Mrsko praviti novi nick ?TvBHT je napisao/la:Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
						Boston Celtics !!!
- 
				fedeltafrotta
- Kontakt:
rutinski   dobro je neka polako dižu formu za jufkice
  dobro je neka polako dižu formu za jufkice

dobro je neka polako dižu formu za jufkice
  dobro je neka polako dižu formu za jufkice17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
						"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Vidim ti si veliki navijac Zelje, mogao si otici nekad na eku gostujucu tekmu da potvrdis taj svoj optimizam i podrzis ekipu. ? Samo znas ljubav siriti preko foruma svake subote.champions1921 je napisao/la:Ispade ti i lazov osim sto si neznalica.. Nisam iznenadjen, djon ostaje djonTvBHT je napisao/la:Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno.
Ja ne idem jer mi se ne svida pola stvar, a ti bi trebao otici bar jedno gostovanje

Zadnja izmjena: TvBHT, dana/u 19 okt 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

Jako vazna pobjeda za samopouzdanje,za prikljucak vrhu,za borbu za Evropu..Drugo poluvrijeme kao iz snova-golovi,asistencije,lijepi potezi pa cak i igra u odbrani nije bila losa..Istina,igrali smo protiv Mladosti iz Obarske,ali i oni su znali namuciti itekako mnoge,pocev od pitara pa dalje.. Sad ovu pobjedu ovjeriti protiv Veleza kuci!

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- champions1921
TvBHT je napisao/la:Vidim ti si veliki navijac Zelje, mogao si otici nekad na eku gostujucu tekmu da potvrdis taj svoj optimizam i podrzis ekipu. ?champions1921 je napisao/la:Ispade ti i lazov osim sto si neznalica.. Nisam iznenadjen, djon ostaje djonTvBHT je napisao/la:Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno.
Ja ne idem jer mi se ne svida pola stvar, a ti bi trebao otici bar jedno gostovanje

Ja Engleza kako skrece sa teme
  Ja Engleza kako skrece sa teme  

Moja gostovanja su Travnik, Zenica, Lukavica, Otoka i Kosevo svake godine.. Eto ih haman pola..
A ti ostajes djon , lazov i neznalica
 ..
 ..BUDI ŽELJO !!!
Aco nek je hairli, živa i zdrava 100 godina.
Mogo si ispuniti gore momku ovu želju kad je izjavio da će napustiti forum u slučaju naše pobjede.

Mogo si ispuniti gore momku ovu želju kad je izjavio da će napustiti forum u slučaju naše pobjede.
DRUG NEBI TI PUNCA
						- 
				RiverPlate
- Kontakt:
ima, 0 4 završilo  

O Aco, nek je sa srećom!  

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
						- 
				RiverPlate
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:ima, 0 4 završilo
 Jel ko snimio da postavi?
  Jel ko snimio da postavi?Grbavica naš je Hram!!!
						- zeljo4life
- Kontakt:
Ja Hodzica i bezobrazluka sta uradi onom stoperu...frajer se izgubi totalno

Amare hvala ti...
Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
U pratnji policije, sta se tacno desilo ne znam.

Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
						- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
- 
				RiverPlate
- Kontakt:
Hajde saznaj!ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
Grbavica naš je Hram!!!
Jel neki belaj bio ili radi kontrole zaustavljeni,jesul usli u bijeljinu. Na tv-u mi nekako malo navijaca na tribini bilo izgleda da nisu ti sa busem nikako bili na stadionu.ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
A jeste nas nakantali   Drugo poluvrijeme ubili nas, a prvo mozda ko je gledao na tv je i bolje vidio, al one sudije nisu normalni...Plus smo imali realne šanse makar za 1 ili 2 gola,mada sila ste.Manijaci su mi bili baš čudni danas,pošto kada su došli njih nekolicina na početku niko nije pjevao,i kada su dosli jos 20-tak nesto malo su navijali, a prvenstveno sam mislio da je zbog ona 3 momka koja su poginula u saobraćajnoj nesreći ne žele pjevati..Amar Osim danas na 2 metra od mene, lik samo na telefonu nešto čačka,a vozi Krajslera haahh
 Drugo poluvrijeme ubili nas, a prvo mozda ko je gledao na tv je i bolje vidio, al one sudije nisu normalni...Plus smo imali realne šanse makar za 1 ili 2 gola,mada sila ste.Manijaci su mi bili baš čudni danas,pošto kada su došli njih nekolicina na početku niko nije pjevao,i kada su dosli jos 20-tak nesto malo su navijali, a prvenstveno sam mislio da je zbog ona 3 momka koja su poginula u saobraćajnoj nesreći ne žele pjevati..Amar Osim danas na 2 metra od mene, lik samo na telefonu nešto čačka,a vozi Krajslera haahh

Drugo poluvrijeme ubili nas, a prvo mozda ko je gledao na tv je i bolje vidio, al one sudije nisu normalni...Plus smo imali realne šanse makar za 1 ili 2 gola,mada sila ste.Manijaci su mi bili baš čudni danas,pošto kada su došli njih nekolicina na početku niko nije pjevao,i kada su dosli jos 20-tak nesto malo su navijali, a prvenstveno sam mislio da je zbog ona 3 momka koja su poginula u saobraćajnoj nesreći ne žele pjevati..Amar Osim danas na 2 metra od mene, lik samo na telefonu nešto čačka,a vozi Krajslera haahh
 Drugo poluvrijeme ubili nas, a prvo mozda ko je gledao na tv je i bolje vidio, al one sudije nisu normalni...Plus smo imali realne šanse makar za 1 ili 2 gola,mada sila ste.Manijaci su mi bili baš čudni danas,pošto kada su došli njih nekolicina na početku niko nije pjevao,i kada su dosli jos 20-tak nesto malo su navijali, a prvenstveno sam mislio da je zbog ona 3 momka koja su poginula u saobraćajnoj nesreći ne žele pjevati..Amar Osim danas na 2 metra od mene, lik samo na telefonu nešto čačka,a vozi Krajslera haahh003871312
						- corleone87
- Kontakt:
A sta ces takav ti je Amar stalno u poslu covjek dogovara i odgovara.Cickoo je napisao/la:A jeste nas nakantaliDrugo poluvrijeme ubili nas, a prvo mozda ko je gledao na tv je i bolje vidio, al one sudije nisu normalni...Plus smo imali realne šanse makar za 1 ili 2 gola,mada sila ste.Manijaci su mi bili baš čudni danas,pošto kada su došli njih nekolicina na početku niko nije pjevao,i kada su dosli jos 20-tak nesto malo su navijali, a prvenstveno sam mislio da je zbog ona 3 momka koja su poginula u saobraćajnoj nesreći ne žele pjevati..Amar Osim danas na 2 metra od mene, lik samo na telefonu nešto čačka,a vozi Krajslera haahh
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
						Re: Odg: FK Željezničar
Gospodin covjek 
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
						Kapiten Blue Traina
Mimoišao sam se sa dva autobusa Centotransa uz jaku pratnju policije u Živinicama dok sam na radiu slušao javljanje iz Bijeljine (bilo je to oko 60' minute utakmice). Možda su to ti busevi....terabajt je napisao/la:Jel neki belaj bio ili radi kontrole zaustavljeni,jesul usli u bijeljinu. Na tv-u mi nekako malo navijaca na tribini bilo izgleda da nisu ti sa busem nikako bili na stadionu.ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
EDIT: Išli su prema Sarajevu...
Ja bus nisam ni video. A moze biti da je zbog kontrole, ali mozda i nije. Posto su stali na nezgodno mesto, te zbog malo prostora, tu je i skola takodje i pravoslavna crkva.terabajt je napisao/la:Jel neki belaj bio ili radi kontrole zaustavljeni,jesul usli u bijeljinu. Na tv-u mi nekako malo navijaca na tribini bilo izgleda da nisu ti sa busem nikako bili na stadionu.ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
 Cucemo od njih kad dodju.
 Cucemo od njih kad dodju.Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
						- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
Navijači koji su išli organizovano vraćeni su zbog incidnta u Tuzli i nisu došli na stadion . Ti što su bili na stadionu su vjerovatno oni koji su došli u svojoj organiziaciji ili nisu krenuli iz Sarajeva

ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.