FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3-1
Nije loše !
Veceras TV Vogosca oko 10 ja mislim da ce biti snimak utamice .
Nije loše !
Veceras TV Vogosca oko 10 ja mislim da ce biti snimak utamice .
Ti si opet šampion !
Kakva sam ja budala kec cist bio 1,25 ja budala igram prvo poluvrijeme 1 1,50 hahahah samo to pao...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Nama valja izgurati ovu polusezonu kao sto sam i rekao bice oscilacija. Gledajuci ove danasnje rezultate mogao bi derbi biti solidan.
Vitez mora pasti pa kako tako
Hvala bogu i ostali rezultati su nam isli na ruku
Hvala bogu i ostali rezultati su nam isli na ruku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Utakmicu su posmatrali pod malo vecom dozom bezobrazuka i nisu zatvarali usta citavo vrijeme,sve do jednom kad je Dino ustao i poslao ih u jednom smjeruterabajt je napisao/la:Dino istjerao predstavnike travnika iz pocasne loze sta se to desilo ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim navijace Zelje da prokomentarišu ova dva penale.
Bilo je price kao dva penala,malo kao ironicno da je sudija navlacio.

Sad sam pogledao video oba su cista penala i sudija je ispravno postupio.amypitar je napisao/la:
Evo snimka na Vogošći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad je to za diciti se, a prije par godina nije bilo?miky_hz je napisao/la:Utakmicu su posmatrali pod malo vecom dozom bezobrazuka i nisu zatvarali usta citavo vrijeme,sve do jednom kad je Dino ustao i poslao ih u jednom smjeruterabajt je napisao/la:Dino istjerao predstavnike travnika iz pocasne loze sta se to desilo ?
Celik!3,2,2.
- champions1921
Koji navijaci Zelje?? Osim ako ne mislis na standardnog trolasa koji se samo predstavlja kao navijac Zelje a koji buba nebuloze kako se registrovao..amypitar je napisao/la:
Prema snimku je sve cisto iako niko normalan to nije ni pokusavao osporiti..
BUDI ŽELJO !!!
Momci odigrali veoma dobro pogotovo Todorovic i Karic.
Svi su bili aktivniji, imali smo odlicnu igru i dosta lijepih akcija.
Mogli smo dati jos 2 gola hladno, ali i ova su 3 dovoljno.
Uskoro ocekujem i Bilbiju u prvih jedanaest onda ce to se sve kompletirati.
Svi su bili aktivniji, imali smo odlicnu igru i dosta lijepih akcija.
Mogli smo dati jos 2 gola hladno, ali i ova su 3 dovoljno.
Uskoro ocekujem i Bilbiju u prvih jedanaest onda ce to se sve kompletirati.

Zadnja izmjena: simon, dana/u 20 okt 2013, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
drago mi je sto me Todorovic iznova demantuje
samo da ovako nastavi.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Moderator
- Kontakt:
Huseinbašić dobar juče kako čujem, a vidim da je i asistirao za 3. gol tj za penal
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pregledao sam snimku na vogosci i po onom zasluzena pobjeda cisti penali, al opet moram reci da kod gola travnika greska je bila Bandovica koji je nepotrebno visoko izasao pred go ,jednostavno nije mi jasan lik na gostovanjima odbrani nemoguce al na AFH vec skoro svaku pravi kardinalne i pocetnicke greske da se stvarno pitam da li on zasluzuje da bude prvi golman,sto se tice igre ostatka ekipe nekako igramo u intervalima gdje jedan period to na nesto lici a opet drugi katastrofa,jedino ko mi je odigrao malo iznad ostatka ekipe je Todorovic i iznenadjujece Huseinbasic koji bio vrlo agilan i dobar te mali Radovac ,sve u svemu s obzirom na rezultate zrinjskog i borca ovo se kolo moze smatrat uspjesnim al igra i dalje ne obecava da se moze ovako titula osvojit jer mi realno s laksim rasporedom kaskamo za prvim a sta ce bit kad nam dodje tezi raspored to je pitanje 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Evolution87
- Kontakt:
vidjet cemo ga kad bude igro pred navijacimaBosniacum Lilium je napisao/la:drago mi je sto me Todorovic iznova demantujesamo da ovako nastavi.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakva je to prica ,sto od straha nece smijetiEvolution87 je napisao/la:vidjet cemo ga kad bude igro pred navijacimaBosniacum Lilium je napisao/la:drago mi je sto me Todorovic iznova demantujesamo da ovako nastavi.

-
- Kontakt:
Ipak je poznato.Nakon sudijske lakrdije i protesta uprave Vezira rukovodstvo Sarajeva odlučilo da prazno Koševo bude baš prazno.Bez svjedoka.Travnik je došao s pola ionako jadne ekipe i napravio vam probleme na terenu.E jadan ste vi klub kada vam i pored ovakvog Travnika trebaju ljudi u crnom.Kako javljaju mediji rukovodstvo NK Travnika nije dočekalo kraj utakmice protiv FK Sarajeva (1:3) u VIP loži Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase jer su istu morali napustiti u toku drugog poluvremena.
Nakon učestalih provokacija rukovodstva Vezira, na Koševu su se odlučili odstraniti ih iz VIP lože.
O kakvim se provokacijama radi, nije poznato.
A Dino i ekipa neka slobodno dodju u utorak na Pirotu.Jer mi smo Vezirski grad gostoljubiv i ponosan.Nikada se nećemo spustiti na Vaš nivo.
Kao vas bolan nije sramota .Fuj....

Kakva sudijska lakrdija, samo to da pitam ???slobodnjak je napisao/la:Ipak je poznato.Nakon sudijske lakrdije i protesta uprave Vezira rukovodstvo Sarajeva odlučilo da prazno Koševo bude baš prazno.Bez svjedoka.Travnik je došao s pola ionako jadne ekipe i napravio vam probleme na terenu.E jadan ste vi klub kada vam i pored ovakvog Travnika trebaju ljudi u crnom.Kako javljaju mediji rukovodstvo NK Travnika nije dočekalo kraj utakmice protiv FK Sarajeva (1:3) u VIP loži Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase jer su istu morali napustiti u toku drugog poluvremena.
Nakon učestalih provokacija rukovodstva Vezira, na Koševu su se odlučili odstraniti ih iz VIP lože.
A Dino i ekipa neka slobodno dodju u utorak na Pirotu.Jer mi smo Vezirski grad gostoljubiv i ponosan.Nikada se nećemo spustiti na Vaš nivo.
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
slobodnjak je napisao/la:Ipak je poznato.Nakon sudijske lakrdije i protesta uprave Vezira rukovodstvo Sarajeva odlučilo da prazno Koševo bude baš prazno.Bez svjedoka.Travnik je došao s pola ionako jadne ekipe i napravio vam probleme na terenu.E jadan ste vi klub kada vam i pored ovakvog Travnika trebaju ljudi u crnom.Kako javljaju mediji rukovodstvo NK Travnika nije dočekalo kraj utakmice protiv FK Sarajeva (1:3) u VIP loži Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase jer su istu morali napustiti u toku drugog poluvremena.
„Zatim je rekao redaru da izbaci našeg člana iz loše, pa smo svi izašli jer je on dio Travnika.“
„U biti tokom čitave utakmice neke lagane verbalne provokacije su dolazile od strane jednog ili dva člana iz rukovodstva Travnika. Na jednu moju reakciju kada sam ih zamolio da prestanu sa provokacijama oni su poprilično drsko reagovali. Zatim sam zamolio zaštitara da izvede tu osobu, a ostali su iz solidarnosti napustili ložu. Ne treba ovome pridavati posebnu pažnju, ljudi se jednostavno moraju znati ponašati kada dođu na Olimpijski stadion. Ne bih komentarisao naknadne komentare predsjednika Travnika da je Sarajevo nekad bilo klub, a sada to nije. Ne znam uopšte po čemu je on to relevantan da ocjenjuje najveći klub u BiH. Mene je jako razočarao naknadni poziv na telefon predsjednika Travnika, koji mi je psovao majku, nakon čega sam i ja reagovao. Ne kajem se zbog ovog poteza, ljudi se trebaju znati ponašati na Koševu“, izjavio je Selimović.
Ti si opet šampion !
Koliko su vam juniori danas igrali, molim info?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, galia95, Rajvosa4ever, Vanja8 i 76 gostiju.