Hvala ti. Sad još treba dočekati link od gola...anti_zli je napisao/la:23Maestro^^ je napisao/la:Momci , s koliko je metara dao gol ?? Makar otprilike...tu negdje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hvala ti. Sad još treba dočekati link od gola...anti_zli je napisao/la:23Maestro^^ je napisao/la:Momci , s koliko je metara dao gol ?? Makar otprilike...tu negdje
25 mMaestro^^ je napisao/la:Momci , s koliko je metara dao gol ?? Makar otprilike...
Istina,ja sam uvjeren da ga zabija sutra Dzeko i prekosutra Vedator.NoName je napisao/la:Strašan pogodak, bravo Mire. Naravno, sada će svi naši igrači da blistaju jer pucaju od samopouzdanja.
Pa koliko je dao golova Toti iz slobodnjaka? Ja nešto ne pratim Romu posebno, osim preko foruma, i vrlo često se ovdje komentariše ta Totijeva sebičnost kada je u pitanju izvođenje slobodnih udaraca. Čovjek, koliko pročitah, nije osporavao Totija kada su u pitanju njegove zasluge nego kada je u pitanju izvođenje slobodnjaka.Neutral je napisao/la:@Hurem
Kako te nije stid to napisati?![]()
Totti je doktor fudbala i majstor za slobodne udarce. Očigledno nisi gledao pet utakmica legende ne samo Rome nego i Italije.
to je bilo nekad...kako je pjanic u romi, od tada ih i pratim...ne osporavam igru tottija...ali da je majstor za slobodne to nije (mozda je nekad bio), sve sto zna jeste da krkne loptu pa gdje ode...majstor je pirlo koji zna da gadja...i u ove dvije godine totti je opucao 100 slobodnjaka, ne znam je li dao 2,3 gola...a pjanic bi dao MAKAR 10...znao je po utakmici opucati po 4,5 slobodnjaka a pjanicu ne dadne ni 1...toliko od mene...ni miske se vise ne mjesa pjanketu, jer je shvatio da je ovaj bolji od njegaNeutral je napisao/la:@Hurem
Kako te nije stid to napisati?![]()
Totti je doktor fudbala i majstor za slobodne udarce. Očigledno nisi gledao pet utakmica legende ne samo Rome nego i Italije.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, Dinhooo, Google Adsense [Bot], hurem i 39 gostiju.