Bilo bi idealno i velika zelja mnogo nas....ali yebiga uvijek su za to ekipe tipa Zelje,Celika,Sarajeva,a nesto nisam cuo od generala ili sekretara da se zalazu za to..a to je po meni presudno da predstavnici Sirokog,Zrinjskog i Borca podrze taj projekat i vjeruj mi odmah bi to islo....ovako se sve pokusava politicki rijesiti,a onda odmah rjesenja nema...na zalost...Kevin je napisao/la:sad kad se repka kvalificirala vrijeme je da se savez okrene jos i Premijer ligi, smanji ovu lakrdiju pa da se i tu krene na bolje..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A odakle tebi da se Široki Brijeg vec godinama u javnosti ne zalaze za sto ozbiljniju ligu, pridavanje vece paznje i smanjenje iste?
...Život za Široki...
+ sto se zalaze za udruzenje premijerligasaŠB_Fidelis je napisao/la:A odakle tebi da se Široki Brijeg vec godinama u javnosti ne zalaze za sto ozbiljniju ligu, pridavanje vece paznje i smanjenje iste?
no, @Monci, naravno da su za..zasto ne bi bili, uvijek su u vrhu ..
svatko normalan je za smanjenje lige i ujedinjenje 2. lige
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne sjecam se osobno nijedne opstrukcije da je Široki Brijeg imao ka smanjenju lige, udruzi premijerligasa ili svim realnim i kvalitetnim potezima koji bi vodili sto regularnijoj, kvalitetnijoj i ozbiljnijoj ligi, dapace uvijek su medju prvima na to pozivali.
...Život za Široki...
Iskreno se nadam da ce sve utakmice sutra poceti sa minutom sutnje jer momci koji su nas neki dan napustili nezasluzuju da odu u zaborav jer su na kraju krajeva dali svoj zivot svojoj domovini.Svaki pravi i istinski navijac i onaj koji iole prati ultra stil ce shvatiti moju poruku.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hahaha Aleckovic suspendovan na 8 mjeseci,kakav cirkus,i covjek ce suditi sledecu sezonu,eto bar ce se znati kako do naklonosti sudije kad ti on bude sudio,samo lagano izvaditi budalu i nasiljiti 

hahahha...Papalukas je napisao/la:Hahaha Aleckovic suspendovan na 8 mjeseci,kakav cirkus,i covjek ce suditi sledecu sezonu,eto bar ce se znati kako do naklonosti sudije kad ti on bude sudio,samo lagano izvaditi budalu i nasiljiti
Ovo je za dozivotne suspenzije. Joj pedofilcine otac ga ebo... ovo nigdje nema.
Kakve veze ima ultra stil s momcima koji su isli na utakmicu. Naravno da se treba iskazati s minutom sutnjem za nesretno nastradale momke koji su bili veliki navijaci reprezentacije, sto nema nikakve veze s bilo kojim stilom.
Danas je Gazzetta dello Sport prenijela zanimljiv tekst sa kolumbijskih sajtova, na kojima je izašla vijest da je bivši igrač Laktaša, Čelika, Zrinjskog... Phil Jackson jedva uspio pobjeći iz BiH kao žrtva trgovine ljudima i sl., pa me interesuje ima li ko upućen u ovo i koliko je to šuplja kolumbijska priča?
http://translate.google.com/translate?s ... login%3Dok" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ntn24.com/noticias/fubolista ... rno-110009" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.com/translate?s ... login%3Dok" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ntn24.com/noticias/fubolista ... rno-110009" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma tipična šuplja. Čovjek oženjen našom ženom, ima dijete, najnormalnije hoda gradom, živi u normalnom kvartu. U najgorem slučaju je mogao vjerovatno izvaditi bosansko-hercegovački pasoš preko supruge i otići gdje hoće. Mislim da je oženio tu suprugu i prije nego je došao u BiH.
Plata u Čeliku mu je bila oko 5000 KM mjesečno ali je on izvodio gluposti pa bio pod suspenzijama. Uostalom, zna nešto i našeg jezika tako da nije pogubljen u vremenu i prostoru.
Plata u Čeliku mu je bila oko 5000 KM mjesečno ali je on izvodio gluposti pa bio pod suspenzijama. Uostalom, zna nešto i našeg jezika tako da nije pogubljen u vremenu i prostoru.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5298_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sinoc u bl zastava vojske
pa ništa novo u Bosni i Hercegovini u svakom kolu su ratne zastave sastavni dio navijačkih grupa... Samo su aršini drugačiji i oni koji nisu dio navijačkog svijeta su glavni moralisti (ja prvi nisam dio navijačkog svijeta).
Kako mislis u svakom kolu gdje je to bila proslo kolo ratna zastava ?NeshaFCB je napisao/la:pa ništa novo u Bosni i Hercegovini u svakom kolu su ratne zastave sastavni dio navijačkih grupa... Samo su aršini drugačiji i oni koji nisu dio navijačkog svijeta su glavni moralisti (ja prvi nisam dio navijačkog svijeta).
odeš na zvanične sajtove navijačkih grupa i pogledaš izvještaje. Svugdje ćeš naći minimum jednu ratnu zastavu.
Stoga smatram nepotrebno brojanje krvnih zrnaca. A svi rade istu stvar.
Govorimo o tome kakav se fudbal igra... Igra se slab fudbal. Sinoć sam bio na Gradskom i potom kad sam kući došao navečer pogledam snimak na Areni Napredak - Radnički timovi iz sredine srpske lige i vidim koliko je naš fudbal sporiji, s manje tempa,trčanja... A ta ista JSL je smješna u poređenju sa ozbiljnim evropskim ligama.

Govorimo o tome kakav se fudbal igra... Igra se slab fudbal. Sinoć sam bio na Gradskom i potom kad sam kući došao navečer pogledam snimak na Areni Napredak - Radnički timovi iz sredine srpske lige i vidim koliko je naš fudbal sporiji, s manje tempa,trčanja... A ta ista JSL je smješna u poređenju sa ozbiljnim evropskim ligama.
Ja pratim nasu ligu i navijace nigdje nisam proslo kolo vidio vojnu zastavu osim sinoc kod vas ?NeshaFCB je napisao/la:odeš na zvanične sajtove navijačkih grupa i pogledaš izvještaje. Svugdje ćeš naći minimum jednu ratnu zastavu.![]()
Dobro je Ivica rekao da ko bude shvatio da mora igrati brže, osvajat će prvenstvo godinama.
pa onda imaš nekih problema sa vidom.
Preporučujem posjetu doktoru za oči.
Ili možda ne želiš vidjeti, šta znam, nije moj problem. Ja bogme iz kola u kolo već 10 godina koliko pratim naše najjače takmičenje gledam ratne zastave i šta da se radi, to je valjda realnost zemlje u kojoj živim.
Claus
Tačno tako.. Jednostavno naši igrači (govorim o svim timovima) su fizički nespremni, što se najbolje vidi u evropskim utakmicama, gdje tempo pada već nakoh pola sata trčanja, naročito u onim prvim kolima... Al vjerovatno nemamo stručnjake niti kvalitetne fizi trenere.

Ili možda ne želiš vidjeti, šta znam, nije moj problem. Ja bogme iz kola u kolo već 10 godina koliko pratim naše najjače takmičenje gledam ratne zastave i šta da se radi, to je valjda realnost zemlje u kojoj živim.
Claus
Tačno tako.. Jednostavno naši igrači (govorim o svim timovima) su fizički nespremni, što se najbolje vidi u evropskim utakmicama, gdje tempo pada već nakoh pola sata trčanja, naročito u onim prvim kolima... Al vjerovatno nemamo stručnjake niti kvalitetne fizi trenere.
Po ko zna koji put dvostruki arsini u nasoj ligi ovo je ratna zastava VOJSKE sumske i znamo svi koje zastavu mogu a koje ne ,al vec po ko zna koji put Bosnjacki clanovi u savezu zmire na ove stvari jer skoro svaku utakmicu borca ova zastava stoji i sto je najgore bio Bosnjacki sudijaterabajt je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5298_n.jpg

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Čak i kada se popravi fizička sprema, opet svjedočimo bezidejnosti u napadu, igra se bespotrebno usporava i od toga, naravno, nema ništa. Problem leži i u činjenici da većina bh. trenera preferira fudbal koji se igrao prije 20,30 pa i 50 godina.NeshaFCB je napisao/la:Claus

U sarajevu se prekida utakmica ,novine o tome pisu 2 dana a vidi sonoc ni spomena o tome a da ne govorim i. sarajevo prije par kola isti slucaj. Nadam se da smo se naucili pameti za ubuduce onaj ko prekine utakmicu ili sudija ili delegat u sa ili nekom gradu ......... treba da zna sta ga ceka.adnanhz je napisao/la:Po ko zna koji put dvostruki arsini u nasoj ligi ovo je ratna zastava VOJSKE sumske i znamo svi koje zastavu mogu a koje ne ,al vec po ko zna koji put Bosnjacki clanovi u savezu zmire na ove stvari jer skoro svaku utakmicu borca ova zastava stoji i sto je najgore bio Bosnjacki sudijaterabajt je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5298_n.jpg
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], jurisicduska, rishovski, supervizor, Tatamata1946 i 28 gostiju.