samo_lijevo je napisao/la:Ako tako nastave Vitez ce postati FZ PIO/MIO.jugend je napisao/la:Cujem da u Vitez dolazi još jedan iskusni veznjak, vrsni tehničar (na strugu)... Štrok!
Zasto to?
samo_lijevo je napisao/la:Ako tako nastave Vitez ce postati FZ PIO/MIO.jugend je napisao/la:Cujem da u Vitez dolazi još jedan iskusni veznjak, vrsni tehničar (na strugu)... Štrok!
samo_lijevo je napisao/la:Ako se ostvare ova nagadjanja oko pojacanja.Sve su to igraci 33+,i onda oni uzmu mjesta mladjim igracima.
Savez tako odlučio,valjda misle da će Sarajevo imati veću podršku u Travniku nego u Zenici,što nije istina,jel tako susjed??slobodnjak je napisao/la:Zašto se igra na Piroti kup,a ne u Zenici.
Što se mene tiče lično poslije Travnika normalno da su mi komšije br.1,Znači Vitez i Čelik.Ima Sarajevo nešto malo onih koji ih simpatišu u Travniku,ali Vitez je pobrao nedvojbeno simpatije raje u Travniku.U svakom slučaju dobrodošli na Pirotu...Vitez -Sarajevo...Vitez naravno....white1950 je napisao/la:Savez tako odlučio,valjda misle da će Sarajevo imati veću podršku u Travniku nego u Zenici,što nije istina,jel tako susjed??slobodnjak je napisao/la:Zašto se igra na Piroti kup,a ne u Zenici.
PS.Mala barca nastvalja niz uspješnih rezultata,danas minimalno se bod očekuje iz "golubčića".
da si ti bar pismen,pa da kritikujes druge navijace bilo bi lakse.sve ostalo je suvisno ulaziti sa tobom u raspravu...najjacajezenica je napisao/la:jest mi smjesno kako se odma nadju neki "navijaci" viteza na forumu, a dok nisu usli u premier ligu ni jedan nije bio ovde, hahahha, koji klubchina
sad ce nam bit teze osvajat onaj turnir (galijab?? kako se zove vec) ljetni u vitezu, sto svake godine osvajamo, mada ono je "muslimanski" vitez protiv kojeg mi igramo i osvajamo u finalu uvjek, "fk vitez", a ovo je "nk vitez" ako se ne varam
![]()
nego, fiseri, ocel bit sta od stadiona u vitezu, il cete i dalje podstanarit kod nas u zeboli ih qrc, pokupovali 90% celikovog odpada, jos su ih uhodali pristrojili fino, napravise finu ekipicu, dok nama niko od tih igraca nije ni za govana bio, dajgle ovo sad "u" vitezu. tipicni nas zenicki mentalitet
Zna li iko???AdiRajvosa je napisao/la:Na kojem stadionu ce se igrati ligaska utakmica???
jbmilan je napisao/la:Na Kamberovica Polju
Reci da se šališ čuj savez odlučio ??? Savez može samo reći da vaša livada ne ispunjava uslove dok je ne rekonstruišete i da morate igrati na uslovnom stadionu. Koji će to biti nije ni bitno sve dok ispunjava uslove i dok ja u granicama jedine nam domovine Bosne i Hercegovinewhite1950 je napisao/la:Savez tako odlučio,valjda misle da će Sarajevo imati veću podršku u Travniku nego u Zenici,što nije istina,jel tako susjed??slobodnjak je napisao/la:Zašto se igra na Piroti kup,a ne u Zenici.
PS.Mala barca nastvalja niz uspješnih rezultata,danas minimalno se bod očekuje iz "golubčića".
ti si najpametniji covjek na svijetu koji je tako nesto napisao,pa nitko nije znao to sto si ti napisao.svaka cast prijatelju,hvala ti od srca.pametni covjece gdje si bio do sada da nam sve to kazes?hvala jos jednom pametniLik je napisao/la:Reci da se šališ čuj savez odlučio ??? Savez može samo reći da vaša livada ne ispunjava uslove dok je ne rekonstruišete i da morate igrati na uslovnom stadionu. Koji će to biti nije ni bitno sve dok ispunjava uslove i dok ja u granicama jedine nam domovine Bosne i Hercegovinewhite1950 je napisao/la:Savez tako odlučio,valjda misle da će Sarajevo imati veću podršku u Travniku nego u Zenici,što nije istina,jel tako susjed??slobodnjak je napisao/la:Zašto se igra na Piroti kup,a ne u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.