Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
i klupa konacno izgleda solidno
Subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Rosicky, Ramsey, Bendtner
Subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Rosicky, Ramsey, Bendtner
Ja bi vise volio da ga obori Sarajevo, ali nece.Greivis je napisao/la:Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Arteta, Flamini, Cazorla, Ozil, Giroud.
Nadam se da ce te Bauern oboriti.Head je napisao/la:Sastavim listic i hocu da krenem da uplatim i kontam se nesto stavio sam Arsenal ,1.3 kvota treba da me syebu i vratim se prekrizim i stavim Sarajevo 1 i Bayern 1.
Ako prodje Arsenal a jedan od ova 2 para me obore tacno cu da se pojedem od muke.

Inace, mislim da bi danas Norwich mogao dozivjeti tezak poraz. Naravno, nikad ne znas, mogu odigrati dobar bunker. To je uvijek moguce, pa cak iz kontre da nesto urade ali, subjektivno i objektivno mislim da ce vrlo vjerovatno dozivjeti katastrofu.
Ramsey je zaslužio odmor, još je igrao za reprezentaciju a sasvim su nebitne utakmice bile, al eto nema veze.
Puno bitniji će nam biti protiv Dortmunda gdje ako Bog da ovjeravamo prolaz u 1/8 finala LP.
Puno bitniji će nam biti protiv Dortmunda gdje ako Bog da ovjeravamo prolaz u 1/8 finala LP.
Sjajna ti procjenaOzymandias je napisao/la:Orion87 je napisao/la:Danas nema prenosa na SK valja se peglat po steamovima.....
Očekujem da bi Santi mogao zaigrati od početka,kao i Sagna....
Ovo ce biti sigurna tri boda za ostanak na čelu tabele.
Ma nece ni Santi ni Sagna u prvoj biti, nisu jos fit potpuno, mozda udju u drugom poluvremenu.

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
dajte link neki 

18+
Pobjedom ponovo sami na vrhu aBd...
Bice zanimljivo gledati Santija i Ozila zajedno,mislim da bi Jack danas nakon dugo vremena mogao odigrati na svojoj poziciji.
ono sto treba istaci da nemamo bas dominantan skor sa Norwichem tako da je oprez potreban
Bice zanimljivo gledati Santija i Ozila zajedno,mislim da bi Jack danas nakon dugo vremena mogao odigrati na svojoj poziciji.
ono sto treba istaci da nemamo bas dominantan skor sa Norwichem tako da je oprez potreban

SLOBODA NAVIJAČIMA
Santi igra tako da nema potrebe da Jacka forsira na krilu,Jack ide na Ramizovu poziciju a Santi na krilo..anell je napisao/la:Mislim da ce ipak Jack na krilo, gdje se bas i ne snalazi najbolje
-
- Kontakt:
Tebe kad vidim Arteta u ekipi momentalno dobijem proljev, smece jedno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jack ispred Flaminija i Artete Santi vise desno,Ozil vise lijevo i to je to,ali vidicemo za 10 minuta 

SLOBODA NAVIJAČIMA
a ko ide na drugo krilo??Orion87 je napisao/la:Santi igra tako da nema potrebe da Jacka forsira na krilu,Jack ide na Ramizovu poziciju a Santi na krilo..anell je napisao/la:Mislim da ce ipak Jack na krilo, gdje se bas i ne snalazi najbolje

jacky
Ma ja mislim da ce ovo biti neka 4-3-2-1 formacija gdje ce iza napadaca igrati Santi i Ozil, te imati dosta slobode sto ce aBd dovesti do neka 2 pogotka Girouda. Neka bude tih 2-0, ja cu biti zadovoljan jer su bodovi najvazniji.
Ja mislim prije da ce Ozil igrati malo više lijevo ali vidjecemo...Profesor je napisao/la:a ko ide na drugo krilo??Orion87 je napisao/la:Santi igra tako da nema potrebe da Jacka forsira na krilu,Jack ide na Ramizovu poziciju a Santi na krilo..anell je napisao/la:Mislim da ce ipak Jack na krilo, gdje se bas i ne snalazi najbolje![]()
jacky
Dajte kakav dobar linkkk
Imamo mi dva krilaOrion87 je napisao/la:Santi igra tako da nema potrebe da Jacka forsira na krilu,Jack ide na Ramizovu poziciju a Santi na krilo..anell je napisao/la:Mislim da ce ipak Jack na krilo, gdje se bas i ne snalazi najbolje

Evo link
http://www.coolsport.tv/stream27.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
http://arsenal-bih-tv.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://londonnisred.****/2013/1 ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://londonnisred.****/2013/1 ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sopcast mozda neko ??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Channel - 146691
sop://broker.sopcast.com:3912/146691" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/146691" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.
Zahvaljujem Edva, slomio sam se ziv, nista ne nadjoh 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.