BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 19 okt 2013, 17:52

3 boda pisi, sve ostalo brisi. Lose odigrano, mada nakon furioznog pocetka (sanse + gol) nije tako izgledalo!

Subotic ko kakav amater u prvom poluvremenu :roll:

Losa tekma vjerovatno iz razloga sto je Lewa bio manje sebican nego inace :mrgreen: , poceo je dodavati loptu igracima oko sebe.

3 boda upisana, haj sad zdra'o 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 19 okt 2013, 18:18

Lose..lose..losee, odigrano!! :( Nepise nam se dobro u Londonu, protiv Arsenala...daj boze da I bod iscupamo.
Igra kriminalna...dobro da je zavrseno 1:0..3 boda su tu..mora ovo mnogo bolje!! :(

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 19 okt 2013, 20:58

Ovo danas je bas bilo ocajno, danasnja igra je bas zabrinjavajuca kada se uzme u obzir da za sedam dana slede dva veoma vazna meca protiv Arsenala i Salkea.Ne pamtim kada su ovako lose odigrali, doveli su sebe u situaciji da protiv oslabljenog Hanovera strepe do poslednje sekunde.Da li su igrali rezervisano ili je do neceg ovog drugog, imacu bolju sliku u narednih nedelju dana.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 okt 2013, 21:07

Pobjeda je važna, sve ostalo manje-više... ;) Odigralo se koliko treba iako smo svi strepili u pojedinim trenucima. :oops: Najvažnije da je cilj ostvaren i da s pobjedom uđemo u narednu sedmicu gdje nas čekaju teži zadaci. Igrači se nisu previše forsirali tako da bi trebalo da budemo optimisti za naredni meč. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 okt 2013, 21:42

Da li se jos kome desava ovo sto meni ? Kako gledam ovog Aubu iz utakmice u utakmicu sve vise mi se ne svidja kao igrac i mnogo draze bi mi bilo da igra Hoffman mnogo mi nekako zrelije izgleda na terenu.
Auba jel primi loptu naprijed i deri...nikako da sta razmisli
+ Sahin mi nikako nije onaj igrac , jebt on bi ass da dijeli sa svoje polovine ...
Mislim nekako ova dvojica su mi bila glavni pokretaci one danasnje igre glavom kroz zid...ne znma mozda sam istripovao al tak mi se cinilo...

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 20 okt 2013, 04:18

mozel mi iko od vas bvb navijaca rec odkud naziv "milioneri" za bvb. pito sam par jarana i neznaju ni oni? jel to za onaj posudjeni milionchich od bajerna? il sta vec? ocigledno da bvb nije milionerski klub tipa manchester citija il reala npr nisu financijski ni blizu te snage. pitanje je dali su financijski jachi i od schalekea **** te :lol:

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 20 okt 2013, 08:50

HzBvB je napisao/la:Da li se jos kome desava ovo sto meni ? Kako gledam ovog Aubu iz utakmice u utakmicu sve vise mi se ne svidja kao igrac i mnogo draze bi mi bilo da igra Hoffman mnogo mi nekako zrelije izgleda na terenu.
+ Sahin mi nikako nije onaj igrac , jebt on bi ass da dijeli sa svoje polovine ...
Mislim nekako ova dvojica su mi bila glavni pokretaci one danasnje igre glavom kroz zid...ne znma mozda sam istripovao al tak mi se cinilo...
dobro si ti to iskautirao :) Hofman ce biti zvijezda ove ekipe, aj sto ima talenta za sutat loptu vec mu i na facu vidis deme samopouzdanja.daleko bolji igrac od Aube.realno ko god ima snage moze pravoliniski istrcat, spustit glavu i opalit loptu pa gdje ode.. podsjeca me na Kubu od prije par godina, ali eto Klop je od ovoga napravio igraca, a sta ce od crnog bit vidjet cemo na godinu.jer realno samo prave zvijezde u startu pokazu ko su i sta su ;)
Sahin ko ispredapana kokos :lol: kad vec tolko ima kontakt s loptom i tolko ubacivanja onda se ocekuje barem neka preciznost..
mada mene od svih M-tarijan najvise kopka.. sto se covjek voli rijesit lopte,i ne preuzet odgovornost to je cudo :)
opet ovu utakmicu treba uzet s dosta rezerve :!: i Klop rece da je ovo zbog silnih povreda ispalo kao odlican trening kojeg nisu mogli imati prethodnih 10 dana ;)
sto Adnan24 rece dobro je i ovako dobit pa se u jednu ruku i prisjetit gdje smo bili prije 4-5 godina sa slicnom igrom ovoj :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 okt 2013, 12:17

DrDule je napisao/la:Ovo danas je bas bilo ocajno, danasnja igra je bas zabrinjavajuca kada se uzme u obzir da za sedam dana slede dva veoma vazna meca protiv Arsenala i Salkea.Da li su igrali rezervisano ili je do neceg ovog drugog, imacu bolju sliku u narednih nedelju dana.
Pricao je Klopp o tome poslije utakmice...u ovoj pauzi pola tima nije uopste treniralo a i ovi sto su bili zdravi nisu igrali utakmice.Samo su Mikhtaryan,Sokratis i Lewandowski igrali kvalifikacijske utakmice od igraca koji su jucer poceli u prvih 11.Ekipa je izgubila ritam,fizicki su bili nedovoljno spremni i to se sve odrazilo i na igru...sigurno je da ce biti bolje u narednim utakmicama.
HzBvB je napisao/la:Da li se jos kome desava ovo sto meni ? Kako gledam ovog Aubu iz utakmice u utakmicu sve vise mi se ne svidja kao igrac i mnogo draze bi mi bilo da igra Hoffman mnogo mi nekako zrelije izgleda na terenu.
Tacno je da nije previse mastovit u igri ali to se od njega nije ni ocekivalo...moje misljenje je da je on itekako koristan jer ovoj ekipi donosi jednu opciju vise u napadu.Njegova brzina je sama po sebi problem za protivnike a nije da momak to ne zna iskoristiti.
HzBvB je napisao/la:+ Sahin mi nikako nije onaj igrac , jebt on bi ass da dijeli sa svoje polovine ...
Imao je on dosta boljih partija ove sezone...ne treba previse individualno kritikovati ekipu nakon jucerasnje utakmice jer timski su imali dosta problema.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 20 okt 2013, 14:06

Aubi nije prirodna pozicija da igra krilo i nadam se da ce ga Klop prekomandovati na pozicijui spica kada Leva bude otisao, ovako ako ga bude gurao na krilu bice samo pitanje vremena kada ce da ispadne iz startnih 11 posto se sada sve vise primecuju njegove mane a i cini mi se da je procitan od strane protivnika.Jasno je ko dan da je tip igraca kao sto su Antonio Valensija i Teo Volkot, koji se samo oslanjaju na brzinu i koji su pravolinijski igraci.Tako da mislim da bi Auba mnogo bolje partije pruzao na pociziji spica nego na krilu.

@najjacajezenica

Nekada su se tako zvali zato sto su trosili puno i dovodili su Amorosa, Rosickog,Kolea, Evanilsona itd, tako da je to pre te famozne pozajmice.Barem ja mislim da ih zbog toga zovu milioneri.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 okt 2013, 16:30

Arsenal i Siti u borbi za Levandovskog

Kako je postalo izvesno da Robert Levandovski nema dogovoren transfer u Bajern narednog leta, tako su se engleski klubovi uključili u trku za njegov angažman.

U tome prednjače Arsenal i Mančester Siti, koji se utrkuju ko će ponuditi bolje uslove za njegov transfer. "Topdžije" i dalje raspolažu velikim novcem i spremni su da plate preko 30 miliona evra, dok je Siti spreman da se odrekne Edina Džeka, uz dodatni novac.

Arsen Venger bi da dovede Levandovskog već tokom zimskog prelaznog roka, što je svakako i želja Borusije pošto njihov fudbaler postaje slobodan igrač sledećeg leta i mogao bi da iz kluba ode bez obeštećenja.
E moj Dzeko, da si ljetos htio za manju platu doci u BVB, do sada si vec mogao imati 10 golova u Bundesligi...
Mada ni na zimu nije kasno da dodje 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 okt 2013, 22:19

http://de.eurosport.yahoo.com/news/tran ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Transfer Jacksona Martineza u BVB se sve češće spominje kao gotova stvar. :? Jbg. kao gotova stvar je bio i transfer De Bruynea pa eto šta na kraju bi... :evil:

Igrač koji bi k'o od šale zamijenio Lewata... Nadam se da ima neke istine u ovome. Ne bih volio Džeku da dovedemo iako je naš... 8-) Samo Džekson ali Martinez dolazi u obzir kao prva opcija ... :) 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 okt 2013, 22:54

Semir bvb je napisao/la: Transfer Jacksona Martineza u BVB se sve češće spominje kao gotova stvar. :? Jbg. kao gotova stvar je bio i transfer De Bruynea pa eto šta na kraju bi... :evil:
Nisu ni nasi vesla sisali, pa da nemaju vec nekoga potpisanog za zimu/kraj sezone, kad ce vec Lewat ici. Samo sto uprava suti, a do ljeta ce novinari izvrtiti 50-ak imena ko ce biti novi napadac BVB-a. Znaci svaki dan po 2-3 nova imena, a mi cemo se ovdje loziti i po anketama glasti koga bi htjeli, a koga ne :mrgreen:

Inace juce sam zaboravio napisati: Marco Reus je trenutno najblji igrac Borusije Dortmund! I to ubjedljivo!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 okt 2013, 23:35

Selam i sretno u utorak. Da Bog da bude 2-0 za Arsenal, a onda da Bvb dobije svaku utakmicu poslije i da prodje zajedno sa Arsenalom dalje.
Celik!3,2,2.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 okt 2013, 23:53

Kad igrate sa Bauernovcima? Red je da se malo spuste na zemlju. Znamo ko to najbolje radi. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 okt 2013, 10:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Da Bog da bude 2-0 za Arsenal
Sve osim sigurne pobjede Arsenala ce biti poprilicno iznenadjenje. Borussia je dobila samo jednu od poslijednjih 9 gostujucih tekmi u CL, a uz to imaju i ocajan ucinak na engleskom tlu. Bez Gunde u timu, nemaju sta traziti na Emiratesu, Arsenalov vezni red je jednostavno stepenicu iznad u ovom trenutku.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 okt 2013, 14:03

Al' lopta je okrugla :mrgreen: tako da se ja nadam bar jednom bodu...u isto vrijeme ocekujem(nadam se) prvim bodovima za Marseille.

Najveci je problem fizicka spremnost...cak i protiv Hannovera nisu uspjeli drzati visok ritam,kako ce tek biti u Londonu.Klopp rece da ce biti bolja situacija ali nisam siguran koliko ce napredovati za ova 2-3 dana izmedju 2 utakmice.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 okt 2013, 14:38

Igra je prespora u zadnjih mjesec dana + sramotna igra u gostima. Napoli, Nurnberg, 1860, M'gladbach - benigno i bezidejno. Arsenal izgleda strasno vec 30-ak tekmi u cugu i vjerovatno ce nas razbucati u hendiju. Vodja je vec dva puta nasamario Koppa s nikad gorim Arsicem, zamisli sta ce mu pocinti s ovim strojem! :oops:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 21 okt 2013, 14:44

Sve 5 osim da smo u Gladbachu djelovali bezidejno.

Što se tiče očekivanja, zadnji put je ovakav pesimizam vladao pred prvu polufinalnu sa Realom kada se otkrila Judina izdaja. Znamo kako je završilo. 8-)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 21 okt 2013, 15:11

Dobivate hladno Arsica,ipak ste 2 milje ispred njih,malo su u naletu i pucaju od samopuzadnja al vi imate iskustvo i veci kvalitet,u srijedu ce biti prizemljeni ne sumnjam u vas dobice porciju kao City prosle godine ili Real.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 okt 2013, 15:37

Optimista sam pred CL meč sa Arsenalom. Mi ćemo pokušati igrati svoju igru, bez obzira ko je s druge strane. Dodatna motivacija je što je protivnik Arsenal kome se trenutno divi cijeli svijet zbog njihove igre. Ubijeđen sam da nećemo izgubit', a nadam se da to ne znači da ćemo odigrati neriješeno nego da ćemo pobijediti. 8-)

[youtube][/youtube]

BVB ti je to jadro moj... 8-)

LonDOn calling... 8-)
slika

Biće gusto biće nula-dva... 8-)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.