Orion87 je napisao/la:Danas nema prenosa na SK valja se peglat po steamovima.....
Očekujem da bi Santi mogao zaigrati od početka,kao i Sagna....
Ovo ce biti sigurna tri boda za ostanak na čelu tabele.
Mozda BHT bude prenosila
Ma kaki
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Orion87 je napisao/la:Danas nema prenosa na SK valja se peglat po steamovima.....
Daj ba gdje ce te syebat sigurnije je od BayernaHead je napisao/la:Sastavim listic i hocu da krenem da uplatim i kontam se nesto stavio sam Arsenal ,1.3 kvota treba da me syebu i vratim se prekrizim i stavim Sarajevo 1 i Bayern 1.
Ako prodje Arsenal a jedan od ova 2 para me obore tacno cu da se pojedem od muke.
Nadam se da ce te Bauern oboriti.Head je napisao/la:Sastavim listic i hocu da krenem da uplatim i kontam se nesto stavio sam Arsenal ,1.3 kvota treba da me syebu i vratim se prekrizim i stavim Sarajevo 1 i Bayern 1.
Ako prodje Arsenal a jedan od ova 2 para me obore tacno cu da se pojedem od muke.
Ja bi vise volio da ga obori Sarajevo, ali nece.Greivis je napisao/la:Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Arteta, Flamini, Cazorla, Ozil, Giroud.
Nadam se da ce te Bauern oboriti.Head je napisao/la:Sastavim listic i hocu da krenem da uplatim i kontam se nesto stavio sam Arsenal ,1.3 kvota treba da me syebu i vratim se prekrizim i stavim Sarajevo 1 i Bayern 1.
Sjajna ti procjenaOzymandias je napisao/la:Orion87 je napisao/la:Danas nema prenosa na SK valja se peglat po steamovima.....
Ma nece ni Santi ni Sagna u prvoj biti, nisu jos fit potpuno, mozda udju u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.