odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Da mi je ovakav naci za zime:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HazardEden
- Kontakt:
Vise ni mrtav u NY, otisao kupit koledzicu i platim je 50 KM i kren'o kuci i idem kroz pijacu kad ista na lutki i cijena 35 KM, kad se nisam za guzicu ujeo od muketuzlak1987 je napisao/la:59,90iVar je napisao/la:a koliko su feningI?tuzlak1987 je napisao/la:Ovih prsluka ima po Tuzli u NEW YORKERU. Vjerovatno to ima i u Sarajevu ta prodavnica kad ima u Tuzli..
I znam da su 60 marki
Zar su toliko napuhane cijene samo sto je to neki NY
Ja u NY uđem, vidim šta ima i izađem 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ne kupujem ja tu gotovo nikad, udjem i vidim sta ima. Zna nekad biti nesto dobro..Primjetio sam da im tih prsluka sto je momak pitao uvijek 
Zato se Harisu, Azelu uvijek okrenem
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta se moze, nisam svoj covjek da kupujem stvari po Modiani od 300-400-500 maraka. Ovako SPF majka 
Fkt sam ulazio par puta u taj Azel i nikad nisam sebi nasao nesto da mi se sviđa. Doduse ja sam malo zahtjevan po pitanju kvalitete itd. Ali eto 
Buraz, ja svaki put nađem neštoDesole je napisao/la:Fkt sam ulazio par puta u taj Azel i nikad nisam sebi nasao nesto da mi se sviđa. Doduse ja sam malo zahtjevan po pitanju kvalitete itd. Ali eto
Ma dobro, ovisi vjerovatno od toga da li se trazi nesto konkretno ili obilazi onako. A vjerovatno je i do tajminga, jbg.
Tajming, imam dojave kad roba dolaziDesole je napisao/la:Ma dobro, ovisi vjerovatno od toga da li se trazi nesto konkretno ili obilazi onako. A vjerovatno je i do tajminga, jbg.
Jel to ono što se ništa ne placa što ti donesu,poštarina i to?Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.asos.com/Primark/Primark-Fes ... &clr=Black
i
http://www.asos.com/Converse/Converse-S ... 2fblack%2f" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako jeste,nešto previše jeftino,a dobro izgleda,da bi bilo istinito..
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eno u Ljiljanu svaki butik ima barem jedan ovakav na prodaju . Uglavnom se cijena kreće oko 120 , 140+ KMOtelo je napisao/la:Da mi je ovakav naci za zime:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam raje koja narucujeNarin je napisao/la:Jel to ono što se ništa ne placa što ti donesu,poštarina i to?Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.asos.com/Primark/Primark-Fes ... &clr=Black
i
http://www.asos.com/Converse/Converse-S ... 2fblack%2f" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako jeste,nešto previše jeftino,a dobro izgleda,da bi bilo istinito..
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nek nam naruče šta,mi kokuzi nemamo kartica.. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ne volim ja nikog moliti za nesto, otvorit cu svoju karticu i laganini 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nisam bio odavno gore pa nisam ni gledao al evo sad znam da imabavarian_bk je napisao/la:Eno u Ljiljanu svaki butik ima barem jedan ovakav na prodaju . Uglavnom se cijena kreće oko 120 , 140+ KMOtelo je napisao/la:Da mi je ovakav naci za zime:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tyler durden
- Kontakt:
Narin je napisao/la:A gdje ovo ima uzeti i koliko para?DesimaL je napisao/la:I ovo takodjer fantasticno![]()
![]()
Da znam šta da odaberem..
Dobar ovaj taft.
Kakav styling pripremate za Bajram ?
Dex je napisao/la:Kakav styling pripremate za Bajram ?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Frisko kupljen dzemper.Dex je napisao/la:Kakav styling pripremate za Bajram ?

Neotpakovane carape

Khaj phice !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.