e jbg, ja konto da sa Argentinom igramo u novim dresovimaharism je napisao/la:do majaaziz je napisao/la:do kad vazi ugovor sa Legea?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
e jbg, ja konto da sa Argentinom igramo u novim dresovimaharism je napisao/la:do majaaziz je napisao/la:do kad vazi ugovor sa Legea?
A evo na brzinu zbog cega bi ja volio vise nikeSaurman je napisao/la: Nekad
I sad
![]()
Zato ne bi volio Nike.
voltron30 je napisao/la:Ovo treba poslati na e-mail Saveza. Da ne pametuju mnogo, nego pokazati Adidasu i reći ''Hoćemo 'vako'' i kraj priče. Bolje od ovog sigurno nam neće praviti.Consigliere je napisao/la:Evo, malo odradjen ovaj sa prethodne stranice. Dakle, klasicni adidasov dres, sa tri linije na rukavu, logom desno, grbom lijevo i brojem na sredini. Za ovo ne bi zalio koliko god treba istresti za original
Realno to je vrh dres koji cemo dobitConsigliere je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Ovo treba poslati na e-mail Saveza. Da ne pametuju mnogo, nego pokazati Adidasu i reći ''Hoćemo 'vako'' i kraj priče. Bolje od ovog sigurno nam neće praviti.Consigliere je napisao/la:Evo, malo odradjen ovaj sa prethodne stranice. Dakle, klasicni adidasov dres, sa tri linije na rukavu, logom desno, grbom lijevo i brojem na sredini. Za ovo ne bi zalio koliko god treba istresti za original
![]()
![]()
Obicno ovi sto raja radi su bolji od onih koji oni na kraju naprave.
Rekao je da prvo da su kontaktirali Legeu i da su se raspitivali o uvjetima produzenja suranje sa istim proizvodjacem. Slatka.harism je napisao/la:Evo i Begić je rekao na TV1 da ce biti znacajni brand poslije ugovora sa Legeom.
Pohasili smo, NIke, Adidias, eventualno Puma, ništa drugo ne dolazi u obzir!Tweeds_10 je napisao/la:Rekao je da prvo da su kontaktirali Legeu i da su se raspitivali o uvjetima produzenja suranje sa istim proizvodjacem. Slatka.harism je napisao/la:Evo i Begić je rekao na TV1 da ce biti znacajni brand poslije ugovora sa Legeom.
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa naravno da ce se prvo raspitati kod Legea-e, ali to je samo prica za raju, na SP idemo sa Adidas, Nike ili Puminim dresovima, to je 100%
Oni im mogu praviti samo gaĆesamo_lijevo je napisao/la:Ja sam za Alma Ras.Treba nagovoriti ljude da naprave dresove.
Nisi u toku,da vidis mornarskih majica,udobne zivotom.Ja zadovoljan pravo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Oni im mogu praviti samo gaĆesamo_lijevo je napisao/la:Ja sam za Alma Ras.Treba nagovoriti ljude da naprave dresove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.