Navijaci..

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

JTS
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la JTS » 10 okt 2013, 13:44

navijači West Hama, inače u bratskim odnosima sa CN .. provocirali navijače Tottenhama :D

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 okt 2013, 17:16

Mislim da bi ovi iz slaska trebali promijeniti ime zbog onoga sto se desilo,ljudi su im oduzeli glavni trans i gotovo. Bas me interesuje dali su postali predmet zezanja u samoj poljskoj zbog toga sto nisu ugasili grupu pa osnovali novu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2013, 16:54

Ne vjerujem da su predmet ismijavanja jer su oni vec prvi dan "opravdali" sva tri transparenta. Pazi njima nije pao jedan glavni vec tri. U poredjenju sa nasom scenom bi to bilo da Hordama padne "Horde Zla" "1946" i jos jedan, Manijacima npr. "The Maniacs""Manijak ne moze bit svak'" i npr. "Zeljo". To su velike stvari, ali opravdali su to oni nekako. Na pocetku bile price da su svi zavrsili u bolnici izbodeni, a ni jedan nije.
slika

Evo slike od prije par dana. Da je trebalo nesto bit vjerovatno bi do sad i bilo.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 13 okt 2013, 18:58

Kad Poljaci uzmu trans nekom, onda je to herojski cin, a kad oni izgube odmah nalaze izgovore, bio je neki lik na tifo forumu i objasnio je kako su im uzeli transove, pratili ih i presreli na cesti, brojcano ih nadjacali uz upotrebu palica obracunali se sa njima i uzeli transove jbg, poljaci su govorili da je par njih izbodeno, ali to je suplja prica samo.....vidio sam par nekih novih njihovih zastava ali ne znam da li su promjenili ime grupe, citavu utakmicu su imali na ogradi "This is Ultras"....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 okt 2013, 09:29

:mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 12:46

Najgore u svemu tome je sto Poljaci uzimaju smijesne transove i predstavljaju ih kao neke ultra vazne. Svaki trans jeste vazan, ali ti uzmes neku bezveznu zastavu koju moze svako kupiti i onda uvjeravas druge da je to od neke zafrkane ultra grupe. Oni su stvarno dobri na tribini, meni trenutno najbolji, ali kao da imaju nekakve komplekse. Oni bi da u svakom segmentu budu najbolji, a to je prosto nemoguce. I uz to za sebe misle da su nepobjedivi pa im se ovako desi da izgube sve.

I jos sta mi nije jasno, svaka grupa u Poljskoj ima prijatelje iz Poljske. Zamisli danas igraju Zeljo-Celik i mi zajedno navijamo? Meni to fakat nije jasno, hajd uredu imati neke korektne odnose(HZ-RA), ali prijateljstvo, mislim da je to previse za navijace iz jedne drzave. Ali zbog toga i jesu najjaci, eno da su sad Birisi otisli u Poljsku morali bi se suociti i sa Wislom i sa Slaskovim navijacima.

Sto se svega tice meni se cini da su Skandinavci nekako najcisci. Furaju ove sumske bitke Rusa/poljaka, ali u gradu i bez oruzja.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 okt 2013, 15:04

Caucasus- Kavkaz :lol:
Caucasus vs Russia
At the beginning of the fight Russians imitate the monkey noises, dedicated to the opponent.
After a while, the Caucasus wins this fight and forced Russians to speak to the camera:
(Caucasus) "who is now a monkey"?
(Russians) "I am a monkey"
http://vk.com/mstrokru?w=wall-50583910_2409" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 okt 2013, 15:21

I Yaroslavki je jednom pao trans cini mi se

http://belchatowianie.pl/hooligans/sezon2006-2007/" onclick="window.open(this.href);return false; (nisam siguran jel ovo njihov )
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 okt 2013, 15:59

Sarajlijc@ je napisao/la:I Yaroslavki je jednom pao trans cini mi se

http://belchatowianie.pl/hooligans/sezon2006-2007/" onclick="window.open(this.href);return false; (nisam siguran jel ovo njihov )
Ukradena je bila torba sa 2 zastave, jedna jaroslavkina i ona zastava carske Rusije, kasnije je bila organizovana tuca u Poljskoj i vratili su te 2 zastave.....tako Rusi pricaju

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 16:36

Ta zastava je i dalje kod Yaroslavke tako da su je vjerovatno vratili. A ot jeste njihova zastava.

@MrWhite Kako glupo sto udaraju momka u glavu nogom nakon sto je sve zavrsilo i nakon sto je on na koljenima. Debili.
Celik!3,2,2.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 okt 2013, 16:53

http://www.ljplus.ru/img4/y/a/yashin2/__yaroslavka.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Ovaj je drugaciji trans nego taj sto je ukraden ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 17:20

http://www.dodaj.rs/f/2s/PQ/29MYML0p/yaroslavkacska.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad smo vec kod Yaroslavke.

edit:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 okt 2013, 18:09

Bude ovog udaranja na zemlji uvijek i svugdje,jos pogotovo ovdje ovi momci dosli sa planine jos isprovocirani ovim majmunskin uzvicima dobro je pa nije bilo mrtvih jbg, ali kad se ove ozbiljnije grupe tucu uvijek postoji i 3. grupa kao "sudija".....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 okt 2013, 18:57

joj sta im uradise ovi iz kaukasusa :lol: :lol: eto im sada majmunski uzvici, ruska bagra, misle da su hitlerovci, koji mozgovi :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 14 okt 2013, 19:03

Švedski derbi

[youtube][/youtube]

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 19:10

Ma dobro to jest, bas se ovi mrze. Bas sad citam Rusi kazu da najvise mrze ove. Ali opet mislim da nije pravedno nekoga onako nakautirati. Dovoljno su ih i bez toga ponizili.

A zanimljivo kako to kod njih sve funkcionise, bas sve odvojeno. Imas grupe za tribinu i grupe za cestu. U tribinama mozda nisu vrh, ali zato na cesti jesu.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 okt 2013, 19:10

AllGunsBlazing je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
Spartakovi sa njihovim banerom
slika
Edit:
Ma ovi nisu ni bas najbolji sa mozgom i ne znaju puno o tom mentalitetu, ovo ponizenje na kraju videa je gore od ovih udaraca.....
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 14 okt 2013, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 okt 2013, 19:12

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma dobro to jest, bas se ovi mrze. Bas sad citam Rusi kazu da najvise mrze ove. Ali opet mislim da nije pravedno nekoga onako nakautirati. Dovoljno su ih i bez toga ponizili.

A zanimljivo kako to kod njih sve funkcionise, bas sve odvojeno. Imas grupe za tribinu i grupe za cestu. U tribinama mozda nisu vrh, ali zato na cesti jesu.
koga nema da ti rusi ne mrze?! veoma me posjecaju na ove nase istocne komsije...

edit: da ne bude skroz off topic, vidim iz napolija najavljuju oko 8.000 svojih navijaca na gostovanje u rimu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2013, 19:33

Ne mrze Srbe i Grke :mrgreen:

@MrWhite Dobro u 17 godina postojanja da im nista ne padne je tesko. I mislim da su ipak to CSKA-ovi sa njihovim transom, ovi gladijatori su u Spartaku.

Ma moramo shvatiti da oni nisu ultrasi. Oni su hool ekipe i kao takvi imaju drugaciji stav. Budu oni i na tribini, ali vrlo rijetko ucestvuju u nekoj organizaciji neceg. BBB su se sa njima sukobili u Ukrajini. Dobili ih Spartakovi nekako, ali i BBB se dobro drzali, mada ja smatram da to nije fer. Npr. BBB kao i vecina nasih grupa se brine i o tribini i o cesti, dok ovi citavo vrijeme provode trenirajuci.

Samo ne mogu zamisliti sta bi nasoj(bilo kojoj) grupi bilo da se nadju sa ovakvim.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 okt 2013, 19:41

Upravu si ovo su CSKA, ma znam , ali j.e.b.o taj navijacki zivot kad ti je vaznije da li ces se potuci sa nekim ili ces biti na stadionu da gledas i navijas za svoje, BBB su se odlicno pokazali, u Zagrebu se jedan Spartakov borio za zivot, ma siguran sam da se ne bi obrukali i u nas ima dobrih fightera samo sto mi kamenjem rjesavamo te sukobe, bio je na Discoveriju dokumentarac Ross kemp gangs i u Poljskoj su bili vecinom su to kriminalci koji uzimaju reket, dilaju drogu i samo treniraju, k.u.r.a.c. bi u Bosni mogao tako da radi od 8 do 4 i da ode u teretanu na par sati.....

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []