FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ulazi Zola
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
nek' isćejfi još ovih 23-4 minute pod ovim nickom...a ne sumnjam da je novi već registrovan.
- champions1921
Par zar mislite da ce ta neznalica i destruktivac ispuniti obecanjebagrcavi je napisao/la:ChWilla je napisao/la:da se ne zaboravi...TvBHT je napisao/la:Evo sutra ako Zeljo pobjedi ja necu na ovoj temi vise napisati rijec. Medutim ovaj tim nema igraca koji mogu odgovoriti nasim zahtjevima a to su pobjede. Ova sezona ce vjerovatno za nas biti kao jedan vid odmora od evrope jer ovaj tim ne moze nikog pobjediti. Zao mi je da neko konstantno zeli da vjeruje u ovu ekipu u kojoj ima mozda dva profesionalca. Golman sumnjivog morala koga je doveo Boga pitaj, a Hadzic na klupi. Stoperi ne zna se koje gori, Kerla sigurno jer je postao bilder nista od fudbala, Skaljic se kao bori a ne zna. Urdinov nije za lijevog beka vec treba gore da igra, a Zeljkovic previse ispada na toj desnoj strani. Kompici iz kafane Jamak, Svraka, Stanic nisu vidjeli profesionalnosti ni u filmu, uzasni su. Tomic, Selimovic, Hodzic su jedini igraci koji valjaju ali tri igraca nisu zadovoljna zs evropu a o tituli je smijesno pisati, toliko. Sutra molim Boga da bude x, ali .......nazalost.

Mogu misliti frajer se slomio navijajuci za Mladost

@tvbht JAAAAAAAAVIIIIIII SEEEEEEEEEEEEEE

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 19 okt 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
0:4 Bajicccc
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bajic 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Uh jesmo se raspucali hahaha.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma Mladost je losa pa zatoterabajt je napisao/la:Uh jesmo se raspucali hahaha.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo nek igraju ova nasa djeca, to je za pohvalu. Jos kad zabijaju moze se progledati kroz prste s tim da treba imati na umu da se igra MLADOST OBARSKA. Ali i za to sam bio skeptican. Dobro je!!

- champions1921
TvBHT je napisao/la:Samo nek igraju ova nasa djeca, to je za pohvalu. Jos kad zabijaju moze se progledati kroz prste s tim da treba imati na umu da se igra MLADOST OBARSKA. Ali i za to sam bio skeptican. Dobro je!!![]()
TvBHT je napisao/la:Evo sutra ako Zeljo pobjedi ja necu na ovoj temi vise napisati rijec. Medutim ovaj tim nema igraca koji mogu odgovoriti nasim zahtjevima a to su pobjede. Ova sezona ce vjerovatno za nas biti kao jedan vid odmora od evrope jer ovaj tim ne moze nikog pobjediti. Zao mi je da neko konstantno zeli da vjeruje u ovu ekipu u kojoj ima mozda dva profesionalca. Golman sumnjivog morala koga je doveo Boga pitaj, a Hadzic na klupi. Stoperi ne zna se koje gori, Kerla sigurno jer je postao bilder nista od fudbala, Skaljic se kao bori a ne zna. Urdinov nije za lijevog beka vec treba gore da igra, a Zeljkovic previse ispada na toj desnoj strani. Kompici iz kafane Jamak, Svraka, Stanic nisu vidjeli profesionalnosti ni u filmu, uzasni su. Tomic, Selimovic, Hodzic su jedini igraci koji valjaju ali tri igraca nisu zadovoljna zs evropu a o tituli je smijesno pisati, toliko. Sutra molim Boga da bude x, ali .......nazalost.

BUDI ŽELJO !!!
Sve tacno napisano da ne citiram sebe. Jedini igraci koji valjaju su Tomic, Selimovic, Hodzic sto se pokazalo i ovu utakmicu, zar ne ??champions1921 je napisao/la:TvBHT je napisao/la:Samo nek igraju ova nasa djeca, to je za pohvalu. Jos kad zabijaju moze se progledati kroz prste s tim da treba imati na umu da se igra MLADOST OBARSKA. Ali i za to sam bio skeptican. Dobro je!!
TvBHT je napisao/la:Evo sutra ako Zeljo pobjedi ja necu na ovoj temi vise napisati rijec. Medutim ovaj tim nema igraca koji mogu odgovoriti nasim zahtjevima a to su pobjede. Ova sezona ce vjerovatno za nas biti kao jedan vid odmora od evrope jer ovaj tim ne moze nikog pobjediti. Zao mi je da neko konstantno zeli da vjeruje u ovu ekipu u kojoj ima mozda dva profesionalca. Golman sumnjivog morala koga je doveo Boga pitaj, a Hadzic na klupi. Stoperi ne zna se koje gori, Kerla sigurno jer je postao bilder nista od fudbala, Skaljic se kao bori a ne zna. Urdinov nije za lijevog beka vec treba gore da igra, a Zeljkovic previse ispada na toj desnoj strani. Kompici iz kafane Jamak, Svraka, Stanic nisu vidjeli profesionalnosti ni u filmu, uzasni su. Tomic, Selimovic, Hodzic su jedini igraci koji valjaju ali tri igraca nisu zadovoljna zs evropu a o tituli je smijesno pisati, toliko. Sutra molim Boga da bude x, ali .......nazalost.![]()
![]()
- corleone87
- Kontakt:
Jaooo sutine Hodzicaaaaa.Gol cisti presla citava.
Cist gol nam ponovo ponistise presla je cijelim obimom lopta gol liniju. Mislim da je ovo 3 gol u zadnja 4 kola sto nam ponistaju sudije.
- bistrikboy
- Kontakt:
Igor kaze nije sigurno da je preslaterabajt je napisao/la:Cist gol nam ponovo ponistise presla je cijelim obimom lopta gol liniju. Mislim da je ovo 3 gol u zadnja 4 kola sto nam ponistaju sudije.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kad i kolega igor kaže da mu je više izgledalo da je bio gol... 

- champions1921
Nesto se pravis englez??TvBHT je napisao/la:Sve tacno napisano da ne citiram sebe. Jedini igraci koji valjaju su Tomic, Selimovic, Hodzic sto se pokazalo i ovu utakmicu, zar ne ??champions1921 je napisao/la:TvBHT je napisao/la:Samo nek igraju ova nasa djeca, to je za pohvalu. Jos kad zabijaju moze se progledati kroz prste s tim da treba imati na umu da se igra MLADOST OBARSKA. Ali i za to sam bio skeptican. Dobro je!!
TvBHT je napisao/la:Evo sutra ako Zeljo pobjedi ja necu na ovoj temi vise napisati rijec.![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
Kakav bi samo ovo gol bio Hodzica..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ma pusti ga pitar teski ,nekako mi ga i zao sto bas on prenosi ovaku utakmicu zeljeznicara haha.bistrikboy je napisao/la:Igor kaze nije sigurno da je preslaterabajt je napisao/la:Cist gol nam ponovo ponistise presla je cijelim obimom lopta gol liniju. Mislim da je ovo 3 gol u zadnja 4 kola sto nam ponistaju sudije.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nada se kaze da ce Mladost dati pocasni gol...terabajt je napisao/la:ma pusti ga pitar teski ,nekako mi ga i zao sto bas on prenosi ovaku utakmicu zeljeznicara haha.bistrikboy je napisao/la:Igor kaze nije sigurno da je preslaterabajt je napisao/la:Cist gol nam ponovo ponistise presla je cijelim obimom lopta gol liniju. Mislim da je ovo 3 gol u zadnja 4 kola sto nam ponistaju sudije.
Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno. 

- champions1921
Ispade ti i lazov osim sto si neznalica.. Nisam iznenadjen, djon ostaje djonTvBHT je napisao/la:Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno.

BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, Proximic, WeekendOffender i 62 gosta.