FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 19 okt 2013, 17:11

3-1

Nije loše !

Veceras TV Vogosca oko 10 ja mislim da ce biti snimak utamice .
Ti si opet šampion !

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 okt 2013, 17:45

Kakva sam ja budala kec cist bio 1,25 ja budala igram prvo poluvrijeme 1 1,50 hahahah samo to pao...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 19 okt 2013, 17:56

Nama valja izgurati ovu polusezonu kao sto sam i rekao bice oscilacija. Gledajuci ove danasnje rezultate mogao bi derbi biti solidan.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 okt 2013, 21:27

Vitez mora pasti pa kako tako

Hvala bogu i ostali rezultati su nam isli na ruku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 okt 2013, 21:32

terabajt je napisao/la:Dino istjerao predstavnike travnika iz pocasne loze sta se to desilo ?
Utakmicu su posmatrali pod malo vecom dozom bezobrazuka i nisu zatvarali usta citavo vrijeme,sve do jednom kad je Dino ustao i poslao ih u jednom smjeru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 okt 2013, 22:10

" onclick="window.open(this.href);return false;

Molim navijace Zelje da prokomentarišu ova dva penale.
Bilo je price kao dva penala,malo kao ironicno da je sudija navlacio. :oops:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 okt 2013, 22:13

amypitar je napisao/la:

Sad sam pogledao video oba su cista penala i sudija je ispravno postupio.

High

Post Postao/la High » 19 okt 2013, 22:13

Evo snimka na Vogošći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 okt 2013, 22:16

miky_hz je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Dino istjerao predstavnike travnika iz pocasne loze sta se to desilo ?
Utakmicu su posmatrali pod malo vecom dozom bezobrazuka i nisu zatvarali usta citavo vrijeme,sve do jednom kad je Dino ustao i poslao ih u jednom smjeru
Sad je to za diciti se, a prije par godina nije bilo?
Celik!3,2,2.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 okt 2013, 22:37

amypitar je napisao/la:

Koji navijaci Zelje?? Osim ako ne mislis na standardnog trolasa koji se samo predstavlja kao navijac Zelje a koji buba nebuloze kako se registrovao..

Prema snimku je sve cisto iako niko normalan to nije ni pokusavao osporiti..
BUDI ŽELJO !!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 okt 2013, 23:40

Momci odigrali veoma dobro pogotovo Todorovic i Karic.
Svi su bili aktivniji, imali smo odlicnu igru i dosta lijepih akcija.
Mogli smo dati jos 2 gola hladno, ali i ova su 3 dovoljno.

Uskoro ocekujem i Bilbiju u prvih jedanaest onda ce to se sve kompletirati. ;)
Zadnja izmjena: simon, dana/u 20 okt 2013, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 okt 2013, 23:51

drago mi je sto me Todorovic iznova demantuje 8-) samo da ovako nastavi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 okt 2013, 11:09

Huseinbašić dobar juče kako čujem, a vidim da je i asistirao za 3. gol tj za penal
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 okt 2013, 15:27

Pregledao sam snimku na vogosci i po onom zasluzena pobjeda cisti penali, al opet moram reci da kod gola travnika greska je bila Bandovica koji je nepotrebno visoko izasao pred go ,jednostavno nije mi jasan lik na gostovanjima odbrani nemoguce al na AFH vec skoro svaku pravi kardinalne i pocetnicke greske da se stvarno pitam da li on zasluzuje da bude prvi golman,sto se tice igre ostatka ekipe nekako igramo u intervalima gdje jedan period to na nesto lici a opet drugi katastrofa,jedino ko mi je odigrao malo iznad ostatka ekipe je Todorovic i iznenadjujece Huseinbasic koji bio vrlo agilan i dobar te mali Radovac ,sve u svemu s obzirom na rezultate zrinjskog i borca ovo se kolo moze smatrat uspjesnim al igra i dalje ne obecava da se moze ovako titula osvojit jer mi realno s laksim rasporedom kaskamo za prvim a sta ce bit kad nam dodje tezi raspored to je pitanje :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 okt 2013, 15:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:drago mi je sto me Todorovic iznova demantuje 8-) samo da ovako nastavi.
vidjet cemo ga kad bude igro pred navijacima :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 okt 2013, 16:40

Evolution87 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:drago mi je sto me Todorovic iznova demantuje 8-) samo da ovako nastavi.
vidjet cemo ga kad bude igro pred navijacima :roll:
Kakva je to prica ,sto od straha nece smijeti :|

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 okt 2013, 17:49

Kako javljaju mediji rukovodstvo NK Travnika nije dočekalo kraj utakmice protiv FK Sarajeva (1:3) u VIP loži Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase jer su istu morali napustiti u toku drugog poluvremena.

Nakon učestalih provokacija rukovodstva Vezira, na Koševu su se odlučili odstraniti ih iz VIP lože.

O kakvim se provokacijama radi, nije poznato.
Ipak je poznato.Nakon sudijske lakrdije i protesta uprave Vezira rukovodstvo Sarajeva odlučilo da prazno Koševo bude baš prazno.Bez svjedoka.Travnik je došao s pola ionako jadne ekipe i napravio vam probleme na terenu.E jadan ste vi klub kada vam i pored ovakvog Travnika trebaju ljudi u crnom.
A Dino i ekipa neka slobodno dodju u utorak na Pirotu.Jer mi smo Vezirski grad gostoljubiv i ponosan.Nikada se nećemo spustiti na Vaš nivo.
Kao vas bolan nije sramota .Fuj.... :oops:

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 20 okt 2013, 20:25

slobodnjak je napisao/la:
Kako javljaju mediji rukovodstvo NK Travnika nije dočekalo kraj utakmice protiv FK Sarajeva (1:3) u VIP loži Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase jer su istu morali napustiti u toku drugog poluvremena.

Nakon učestalih provokacija rukovodstva Vezira, na Koševu su se odlučili odstraniti ih iz VIP lože.

Ipak je poznato.Nakon sudijske lakrdije i protesta uprave Vezira rukovodstvo Sarajeva odlučilo da prazno Koševo bude baš prazno.Bez svjedoka.Travnik je došao s pola ionako jadne ekipe i napravio vam probleme na terenu.E jadan ste vi klub kada vam i pored ovakvog Travnika trebaju ljudi u crnom.
A Dino i ekipa neka slobodno dodju u utorak na Pirotu.Jer mi smo Vezirski grad gostoljubiv i ponosan.Nikada se nećemo spustiti na Vaš nivo.
Kakva sudijska lakrdija, samo to da pitam ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 okt 2013, 20:56

slobodnjak je napisao/la:

„Zatim je rekao redaru da izbaci našeg člana iz loše, pa smo svi izašli jer je on dio Travnika.“

„U biti tokom čitave utakmice neke lagane verbalne provokacije su dolazile od strane jednog ili dva člana iz rukovodstva Travnika. Na jednu moju reakciju kada sam ih zamolio da prestanu sa provokacijama oni su poprilično drsko reagovali. Zatim sam zamolio zaštitara da izvede tu osobu, a ostali su iz solidarnosti napustili ložu. Ne treba ovome pridavati posebnu pažnju, ljudi se jednostavno moraju znati ponašati kada dođu na Olimpijski stadion. Ne bih komentarisao naknadne komentare predsjednika Travnika da je Sarajevo nekad bilo klub, a sada to nije. Ne znam uopšte po čemu je on to relevantan da ocjenjuje najveći klub u BiH. Mene je jako razočarao naknadni poziv na telefon predsjednika Travnika, koji mi je psovao majku, nakon čega sam i ja reagovao. Ne kajem se zbog ovog poteza, ljudi se trebaju znati ponašati na Koševu“, izjavio je Selimović.
Ti si opet šampion !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 okt 2013, 21:23

Koliko su vam juniori danas igrali, molim info?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, galia95, Rajvosa4ever, Vanja8 i 76 gostiju.