Nemoj zezat.mmmirza je napisao/la:3-0 18 minuta

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vec jesu.Bosniacum Lilium je napisao/la:promasen penal, stativa, bojim se da ovo varupe ne kazne
napravio dvije treča zbog povrede izašao VuleBosniacum Lilium je napisao/la:sta ovo Husref pravi 3 izmjene na poluvremenu, zna li neko nesto vise?
Penal za Sarajevo i crveni za Travniksekac je napisao/la:napravio dvije treča zbog povrede izašao VuleBosniacum Lilium je napisao/la:sta ovo Husref pravi 3 izmjene na poluvremenu, zna li neko nesto vise?
mrš prvo pogledaj pa pričaj ja ne tvrdim da su bili penali dok ne pogledam samo ti unaprijed donosiš zaključke.TvBHT je napisao/la:I kazete osteceni ste u ovoj ligi, svi protiv vas ? Dva penala i crvena, pa i mi da se skupimo iz mahale bi pobjedili na takav nacin.
Sad necete kukat vjerovatno ce biti sve regularno, cisto ko suza. Dakako...
sve je bilo cisto, oba penala i crveni ...sekac je napisao/la:mrš prvo pogledaj pa pričaj ja ne tvrdim da su bili penali dok ne pogledam samo ti unaprijed donosiš zaključke.TvBHT je napisao/la:I kazete osteceni ste u ovoj ligi, svi protiv vas ? Dva penala i crvena, pa i mi da se skupimo iz mahale bi pobjedili na takav nacin.
Normalno da je sve cist. Da je bilo protiv vas bila bi prica Osim sredio sudije, svi protiv nas itd suplje. Ovako je sve jasno.vincenttan je napisao/la:sve je bilo cisto, oba penala i crveni ...sekac je napisao/la:mrš prvo pogledaj pa pričaj ja ne tvrdim da su bili penali dok ne pogledam samo ti unaprijed donosiš zaključke.TvBHT je napisao/la:I kazete osteceni ste u ovoj ligi, svi protiv vas ? Dva penala i crvena, pa i mi da se skupimo iz mahale bi pobjedili na takav nacin.