Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

adnanhz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la adnanhz » 20 okt 2013, 15:31

terabajt je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
terabajt je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5298_n.jpg
sinoc u bl zastava vojske
Po ko zna koji put dvostruki arsini u nasoj ligi ovo je ratna zastava VOJSKE sumske i znamo svi koje zastavu mogu a koje ne ,al vec po ko zna koji put Bosnjacki clanovi u savezu zmire na ove stvari jer skoro svaku utakmicu borca ova zastava stoji i sto je najgore bio Bosnjacki sudija :roll:
U sarajevu se prekida utakmica ,novine o tome pisu 2 dana a vidi sonoc ni spomena o tome a da ne govorim i. sarajevo prije par kola isti slucaj. Nadam se da smo se naucili pameti za ubuduce onaj ko prekine utakmicu ili sudija ili delegat u sa ili nekom gradu ......... treba da zna sta ga ceka.
Upravo to al gledaj ovo u oba slucaja na AFH i u i.sarajevu sudije su bili srbi i nisu prekidali jer naravno gdje ce na svoje a banja luci sinoc Bosnjacki sudija i levat nece da prekine a dobro se vidi transparent ,cak me cudi da ni ovaj portal to nije spomeno,i od sad bosnjacki timovi moraju zaejdnicki stav zauzet jer ako za jedne vazi jedna pravila onda treba i za ostale :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 okt 2013, 15:32

Ovaj portal je psao 3 dana kad se to desilo na grbavici a sad ni spomena zasto ???

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 okt 2013, 16:28

Do kada će se tolerisati provokacije ovih iz manjeg bh entiteta u vezi spominjanja nekih navodnih "ratnih" zastava?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 okt 2013, 18:09

NeshaFCB je napisao/la:pa ništa novo u Bosni i Hercegovini u svakom kolu su ratne zastave sastavni dio navijačkih grupa... Samo su aršini drugačiji i oni koji nisu dio navijačkog svijeta su glavni moralisti (ja prvi nisam dio navijačkog svijeta).
care mjesas kruske i jabuke,da ti pojasnim malo bolje sta je ratna zastava.
.Skoro nigdje ne mozes vidjeti ratnu zastavu armije BiH po stadionima u BiH(osim na onoj utakmici na Kosevu kada je bila godisnjica Armije BiH i kada je bila prekinuta utakmica)Ona izgleda ovako
slika

A starobosanske zastave i grbove Drzave Bosne,koji postoje vijekovima(a koji nisu upotrebljavani/e da nazad 20-tak godina) mozes viditi na svakoj utakmici reprezentacije BiH ali i probosanskiuh timova.Ta obiljezja su bila prva obiljezja novonastale Republike BiH koja je priznata i od UN-a (dakle legalna) i ona nisu zabranjena ni od koga,a ona izgleda ovako slika,i to nije nikakva ratna zastava(ova gore iznad je ratna) ;)

P.S.Onda se i srpska i hrvatska zastava isto tako mogu smatrati ratnom ako se ova legalna zastava R BiH smatra ratnom :? .Mislim da sam razjasnio neke stvari :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 okt 2013, 18:20

rodjak je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:pa ništa novo u Bosni i Hercegovini u svakom kolu su ratne zastave sastavni dio navijačkih grupa... Samo su aršini drugačiji i oni koji nisu dio navijačkog svijeta su glavni moralisti (ja prvi nisam dio navijačkog svijeta).
.Skoro nigdje ne mozes vidjeti ratnu zastavu armije BiH po stadionima u BiH(osim na onoj utakmici na Kosevu kada je bila godisnjica Armije BiH i kada je bila prekinuta utakmica)Ona izgleda ovako
slika

A starobosanske zastave i grbove Drzave Bosne,koji postoje vijekovima(a koji nisu upotrebljavani/e da nazad 20-tak godina) mozes viditi na svakoj utakmici reprezentacije BiH ali i probosanskiuh timova.Ta obiljezja su bila prva obiljezja novonastale Republike BiH koja je priznata i od UN-a (dakle legalna) i ona nisu zabranjena ni od koga,a ona izgleda ovako slika,i to nije nikakva ratna zastava(ova gore iznad je ratna) ;)

P.S.Onda se i srpska i hrvatska zastava isto tako mogu smatrati ratnom ako se ova legalna zastava R BiH smatra ratnom :? .Mislim da sam razjasnio neke stvari :roll:
Ma dzaba pises, on to konta, ali nece da prizna iz logicnih razloga...

Sent from my ST23i using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 okt 2013, 18:21

rodjak je napisao/la:
slika

rodjak ova donja zastava ti je nepotpuna jer fali kruna kotromanića, tj:

slika

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 okt 2013, 18:29

Aleme care nisam pisao o orginalu nego o onim sadasnjim zastavama koje se pojavljuje na nasim utakmicama/stadionima,a u pravu si da je to orginalni grb srednjovjekovne Drzave Bosne. ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 okt 2013, 18:35

Oni osporavaju ovu zastavu i nabijaju joj termin ratna zbog historijske vaznosti te zastave. Ona je simbol stare bosne i stara je 6-7 stoljeca i tu lezi sva istina ovoga zasto to rade. Pa oni sami osporavaju idenntitet bosne i bosnjaka a na stećcima od prije 700 pise bosnjanin ili ti bosnjak. Tu pricu potencijaru mediji u srbiji a to ovi preuzimaju. Bitno je da mi ne nasjednemo na tu njihovu pricu a to sta oni pisu ili misle zaboli me neka stvar.
Nadam se da admin nece izbrisati komentar.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 okt 2013, 19:38

Ne mogu da vjerujem da neko ovom manjeentitetlijskom trolu objašnjava nešto. On, pod čijom zastavom je izvršen genocid i etničko čišćenje nekom spočitava da nosi ratnu zastavu. I moderacija na to naravno ne reaguje. Merhametli forum.

Dobro nas i ima kakvi smo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 okt 2013, 19:43

DukeOfWellington je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko ovom manjeentitetlijskom trolu objašnjava nešto. On, pod čijom zastavom je izvršen genocid i etničko čišćenje nekom spočitava da nosi ratnu zastavu. I moderacija na to naravno ne reaguje. Merhametli forum.

Dobro nas i ima kakvi smo.
Zato i mi trebamo konstantno ponavljati da je zastava Srbije genocidna i da se treba zabranati. Sve, i 4C i orlovi i sve sto ima veze sa agresijom i genocidom koji su uradili pod tom zastavom.

Njima se ne svidjaju ljiljani (lazu, oni su protiv svakog temelja BiH, to je pravi razlog) i navalili kao fol ratna zastava. Sta bi mi onda trebali pricati o genocidnoj i agresorskoj zastavi i svim simbolima Srbije i genocidne tvorevine???

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 20 okt 2013, 19:54

dobre utakmice juce na tv.

malu sjenku su bacile velike sudijske greske u bijeljini i zenici...prvi gol zeljeznicar,strijelac prima loptu rukom...nakon toga je sve bilo lako....u zenici,prava lakrdija,od prestrogog crvenog do nedosudjenog cistog penala za zrinjski...odgovara nam taj rezultat,navijao sam za celik,ali mostaci su tesko osteceni sinoc.

no dobro...greske se desavaju i u mnogo jacim ligama od nasih,vidjeli smo onaj cirkus u hoffenheimu preksinoc.

sjajna utakmica u banjaluci,zao mi sto ne pobjedismo 5-4,to bi najrealnije bilo.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 okt 2013, 19:57

babo kupio ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 okt 2013, 20:21

Meni fakat nisu jasni ovi srbi...nabijaju probosanski navijackim grupama na nos to sto nose kako oni kazu "ratne zastave" a oni takodzer nose svoje ratne zastave... To je ona tipicna talmudska posloviaca; "pljackaj ga pa upiri prstom u njeg I na sva se usta deri, "vidi lopova... "Udaraj ga,gazi ga, pa vristi kako te ugrozava"...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 20 okt 2013, 20:26

vi ne pratite izgleda ligu uopste,samo lupate....cuj bosnjak bio sudija sinoc,trebo prekinut :roll:

nas banjalucanin ognjen valjic je proljetos na kosevu napravio cirkus od utakmice sarajevo-leotar zbog nekakve vase zastave,prekid trajao pola sata,i tad je odluceno u fs bih da vise sudije ne smiju prekidati utakmice zbog takvih gluposti kad im se digne qurac,vec se sa tim mora sloziti nekakvih pet instanci,o d sudije,predstavnika oba kluba,kontrolora,mup-a i to mora biti jednoglasno...i ja podrzavam to,vise mi je poslo ici na q to preseravanje sudija cim vide neku glupost na tribini :roll: ...borac ce vjerovatno dobiti kaznu i to je to...pratite malo,jbm mu mater 8-)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 okt 2013, 20:43

Bola idite guzit nesto
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 20 okt 2013, 22:45

jao izvjestaja iz vrapcica,hahahahahahahaha

id u p.m :lol: :lol:

ovo iz prijedora je sky sport u odnosu na vrapcice...ko da je neko dao reporteru 15 sekundi da sve sa utakmice sazme :lol: :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 okt 2013, 23:27

Ma ovi izvještaji su k.rčina žešća! Jbt, ili neka Savez sklopi ugovor s nekom nezavisnom produkcijskom kućom da im to odrade profesionalno ili nek' ih obustave. 'ebo ovo, nit' vidiš šanse, nit' golove kako treba, izvještači kao blago retardirane osobe... Blaga je riječ amaterizam, više vuče na idiotizam!

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 21 okt 2013, 06:14

pa sklopljeno je sa mediasystem.ba vrhunski su izvjestaji samo sto budu objavljeni tek nakon nekoliko dana

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 21 okt 2013, 08:45

Sjajne utakmice u ovom kolu, čelik - zrinjski, borac-siroki, sarajevo-travnik,mladost-zeljeznicar

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 okt 2013, 08:48

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gledam iz prijedora..ko da netko sa tribine mobitelom salje... :lol: :lol: :lol:
a u vrapcicima ni gol nisam vidio, odjednom izjave dodjošse..

lakrdija i od emisije i od televizije..

jucer gledam jelen emisiju na arenasport..ljudi ugoscuju po nekoliko trenera, intervju, postavljaju kratka pitanj kao npr. kojeg igrača bi iz lige zeljeli vidjeti u svojoj momcadi itd., zanimljivo pravo..

a ovo je smijurija sto bht1 radi..ko kvalitetan im program pa zure sa ovim..

kvalitetu slike necu ni spominjat, to je vec odavno jasno da je to škart zadnji..
kao da sam se prebacivanjem kanala vratio u 1978. :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Noke995 i 18 gostiju.