NeshaFCB je napisao/la:pa ništa novo u Bosni i Hercegovini u svakom kolu su ratne zastave sastavni dio navijačkih grupa... Samo su aršini drugačiji i oni koji nisu dio navijačkog svijeta su glavni moralisti (ja prvi nisam dio navijačkog svijeta).
care mjesas kruske i jabuke,da ti pojasnim malo bolje sta je ratna zastava.
.Skoro nigdje ne mozes vidjeti ratnu zastavu armije BiH po stadionima u BiH(osim na onoj utakmici na Kosevu kada je bila godisnjica Armije BiH i kada je bila prekinuta utakmica)Ona izgleda ovako
A starobosanske zastave i grbove Drzave Bosne,koji postoje vijekovima(a koji nisu upotrebljavani/e da nazad 20-tak godina) mozes viditi na svakoj utakmici reprezentacije BiH ali i probosanskiuh timova.Ta obiljezja su bila prva obiljezja novonastale Republike BiH koja je priznata i od UN-a (dakle legalna) i ona nisu zabranjena ni od koga,a ona izgleda ovako

,i to nije nikakva ratna zastava(ova gore iznad je ratna)
P.S.Onda se i srpska i hrvatska zastava isto tako mogu smatrati ratnom ako se ova legalna zastava R BiH smatra ratnom

.Mislim da sam razjasnio neke stvari

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA