e jbg, ja konto da sa Argentinom igramo u novim dresovimaharism je napisao/la:do majaaziz je napisao/la:do kad vazi ugovor sa Legea?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- donCorleone1892
- Kontakt:

Samo naš grb naravno.

Naš grb i bez ovog zološkog vrta

Bičakčić bi se lahko navikao

not bad.

ovaj leži nama, Zmajevima
A evo na brzinu zbog cega bi ja volio vise nikeSaurman je napisao/la: Nekad
I sad
![]()
Zato ne bi volio Nike.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može anketa neka, o tome koja marka bi trebala biti novi proizvođač dresova naše repke (Adidas, Nike, Puma, Under Armour, Kappa itd...), ako moderaciji nije teško 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Ovo treba poslati na e-mail Saveza. Da ne pametuju mnogo, nego pokazati Adidasu i reći ''Hoćemo 'vako'' i kraj priče. Bolje od ovog sigurno nam neće praviti.Consigliere je napisao/la:Evo, malo odradjen ovaj sa prethodne stranice. Dakle, klasicni adidasov dres, sa tri linije na rukavu, logom desno, grbom lijevo i brojem na sredini. Za ovo ne bi zalio koliko god treba istresti za original
Obicno ovi sto raja radi su bolji od onih koji oni na kraju naprave.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Realno to je vrh dres koji cemo dobitConsigliere je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Ovo treba poslati na e-mail Saveza. Da ne pametuju mnogo, nego pokazati Adidasu i reći ''Hoćemo 'vako'' i kraj priče. Bolje od ovog sigurno nam neće praviti.Consigliere je napisao/la:Evo, malo odradjen ovaj sa prethodne stranice. Dakle, klasicni adidasov dres, sa tri linije na rukavu, logom desno, grbom lijevo i brojem na sredini. Za ovo ne bi zalio koliko god treba istresti za original
![]()
![]()
Obicno ovi sto raja radi su bolji od onih koji oni na kraju naprave.
Crawling back to you.
Evo i Begić je rekao na TV1 da ce biti znacajni brand poslije ugovora sa Legeom
.
Crawling back to you.
Rekao je da prvo da su kontaktirali Legeu i da su se raspitivali o uvjetima produzenja suranje sa istim proizvodjacem. Slatka.harism je napisao/la:Evo i Begić je rekao na TV1 da ce biti znacajni brand poslije ugovora sa Legeom.
pi.
s obzirom da znamo da ce biti ili adidas ili nike, nije nista spec rekao.
Mala insider info koju mi je jedan jaran svabo dobacijo, koji sada radi u herzogenaurach.
Dobijamo dresove od Adidasa od proljeca 2014
Dobijamo dresove od Adidasa od proljeca 2014
Pohasili smo, NIke, Adidias, eventualno Puma, ništa drugo ne dolazi u obzir!Tweeds_10 je napisao/la:Rekao je da prvo da su kontaktirali Legeu i da su se raspitivali o uvjetima produzenja suranje sa istim proizvodjacem. Slatka.harism je napisao/la:Evo i Begić je rekao na TV1 da ce biti znacajni brand poslije ugovora sa Legeom.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pa naravno da ce se prvo raspitati kod Legea-e, ali to je samo prica za raju, na SP idemo sa Adidas, Nike ili Puminim dresovima, to je 100%
Pa naravno da ce se prvo raspitati kod Legea-e, ali to je samo prica za raju, na SP idemo sa Adidas, Nike ili Puminim dresovima, to je 100%
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Idemo 100% sa dresovima od Adidas
- inacefindecko
- Kontakt:
daj nek neko predlozi adidas, pozitivna je atmosfera, mozda i zapnu da se usvoji to!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja sam za Alma Ras.Treba nagovoriti ljude da naprave dresove.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Oni im mogu praviti samo gaĆesamo_lijevo je napisao/la:Ja sam za Alma Ras.Treba nagovoriti ljude da naprave dresove.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nisi u toku,da vidis mornarskih majica,udobne zivotom.Ja zadovoljan pravo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Oni im mogu praviti samo gaĆesamo_lijevo je napisao/la:Ja sam za Alma Ras.Treba nagovoriti ljude da naprave dresove.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Centre forward
- Kontakt:
ferdy je uvijek bio za adidas jer djelimično sipmatiše one koji nastupaju u njihovoj opremi
Bez zeze def, adidas je br. 1 u svijetu fudbala i moj glas ide njima, jednostavno je, prave najljepše dresove, a ovaj gore bijeli dres što kruži na ovih par strana je zaista fantastičan.
Bez zeze def, adidas je br. 1 u svijetu fudbala i moj glas ide njima, jednostavno je, prave najljepše dresove, a ovaj gore bijeli dres što kruži na ovih par strana je zaista fantastičan.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nek bude addidas, samo ne standardni dresovi kao npr. u Slovacke i ostalih manjih nacija.
Ne znam da li Wikipedia zna nešto što mi ne znamo, ali na njihovoj stranici stoji da nam je od 2014 godine sponzor Nike
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false; (pogledati pod historical kits)
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Venom i 39 gostiju.