsti previse kosu(ako je suditi po ovim review-ima) a ja to ne volim
vosak mnogo bolje teksturise kosu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel ovaj zadnji moj post, best man hairstyle 2013 ?miki_92 je napisao/la:aj Corleone ako gdje nadjes vecu sliku od one frizure br. 11 s proslog seta slika posalji mi na PP ili postavi ovdje

A gdje ovo ima uzeti i koliko para?DesimaL je napisao/la:I ovo takodjer fantasticno![]()
ma peticaNarin je napisao/la:A gdje ovo ima uzeti i koliko para?DesimaL je napisao/la:I ovo takodjer fantasticno![]()
![]()
Da znam šta da odaberem..
cuj kakve :OLenBias je napisao/la:kakve prsluke?

Ovo je ogavno, barem meniMagiiic je napisao/la:cuj kakve :OLenBias je napisao/la:kakve prsluke?
nesto na ovu fintu:D
e ona ovo sam misliodonCorleone1892 je napisao/la:jel ovaj zadnji moj post, best man hairstyle 2013 ?miki_92 je napisao/la:aj Corleone ako gdje nadjes vecu sliku od one frizure br. 11 s proslog seta slika posalji mi na PP ili postavi ovdje
ili ovu
ma nisam rekao da je dobar prsluk nego samo da njemu objasnim na sta mislim. ima dosta boljih :Dex je napisao/la:Ovo je ogavno, barem meniMagiiic je napisao/la:cuj kakve :OLenBias je napisao/la:kakve prsluke?

Dex je napisao/la: Ovo je ogavno, barem meni

a koliko su feningI?tuzlak1987 je napisao/la:Ovih prsluka ima po Tuzli u NEW YORKERU. Vjerovatno to ima i u Sarajevu ta prodavnica kad ima u Tuzli..
I znam da su 60 marki
59,90iVar je napisao/la:a koliko su feningI?tuzlak1987 je napisao/la:Ovih prsluka ima po Tuzli u NEW YORKERU. Vjerovatno to ima i u Sarajevu ta prodavnica kad ima u Tuzli..
I znam da su 60 marki

Kupio sam ja jucer ovaj sal, 30 KM.miki_92 je napisao/la:evo jedna solidna kombinacija iz NY-a![]()
os svih stvari sal mi je ovdje beton, imam slican crni i jos 2 siva, jos ovaj da dodje u NY pa da ga ubacim u kolekciju, ne znam zasto ali imam neki fetis prema salovima![]()
"cuj kakve :O"Magiiic je napisao/la:cuj kakve :OLenBias je napisao/la:kakve prsluke?
sumnjam da ću naletit ali ako vidim šaljem ti u pp.miki_92 je napisao/la:e ona ovo sam misliodonCorleone1892 je napisao/la:jel ovaj zadnji moj post, best man hairstyle 2013 ?miki_92 je napisao/la:aj Corleone ako gdje nadjes vecu sliku od one frizure br. 11 s proslog seta slika posalji mi na PP ili postavi ovdje
ili ovu
![]()
moze proci i ova slika, ali ako nalatis na jos vecu salji
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 7 gostiju.