Ne smeta mi Lukavica uopšte, naprotiv. Ali smatram i sa ekonomskog stanovišta da bi bilo puno bolje poslati mlade repke u ove gradove. Hotele imaš u svakom gradu, motele u svakom manjem, Gradačac je nedaleko od Tuzle koja ima aerodrom, Travnik od Zenice. Ono Zenica ima međunarodni aerodrom ?lovcen16 je napisao/la:Sto ti smeta Lukavica pa na Kosevu je u prethodne dvije utakmice bilo od 65-70 gledalaca a danas u lukavici minimum toliko!!!!!!Napravite sebi aerodrom,hotele pa onda pricajte postujem kad savez organizuje prijateljske da igraju u unutrasnjosti radi ljubitelja fudbala ali ovo je zvanicno!!!!Ima Grbavica,ima Otoka ima stadiona ako vam smeta nas stadion a samo cu ti reci da mladi jos nisu zijanili ni jedne kod nas!!!Plus Slavija ima dvojcu startera!!!!Coraco je napisao/la:Šteta što se ove utakmice mlade reprezentacije ne prenose negdje gdje bi posjeta bila sigurno veća. Od Gradačca, Bihaća, Tuzle, Travnik itd. a ne u Lukavici.
I nije bitno koliko igrača iz kojeg kluba ima, eto danas su bila trojica fudbalera Slobode, pa se opet niko ne buni.
A gdje sam ja spomenuo sve 4 reprezentacije ?samo_lijevo je napisao/la:Realno ko moze obezbjediti stadione,hotele,terene za 4 reprezentacije?