Hvala ti. Sad još treba dočekati link od gola...anti_zli je napisao/la:23Maestro^^ je napisao/la:Momci , s koliko je metara dao gol ?? Makar otprilike...tu negdje
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
25 mMaestro^^ je napisao/la:Momci , s koliko je metara dao gol ?? Makar otprilike...
Strasan gol, kakav gol to je golcina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
HEJ GOLCINE !
I prije toga imao je odlicnu asistenciju za crnju, al ovaj se spetlja. Cim Toti izadje Mire poce plesti.
I prije toga imao je odlicnu asistenciju za crnju, al ovaj se spetlja. Cim Toti izadje Mire poce plesti.
pi.
Miralem odigrao sjajno prvo poluvrijeme. Pored majstorskog gola iz slobodnjaka (izašao totti ranije zbog povrede) Miralem je imao i par odličnih ideja no jedanput Gervinho nije iskoristio lijepu priliku, a drugi put Maicon "gađa" no lopta ide par metara više gola. Zanimljiv potez je bio i prije tog dodavanja gdje je Miralem "slomio" lažnjakom mislim Inlera. Imao je i jedan šut koji je otišao 2-3 metra više gola, te također odlično dodavanje nakon kojeg je Kevin Strootman odlično šutirao no lopta je prošla pola metra više gola.
Toliko o prvom poluvremenu Princa za one koji nisu gledali
Toliko o prvom poluvremenu Princa za one koji nisu gledali
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nije Reina Alauskis da odbrani ovo ha ya
Nije Reina Alauskis da odbrani ovo ha ya
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 okt 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
davno sam govorio da je onaj totti sebicnjak jer ne da da puca slobodnjake bolji od njega, a to je pjanic...davno bi se isprofiliso u najboljeg sutera slobodnjaka da je konstantan u istima i da ga totti ne koci...pa totti je prosle sezone dao 1 slobodnjak od 30...
bravo pjane majstore...
bravo pjane majstore...
@Goalgetter , hvala na videu.
Pjanke doktor.
Pjanke doktor.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- NoName
- Kontakt:
Strašan pogodak, bravo Mire. Naravno, sada će svi naši igrači da blistaju jer pucaju od samopouzdanja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Savrsen udarac i prelijep gol 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Golazo. Sto bi rek'o legenda Spaho, osjetio sam ga
Ozbiljno, znao sam da ce zabiti.
Ozbiljno, znao sam da ce zabiti.
@Hurem
Kako te nije stid to napisati?
Totti je doktor fudbala i majstor za slobodne udarce. Očigledno nisi gledao pet utakmica legende ne samo Rome nego i Italije.
Kako te nije stid to napisati?
Totti je doktor fudbala i majstor za slobodne udarce. Očigledno nisi gledao pet utakmica legende ne samo Rome nego i Italije.
Gad dem, koji gol. Svaka cast.
Istina,ja sam uvjeren da ga zabija sutra Dzeko i prekosutra Vedator.NoName je napisao/la:Strašan pogodak, bravo Mire. Naravno, sada će svi naši igrači da blistaju jer pucaju od samopouzdanja.
1946
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ne sjecam se kada je Miralem uopste imao neki slobodni udarac koji je totalno upropastio. Da je Totti igrao, sigurno bi pucao ovaj slobodnjak sa ove daljine umjesto Mireta, i opalio bi je iz sve snage kao laser kao uvjek.
- NoName
- Kontakt:
Pa koliko je dao golova Toti iz slobodnjaka? Ja nešto ne pratim Romu posebno, osim preko foruma, i vrlo često se ovdje komentariše ta Totijeva sebičnost kada je u pitanju izvođenje slobodnih udaraca. Čovjek, koliko pročitah, nije osporavao Totija kada su u pitanju njegove zasluge nego kada je u pitanju izvođenje slobodnjaka.Neutral je napisao/la:@Hurem
Kako te nije stid to napisati?![]()
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 18 okt 2013, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
to je bilo nekad...kako je pjanic u romi, od tada ih i pratim...ne osporavam igru tottija...ali da je majstor za slobodne to nije (mozda je nekad bio), sve sto zna jeste da krkne loptu pa gdje ode...majstor je pirlo koji zna da gadja...i u ove dvije godine totti je opucao 100 slobodnjaka, ne znam je li dao 2,3 gola...a pjanic bi dao MAKAR 10...znao je po utakmici opucati po 4,5 slobodnjaka a pjanicu ne dadne ni 1...toliko od mene...ni miske se vise ne mjesa pjanketu, jer je shvatio da je ovaj bolji od njegaNeutral je napisao/la:@Hurem
Kako te nije stid to napisati?![]()
-
wienultras
- Kontakt:
pjana DOKTOREEEE
LJUBI TE MAJKA SINE;SAMO DERI
LJUBI TE MAJKA SINE;SAMO DERI
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Bravo mire,strasan gol.
Dobro ikako igra a pilo se cijelu srijedu ujutru...
Majstor...
Majstor...
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Amidzaa, AshburtonG, Badgley, Benko123, bosanskizmaj246, BosnianDragon2024, Burberry46, CAGarfia, cutura, D97, denza, DjaniTarik, dubrovnik, DzemoVoliMarmeladu, Edincapitano, General505, GrbavicaHrammm, HariTz, invincible1921, Kaunas, komax, lol89, Micron, napapijri1987, nedimmmm1337, perun, Pushko92, rishovski, RobijasiZenica1988, Scholl, Sheyi, soccerfan, Soli, StevieG8, Wolffire i 287 gostiju.