Coraco je napisao/la:Šteta što se ove utakmice mlade reprezentacije ne prenose negdje gdje bi posjeta bila sigurno veća. Od Gradačca, Bihaća, Tuzle, Travnik itd. a ne u Lukavici.
Sto ti smeta Lukavica pa na Kosevu je u prethodne dvije utakmice bilo od 65-70 gledalaca a danas u lukavici minimum toliko!!!!!!Napravite sebi aerodrom,hotele pa onda pricajte postujem kad savez organizuje prijateljske da igraju u unutrasnjosti radi ljubitelja fudbala ali ovo je zvanicno!!!!Ima Grbavica,ima Otoka ima stadiona ako vam smeta nas stadion a samo cu ti reci da mladi jos nisu zijanili ni jedne kod nas!!!Plus Slavija ima dvojcu startera!!!!
Ne smeta mi Lukavica uopšte, naprotiv. Ali smatram i sa ekonomskog stanovišta da bi bilo puno bolje poslati mlade repke u ove gradove. Hotele imaš u svakom gradu, motele u svakom manjem, Gradačac je nedaleko od Tuzle koja ima aerodrom, Travnik od Zenice. Ono Zenica ima međunarodni aerodrom ?
I nije bitno koliko igrača iz kojeg kluba ima, eto danas su bila trojica fudbalera Slobode, pa se opet niko ne buni.
samo_lijevo je napisao/la:Realno ko moze obezbjediti stadione,hotele,terene za 4 reprezentacije?
Vandelanoite je napisao/la:Nije loša ova generacija samo što može to još bolje treba zvat : Ali Suljića (Chelsea,DF)
Pored Suljića, za kojeg se Chelsea borio sa Cityjem i Arsenalom, u Chelseaju smo imali i Anjura Osmanovića, koji je igrao za U21 tim Chelsea, ali nisam uspio naći zašto su ga otpustili i šta se poslije desilo sa ovim momkom. U avgustu je imao nastup za Chelsea U21, za koji je nastupio sa 19 godina, da bi u septembru objavili da je 'released'. Zna li neko gdje je sada ovaj momak? Da se nije vratio u matični klub Larje IF?
FaraonTM je napisao/la:Da li je neko čuo za Jasmina Sudića, igra za Malmo. Znam sa managera da mu ocjena skoči na 80+ oko 22,23 godine
EDIT: Igra stopera.
Lik imao ogromne probleme sa povredama, sad je na posudbi u nekom manjem Svedskom klubu. Tesko da ce bit nesto od njega u kontekstu repke. Povrede su ga dovele do ruba prekida karijere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Virtu4l je napisao/la:
Pored Suljića, za kojeg se Chelsea borio sa Cityjem i Arsenalom, u Chelseaju smo imali i Anjura Osmanovića, koji je igrao za U21 tim Chelsea, ali nisam uspio naći zašto su ga otpustili i šta se poslije desilo sa ovim momkom. U avgustu je imao nastup za Chelsea U21, za koji je nastupio sa 19 godina, da bi u septembru objavili da je 'released'. Zna li neko gdje je sada ovaj momak? Da se nije vratio u matični klub Larje IF?
Pa bio je tamo na posudbi jedno vrijeme, a zadnje što sam čuo za njega jest da je trenirao sa juniorima PEC Zwölle, klub koji igra u Eredivisie, Holandija.
Znam preko njegovog twittera da se druži s nekim Harisom Hodžićem koji nastupa za mlađe kategorije Watforda.
Wisey je napisao/la:Pa bio je tamo na posudbi jedno vrijeme, a zadnje što sam čuo za njega jest da je trenirao sa juniorima PEC Zwölle, klub koji igra u Eredivisie, Holandija.
Znam preko njegovog twittera da se druži s nekim Harisom Hodžićem koji nastupa za mlađe kategorije Watforda.
Odavno nije igrao za mladi tim Zwollea. Što se Harisa Hodžića tiče, taj je dobio nogu u Watfordu, sad je u Rudaru iz Prijedora.
Virtu4l je napisao/la:[
Odavno nije igrao za mladi tim Zwollea. Što se Harisa Hodžića tiče, taj je dobio nogu u Watfordu, sad je u Rudaru iz Prijedora.
Pa da, drži se na twitteru slika Watfordovog stadiona, a ne bi se pohvalio Rudarovim.
Za Osmanovića pojma nemam gdje je ako nije u Holandiji. A nije bio loš u Chelseaju, međutim očito nije bio ni dovoljno dobar.
Raif Husić rođen je 5. februara 1996. godine. Karijeru je počeo u redovima Augsburga, odakle se seli u najveći njemački klub – Bayern. Da se radi o nesvakidašnjem talentu svjedoče nastupi u U-15, U-16, selekcije Njemačke, a danas je Husić i “jedinica” U-17 Njemačke reprezentacije. Osim toga, član je i Bayernove U-19 selekcije, iz čega bi se moglo zaključiti da minhenski gigant ima ozbiljne planove s mladim golmanom bh. korijena. Treba spomenuti da Husić prati sve utakmice naših Zmajeva i da sanja o pozivu za nastup u bh. dresu.
Amar Dzeko je napisao/la:" Biće Sakib novi Ferguson "
Ma dobar je Sok, mene je licno treniro, a poznat je po svojoj defanzivnoj taktici dok je bio u Slobodi, pa smo dosta utakmica dobili sa 1-0, cim da covjek go zatvori se, jedino sto imam maler mislim da je ukupno 7 puta igro finale kupa kao trener (sto sa prvim timom sto sa mladjim selekcijama) i nikad nije osvojio kup.
dadnan je napisao/la:Nesto ovaj malkocevic u u17 govori kako mu je drago sto je u zadnjoj rundi izborio taj prolaz pa o cemu je rijec? Idemo u baraz neki?
Izborili smo plasman u elitnu rundu kvalifikacija.
Vidim prica se kako nasa U-17 reprezentacija pobjedila hrvatsku bez halilovica,basica itd. Ti momcibsu 96 godiste i nemajuv pravo nastupa ovim kvalifikacijama,da se zna!
čestitke U17 na prolazu dalje!
što se tiče U19 koliko sam skuzio prolaze 2 ekipe i najbolja 3.(?)
S.Irska je dobila i Švedsku tako da ima 6 bodova, Švedska ako igra samo x sa Azerbejdžanom prolazi (imat će 4)..
Kevin je napisao/la:čestitke U17 na prolazu dalje!
što se tiče U19 koliko sam skuzio prolaze 2 ekipe i najbolja 3.(?)
S.Irska je dobila i Švedsku tako da ima 6 bodova, Švedska ako igra samo x sa Azerbejdžanom prolazi (imat će 4)..
Piši propalo
Al ako Azerbejdžan malo pobijedi Švedsku, a mi puno pobijedimo Irsku.