NK Vitez

FanVitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 16 okt 2013, 18:19

samo_lijevo je napisao/la:
jugend je napisao/la:Cujem da u Vitez dolazi još jedan iskusni veznjak, vrsni tehničar (na strugu)... Štrok! :lol:
Ako tako nastave Vitez ce postati FZ PIO/MIO.

Zasto to?
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 okt 2013, 14:57

Ako se ostvare ova nagadjanja oko pojacanja.Sve su to igraci 33+,i onda oni uzmu mjesta mladjim igracima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 17 okt 2013, 17:51

samo_lijevo je napisao/la:Ako se ostvare ova nagadjanja oko pojacanja.Sve su to igraci 33+,i onda oni uzmu mjesta mladjim igracima.

Druze to i jesu samo nagadjanja... ne vjerujem da ce kafadar dovesti tako stare igrace u klub ;)
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 18 okt 2013, 11:19

slika
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 18 okt 2013, 12:49

EKSKLUZIVNO: Potpisan ugovor o izgradnji tribina na Gradskom stadionu u Vitezu

Općina Vitez, kao investitor, i konzorcij "Arel" d.o.o. Zenica - "Ganik I.D.A." d.o.o. Vitez kao izvođač radova zaključili su danas ugovor o građenju, odnosno izvođenju radova izgranje jugozapadne i sjeveroistočne tribine na Gradskom stadionu Vitez - II faza (betonski i armirno-betonski radovi, zidarski radovi i gromobranske instalacija).

Izvođač se obvezao započeti s radovima na II fazi najkasnije 5 dana od potpisivanja ovog ugovora, te završiti cjelokupne radove u roku od 70 radnih dana.

Vrijednost potpisanog ugovora je 373 264,83 KM, a cijena je fiksna i u skladu s tenderom i prihvaćenom ponudom.

Općina Vitez se obvezala izvršene radove platiti izvođaču u 15 jednakih mjesečnih rata.

Potpisivanju ugovora, uz potpisnike općinskog načelnika Advana Akeljića, i predstavnike konzorcija "Arel" d.o.o. Zenica - "Ganik I.D.A." d.o.o. Vitez, Suada Kaknju i Adija bili su nazočni predsjedatelj OV Vitez, Tomislav Bošnjak-Matić, pomoćnik načelnika Muhamed Rebihić te predstavnici NK "Vitez" i FK "Vitez".

"Sretan sam da smo potpisali ugovor i da napokon privodimo realizaciju ovoga projekta kraju. Općina će imati složen posao osigurati sredstva za izgradnju tribina, posebno uzmemo li u obzir da je stanje s financijama prilično nepovoljno. Ipak, ovim putem želim pozvati predstavnike svih struktura na višim nivoima vlasti da daju svoj doprinos za realizaciju ovoga projekta. Službe već rade na aplikacijama za više nivoe vlasti. Ono što je povoljno u cijeloj priči je da je odgođeno plaćanje od 15 mjeseci, što će nam svakako olakšati prikupljanje potrebnih sredstava", kazao je općinski načelnik, Advan Akeljić.

"Mi smo u ovom projektu imali više emotivni, nego materijalni motiv. Sama činjenica da kroz 15 mjeseci kreditiramo izgradnju dovoljno govori. Naše reference ulijevaju dovoljno povjerenja i mislim da neće biti nikakvih smetnji. Dapače, mi ćemo se truditi da ovu investiciju i priojekt iznesemo i prije ugovorenog roka", kazao je u ime konzorcija "Arel" d.o.o. Zenica - "Ganik I.D.A." d.o.o. Vitez, Suad Kaknjo.

"Općinsko vijeće donijelo je sve odluke na vrijeme i , moram priznati, jednoglasno. Usprkos teškom vremenu mi moramo raditi, a priča o nogometui je apsolutno zaslužila da se podrži. Igranje Premijer lige u Vitezu sigurno će biti jedan iskorak u životu našeg grada", rekao je predsjedatelj OV Vitez, Tomislav Bošnjak-Matić.

http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... itezu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 18 okt 2013, 22:24

Zašto se igra na Piroti kup,a ne u Zenici. :?:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 19 okt 2013, 13:04

slobodnjak je napisao/la:Zašto se igra na Piroti kup,a ne u Zenici. :?:
Savez tako odlučio,valjda misle da će Sarajevo imati veću podršku u Travniku nego u Zenici,što nije istina,jel tako susjed??

PS.Mala barca nastvalja niz uspješnih rezultata,danas minimalno se bod očekuje iz "golubčića".
Godine prolaze jubav ostaje...

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 19 okt 2013, 14:00

Ajmo Viteze, hrabro i pametno , uostalom zovu se Vrapcici a ne Zmajevo gnijezdo!!! Sretno!

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 20 okt 2013, 01:24

Na kojem stadionu ce se igrati ligaska utakmica???

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 20 okt 2013, 08:22

jest mi smjesno kako se odma nadju neki "navijaci" viteza na forumu, a dok nisu usli u premier ligu ni jedan nije bio ovde, hahahha, koji klubchina :lol:
sad ce nam bit teze osvajat onaj turnir (galijab?? kako se zove vec :D ) ljetni u vitezu, sto svake godine osvajamo, mada ono je "muslimanski" vitez protiv kojeg mi igramo i osvajamo u finalu uvjek, "fk vitez", a ovo je "nk vitez" ako se ne varam :lol:
nego, fiseri, ocel bit sta od stadiona u vitezu, il cete i dalje podstanarit kod nas u ze :D boli ih qrc, pokupovali 90% celikovog odpada, jos su ih uhodali pristrojili fino, napravise finu ekipicu, dok nama niko od tih igraca nije ni za govana bio, dajgle ovo sad "u" vitezu. tipicni nas zenicki mentalitet

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 okt 2013, 08:39

white1950 je napisao/la:
Savez tako odlučio,valjda misle da će Sarajevo imati veću podršku u Travniku nego u Zenici,što nije istina,jel tako susjed??

PS.Mala barca nastvalja niz uspješnih rezultata,danas minimalno se bod očekuje iz "golubčića".
Što se mene tiče lično poslije Travnika normalno da su mi komšije br.1,Znači Vitez i Čelik.Ima Sarajevo nešto malo onih koji ih simpatišu u Travniku,ali Vitez je pobrao nedvojbeno simpatije raje u Travniku.U svakom slučaju dobrodošli na Pirotu...Vitez -Sarajevo...Vitez naravno.... :D

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 20 okt 2013, 21:31

slušajzenica kao prvo nauči se pisat kao drugo šta ti imaš komentarisat za navijaće viteza kao treće dovest će mo sve čelikove igraće kao četvrto oni će sami preći u nk vitez jel će te se vi raspast od dugova kao peto stadion će biti gotov za 60 dana i ne prdi više navijaj ako ti se navija ne vrijeđaj druge pogotovo vitezove jel s vama imamo dobar odnos nemoj ti kao pojedinac da to kvariš...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 20 okt 2013, 23:22

najjacajezenica je napisao/la:jest mi smjesno kako se odma nadju neki "navijaci" viteza na forumu, a dok nisu usli u premier ligu ni jedan nije bio ovde, hahahha, koji klubchina :lol:
sad ce nam bit teze osvajat onaj turnir (galijab?? kako se zove vec :D ) ljetni u vitezu, sto svake godine osvajamo, mada ono je "muslimanski" vitez protiv kojeg mi igramo i osvajamo u finalu uvjek, "fk vitez", a ovo je "nk vitez" ako se ne varam :lol:
nego, fiseri, ocel bit sta od stadiona u vitezu, il cete i dalje podstanarit kod nas u ze :D boli ih qrc, pokupovali 90% celikovog odpada, jos su ih uhodali pristrojili fino, napravise finu ekipicu, dok nama niko od tih igraca nije ni za govana bio, dajgle ovo sad "u" vitezu. tipicni nas zenicki mentalitet
da si ti bar pismen,pa da kritikujes druge navijace bilo bi lakse.sve ostalo je suvisno ulaziti sa tobom u raspravu...

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 21 okt 2013, 17:57

AdiRajvosa je napisao/la:Na kojem stadionu ce se igrati ligaska utakmica???
Zna li iko???

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 21 okt 2013, 18:47

Na Kamberovica Polju
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 21 okt 2013, 18:49

jbmilan je napisao/la:Na Kamberovica Polju

Ok ako je tako. Pitao sam jer je bilo spominjan opet Travnik, pa cak i Bilino Polje.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 22 okt 2013, 00:41

white1950 je napisao/la:

Reci da se šališ čuj savez odlučio ??? Savez može samo reći da vaša livada ne ispunjava uslove dok je ne rekonstruišete i da morate igrati na uslovnom stadionu. Koji će to biti nije ni bitno sve dok ispunjava uslove i dok ja u granicama jedine nam domovine Bosne i Hercegovine ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 22 okt 2013, 11:17

Lik je napisao/la:
white1950 je napisao/la:

Reci da se šališ čuj savez odlučio ??? Savez može samo reći da vaša livada ne ispunjava uslove dok je ne rekonstruišete i da morate igrati na uslovnom stadionu. Koji će to biti nije ni bitno sve dok ispunjava uslove i dok ja u granicama jedine nam domovine Bosne i Hercegovine ;)
ti si najpametniji covjek na svijetu koji je tako nesto napisao,pa nitko nije znao to sto si ti napisao.svaka cast prijatelju,hvala ti od srca.pametni covjece gdje si bio do sada da nam sve to kazes?hvala jos jednom pametni :lol:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 okt 2013, 11:18

Kožulj: Sarajevo je favorit kojeg možemo iznenaditi

U kratkom vremenskom razdoblju fudbaleri Viteza u tri će navrata igrati protiv Sarajeva.
Žrijeb Kupa nije bio naklonjen izabranicima Valentina Plavčića, koji ulogu favorita prepuštaju timu sa Koševa uz poruku da predaje do posljednjeg zvižduka sudije neće biti.

„Sarajevo je bez dvojbe favorit. Klub su iz vrha, redovno u Kupu igraju samu završnicu, iskusniji su, ali sve što sam nabrojao ne mora presuditi u njihovu korist. Mi ćemo igrati rasterećeni i tu vidim našu šansu,“ kaže mladi Zvonimir Kožulj koji je u prošlom premijerligaškom kolu bio jedan od najboljih igrača Viteza u Vrapčićima.

„Svi smo optimisti, za nas bi svaka pobjeda bila dobra, a posebno ona bez primljenog gola. Sarajevo je u minulim utakmicama pokazalo određene slabosti, koje ćemo nastojati iskoristiti,“ dodao je Kožulj.

Da mi ostanemo u ligi,kup nije bitan :D
TH 1950

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 22 okt 2013, 14:28

@volimVitez
Ko ti drma kavez malecki ? :lol:
Naravno da se znalo, ali očigledno tvoj drug white1950 nije upoznat sa osnovnim pravilima u i oko fudbala pa je red da ga neko upozna da se ne bruka bez razloga.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.