Subotic ko kakav amater u prvom poluvremenu

Losa tekma vjerovatno iz razloga sto je Lewa bio manje sebican nego inace

3 boda upisana, haj sad zdra'o

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
dobro si ti to iskautiraoHzBvB je napisao/la:Da li se jos kome desava ovo sto meni ? Kako gledam ovog Aubu iz utakmice u utakmicu sve vise mi se ne svidja kao igrac i mnogo draze bi mi bilo da igra Hoffman mnogo mi nekako zrelije izgleda na terenu.
Auba jel primi loptu naprijed i deri...nikako da sta razmisli
+ Sahin mi nikako nije onaj igrac , jebt on bi ass da dijeli sa svoje polovine ...
Mislim nekako ova dvojica su mi bila glavni pokretaci one danasnje igre glavom kroz zid...ne znma mozda sam istripovao al tak mi se cinilo...
Pricao je Klopp o tome poslije utakmice...u ovoj pauzi pola tima nije uopste treniralo a i ovi sto su bili zdravi nisu igrali utakmice.Samo su Mikhtaryan,Sokratis i Lewandowski igrali kvalifikacijske utakmice od igraca koji su jucer poceli u prvih 11.Ekipa je izgubila ritam,fizicki su bili nedovoljno spremni i to se sve odrazilo i na igru...sigurno je da ce biti bolje u narednim utakmicama.DrDule je napisao/la:Ovo danas je bas bilo ocajno, danasnja igra je bas zabrinjavajuca kada se uzme u obzir da za sedam dana slede dva veoma vazna meca protiv Arsenala i Salkea.Da li su igrali rezervisano ili je do neceg ovog drugog, imacu bolju sliku u narednih nedelju dana.
Tacno je da nije previse mastovit u igri ali to se od njega nije ni ocekivalo...moje misljenje je da je on itekako koristan jer ovoj ekipi donosi jednu opciju vise u napadu.Njegova brzina je sama po sebi problem za protivnike a nije da momak to ne zna iskoristiti.HzBvB je napisao/la:Da li se jos kome desava ovo sto meni ? Kako gledam ovog Aubu iz utakmice u utakmicu sve vise mi se ne svidja kao igrac i mnogo draze bi mi bilo da igra Hoffman mnogo mi nekako zrelije izgleda na terenu.
Auba jel primi loptu naprijed i deri...nikako da sta razmisli
Imao je on dosta boljih partija ove sezone...ne treba previse individualno kritikovati ekipu nakon jucerasnje utakmice jer timski su imali dosta problema.HzBvB je napisao/la:+ Sahin mi nikako nije onaj igrac , jebt on bi ass da dijeli sa svoje polovine ...
Mislim nekako ova dvojica su mi bila glavni pokretaci one danasnje igre glavom kroz zid...ne znma mozda sam istripovao al tak mi se cinilo...
E moj Dzeko, da si ljetos htio za manju platu doci u BVB, do sada si vec mogao imati 10 golova u Bundesligi...Arsenal i Siti u borbi za Levandovskog
Kako je postalo izvesno da Robert Levandovski nema dogovoren transfer u Bajern narednog leta, tako su se engleski klubovi uključili u trku za njegov angažman.
U tome prednjače Arsenal i Mančester Siti, koji se utrkuju ko će ponuditi bolje uslove za njegov transfer. "Topdžije" i dalje raspolažu velikim novcem i spremni su da plate preko 30 miliona evra, dok je Siti spreman da se odrekne Edina Džeka, uz dodatni novac.
Arsen Venger bi da dovede Levandovskog već tokom zimskog prelaznog roka, što je svakako i želja Borusije pošto njihov fudbaler postaje slobodan igrač sledećeg leta i mogao bi da iz kluba ode bez obeštećenja.
Nisu ni nasi vesla sisali, pa da nemaju vec nekoga potpisanog za zimu/kraj sezone, kad ce vec Lewat ici. Samo sto uprava suti, a do ljeta ce novinari izvrtiti 50-ak imena ko ce biti novi napadac BVB-a. Znaci svaki dan po 2-3 nova imena, a mi cemo se ovdje loziti i po anketama glasti koga bi htjeli, a koga neSemir bvb je napisao/la: Transfer Jacksona Martineza u BVB se sve češće spominje kao gotova stvar.Jbg. kao gotova stvar je bio i transfer De Bruynea pa eto šta na kraju bi...
![]()
Sve osim sigurne pobjede Arsenala ce biti poprilicno iznenadjenje. Borussia je dobila samo jednu od poslijednjih 9 gostujucih tekmi u CL, a uz to imaju i ocajan ucinak na engleskom tlu. Bez Gunde u timu, nemaju sta traziti na Emiratesu, Arsenalov vezni red je jednostavno stepenicu iznad u ovom trenutku.AllGunsBlazing je napisao/la:Da Bog da bude 2-0 za Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.