Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

MrWhite
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la MrWhite » 09 okt 2013, 22:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Onda se treba prestati srati o kodeksu. I ja smatram da nije fer da se neko gasi nakon 20 godina rada radi jedne greske koja se svima moze desiti. Zato i treba prestati srati o nekakvim kodeksima, jedini bi trebao biti bez oruzja, to za podgrupe(mada i vecina ovih se samo transformise u nove) ostalo manje vise nije ni bitno.
Ma i podgrupe su vazne kod ovih vecih grupa, npr. da neko uzme Yaroslavkin baner (cska) to bi znacajno uticalo na rad cijele grupe, a et u Poljskoj ima taj kodeks o tucama i oruzju pa ga opet ovi Krakova ne postuju....i mi smo **** kao i svi ostali, pricamo o ne napadanju obicnih navijaca, ne napadanju djece, bez nozeva, kamenica i ostalog a kad se sretnemo ne biramo ni nacin ni sredstva.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 okt 2013, 22:29

Pa da je lahko uzeti Yaroslavku ne bi bila toliko vazna. Mada definitivno mora postojati nesto oko tih zastava bilo bi smijesno oni ti uzmu jednu ti napravis drugu istu.

Znam za Poljake, mada oni su vec ekstremni bili. Koristiti macete i slicne stvari je idiotluk.

A mi smo posebna prica. Sebi smo najveci, a ustvari smo niko i nista. Pa kod nas nije bilo postenog sukoba godinama. Kod nas je sukob kad se dvije grupe gadjaju kamenjem, mi nemamo ni malo mentaliteta.
Celik!3,2,2.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 okt 2013, 23:25

verona u bologni.
slika
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 09 okt 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 09 okt 2013, 23:25

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da je lahko uzeti Yaroslavku ne bi bila toliko vazna. Mada definitivno mora postojati nesto oko tih zastava bilo bi smijesno oni ti uzmu jednu ti napravis drugu istu.

Znam za Poljake, mada oni su vec ekstremni bili. Koristiti macete i slicne stvari je idiotluk.

A mi smo posebna prica. Sebi smo najveci, a ustvari smo niko i nista. Pa kod nas nije bilo postenog sukoba godinama. Kod nas je sukob kad se dvije grupe gadjaju kamenjem, mi nemamo ni malo mentaliteta.
Ma dobro ima i kod nas ima mentaliteta u vezi tih manjih zastava (npr. mi smo Manijacima prije par godina uzeli zastavu od CCC i oni su ugasili tu podgrupu, nisam ovo naveo sto sam HZ ili nesta slicno vec cisto dokaz mentaliteta sto se tice tih podgrupa), a sto se tice tuca i toga dovoljno je reci da zivimo na Balkanu nama je u dusi da uzvratimo kamenom, palicom kad smo nemocni ili nadjacani, ali u biti takva je cijela ultra scena osim Rusa, Poljaka i Svedjana.....

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 okt 2013, 23:32

sta je sa Holanđanima?

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 09 okt 2013, 23:39

sonik24 je napisao/la:sta je sa Holanđanima?
Isto kao i sa Englezima, preveliko osiguranje na utakmicama, prevelike kazne za huliganstvo, a sukobi uglavnom na ulici izmedju manjih grupica.....Svicarci dosta napreduju i Njemci (2. Bundesliga)....

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 okt 2013, 06:00

Jahn Regensburg - Wacker Burghausen Njemačka 3. Liga

slika

slika

slika
slika

slika
slika

slika

slika
slika

slika
slika

slika

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 okt 2013, 12:24

AllGunsBlazing je napisao/la:Onda se treba prestati srati o kodeksu. I ja smatram da nije fer da se neko gasi nakon 20 godina rada radi jedne greske koja se svima moze desiti. Zato i treba prestati srati o nekakvim kodeksima, jedini bi trebao biti bez oruzja, to za podgrupe(mada i vecina ovih se samo transformise u nove) ostalo manje vise nije ni bitno.
Kod nas ti svi govore za kodekse a niko ih ne postuje,vecinom je to i kod drugih.Ne mozes ti nekom zabraniti da nastavi dalje navijati i pratiti klub jer to voli,radi neko kretena koji je prodao transparent da kupi sebi droge ili grupu neozbiljnih kretena.Ne mogu ih nazvati momcima,jer to nisu.Ne smije se desiti nijednoj navijackoj grupi pad transparenta,naravno mislim na udarni-glavni.Sto se gore navedenih postova tice,podgrupe ti drze tribinu i s njom upravljaju.Organizuju prevoz,prave bakljade,koreografije,stendarde,zastave,koreografije,nabavljaju sav taj materijal.Ne nabavljaju ih momci mimo podgrupa.Oni samo finansijski mogu ucestvovati u tom radu.Sve ostalo drze podgrupe,kao i transparente i izgled tribine.Neki ne zele da transparenti podgrupa budu na ogradi,imate majice,salove ali na ogradi ide samo udarni.Sve zavisi od stava grupe (dogovor izmedju podgrupa).A sto se gasenja podgrupa tice,to sve zavisi od momaka da li ce oni nastaviti ici na utakmice ili nece.Da li ce pokusati nesto uraditi poslije pada,uzvratiti nekako ili nesto.Sve zavisi.Ali jasno je da podgrupe nema,nije to to.Mogu oni napraviti novi i postaviti ali to nije to.Niko ih vise ne smatra ozbiljnim momcima kako u svojoj grupi tako i van nje.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 okt 2013, 13:44

navijači West Hama, inače u bratskim odnosima sa CN .. provocirali navijače Tottenhama :D

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 okt 2013, 17:16

Mislim da bi ovi iz slaska trebali promijeniti ime zbog onoga sto se desilo,ljudi su im oduzeli glavni trans i gotovo. Bas me interesuje dali su postali predmet zezanja u samoj poljskoj zbog toga sto nisu ugasili grupu pa osnovali novu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2013, 16:54

Ne vjerujem da su predmet ismijavanja jer su oni vec prvi dan "opravdali" sva tri transparenta. Pazi njima nije pao jedan glavni vec tri. U poredjenju sa nasom scenom bi to bilo da Hordama padne "Horde Zla" "1946" i jos jedan, Manijacima npr. "The Maniacs""Manijak ne moze bit svak'" i npr. "Zeljo". To su velike stvari, ali opravdali su to oni nekako. Na pocetku bile price da su svi zavrsili u bolnici izbodeni, a ni jedan nije.
slika

Evo slike od prije par dana. Da je trebalo nesto bit vjerovatno bi do sad i bilo.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 13 okt 2013, 18:58

Kad Poljaci uzmu trans nekom, onda je to herojski cin, a kad oni izgube odmah nalaze izgovore, bio je neki lik na tifo forumu i objasnio je kako su im uzeli transove, pratili ih i presreli na cesti, brojcano ih nadjacali uz upotrebu palica obracunali se sa njima i uzeli transove jbg, poljaci su govorili da je par njih izbodeno, ali to je suplja prica samo.....vidio sam par nekih novih njihovih zastava ali ne znam da li su promjenili ime grupe, citavu utakmicu su imali na ogradi "This is Ultras"....

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 okt 2013, 09:29

:mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 12:46

Najgore u svemu tome je sto Poljaci uzimaju smijesne transove i predstavljaju ih kao neke ultra vazne. Svaki trans jeste vazan, ali ti uzmes neku bezveznu zastavu koju moze svako kupiti i onda uvjeravas druge da je to od neke zafrkane ultra grupe. Oni su stvarno dobri na tribini, meni trenutno najbolji, ali kao da imaju nekakve komplekse. Oni bi da u svakom segmentu budu najbolji, a to je prosto nemoguce. I uz to za sebe misle da su nepobjedivi pa im se ovako desi da izgube sve.

I jos sta mi nije jasno, svaka grupa u Poljskoj ima prijatelje iz Poljske. Zamisli danas igraju Zeljo-Celik i mi zajedno navijamo? Meni to fakat nije jasno, hajd uredu imati neke korektne odnose(HZ-RA), ali prijateljstvo, mislim da je to previse za navijace iz jedne drzave. Ali zbog toga i jesu najjaci, eno da su sad Birisi otisli u Poljsku morali bi se suociti i sa Wislom i sa Slaskovim navijacima.

Sto se svega tice meni se cini da su Skandinavci nekako najcisci. Furaju ove sumske bitke Rusa/poljaka, ali u gradu i bez oruzja.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 okt 2013, 15:04

Caucasus- Kavkaz :lol:
Caucasus vs Russia
At the beginning of the fight Russians imitate the monkey noises, dedicated to the opponent.
After a while, the Caucasus wins this fight and forced Russians to speak to the camera:
(Caucasus) "who is now a monkey"?
(Russians) "I am a monkey"
http://vk.com/mstrokru?w=wall-50583910_2409" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 okt 2013, 15:21

I Yaroslavki je jednom pao trans cini mi se

http://belchatowianie.pl/hooligans/sezon2006-2007/" onclick="window.open(this.href);return false; (nisam siguran jel ovo njihov )
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 okt 2013, 15:59

Sarajlijc@ je napisao/la:I Yaroslavki je jednom pao trans cini mi se

http://belchatowianie.pl/hooligans/sezon2006-2007/" onclick="window.open(this.href);return false; (nisam siguran jel ovo njihov )
Ukradena je bila torba sa 2 zastave, jedna jaroslavkina i ona zastava carske Rusije, kasnije je bila organizovana tuca u Poljskoj i vratili su te 2 zastave.....tako Rusi pricaju

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 16:36

Ta zastava je i dalje kod Yaroslavke tako da su je vjerovatno vratili. A ot jeste njihova zastava.

@MrWhite Kako glupo sto udaraju momka u glavu nogom nakon sto je sve zavrsilo i nakon sto je on na koljenima. Debili.
Celik!3,2,2.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 okt 2013, 16:53

http://www.ljplus.ru/img4/y/a/yashin2/__yaroslavka.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Ovaj je drugaciji trans nego taj sto je ukraden ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 17:20

http://www.dodaj.rs/f/2s/PQ/29MYML0p/yaroslavkacska.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad smo vec kod Yaroslavke.

edit:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.