HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
niste pokradeni 100% vec ste samo razocarani sto ste izgubili utakmicu koju ste sa malo vise discipline mogli lagano dobit ili najmanje remizirat. znam taj osjecaj vrlo mi je poznat. jedina upitna odluka je to dal je bio penal ili ne a sta sad? sta ako nije? sta ako jest? sta cemo sa desetinama ostali pogresaka sudije? sto se tice crvenog tu sudija zna kriterij i ne bih ga dzaba pokazao da nije imao siguran dokaz tako da to ne pije vode (znaci ne disciplina igraca zrinjskog)
ono sto vas treba da interesuje najvise znaci kad se podvuce linija je to da ste dobra ekipa vrlo jaka koja je nespretno ostala bez i jednog boda sinoc a ne da nekog optuzujete (pogotovo ne celik kojeg kradu i sakom i kapom)
sretno
ono sto vas treba da interesuje najvise znaci kad se podvuce linija je to da ste dobra ekipa vrlo jaka koja je nespretno ostala bez i jednog boda sinoc a ne da nekog optuzujete (pogotovo ne celik kojeg kradu i sakom i kapom)
sretno
Nitko ne optuzuje Celik, nego nam se isto dogadjalo vec ove sezone, samo srecom smo uspijevali uzeti puni plijen. Sada nije tako. Penal je bio, tu nema dileme.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Penal nije bio, da je bio sudija bi ga svirao bio na nekoliko metara od igraca, a sta je sa golom koji je trebao biti priznat??? sudija ne pusta prednost, cist gol kao suza!!! a sto se tice crvenog kartona, onaj momak Vam je idiot i tu nema sta da se prica da je ova liga kako treba dobio bi suspenziju 10 kola, pitajte ga sta je uradio, uostalom Celik je juce zasluzeno pobjedio imao je vise srece,a i bolje prilike, prema tome vi treba da se ljutite na svoje manekene,a ne da se vadite na nesto trece...Lillard je napisao/la:Nitko ne optuzuje Celik, nego nam se isto dogadjalo vec ove sezone, samo srecom smo uspijevali uzeti puni plijen. Sada nije tako. Penal je bio, tu nema dileme.
Prijatno, do proljeca kada cemo doci po 3 boda!!!
SAMO ČELIK!!!
Ajde šta ste dodijali sa ispravkama i nekim pravdanjima. Kad smo već kod grešaka i crvenog kartona po toj logici je trebalo trojicu igrča čelika isključiti bez okolišanja. Onaj fantom od igrača Dedić. lomi čovjeka i J**+ sucu sve po redu što ga je opomenuo. Pa Kajkut, nije čudo što nemože vani nać angažman kad se na domaćoj utakmici baca s obližnjeg solitera ki kakav skakać u kazneni prostor, ma smiješno ga gledat.
sad slijedi dio prvenstva nakon kojega ce mnogo toga biti janije.prvo borac kup pa olimpic kuci,tri dana poslije mladost u gostima,onda dvije velike utakmice velez i sarajevo kuci a izmedju njih uzvrat kupa u banja luci
Sta vam je vaznije, liga ili kup? 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- samoposteno
- Kontakt:
ja mislim da im je vazniji kup posto se u ligi moze i ko 9 plasirani u evropuMokroguz je napisao/la:Sta vam je vaznije, liga ili kup?
U koliko je sati utakmica protiv Borca?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
marioo8888
- Kontakt:
u 5 sutraAndroid je napisao/la:U koliko je sati utakmica protiv Borca?
Meni osobno ligaMokroguz je napisao/la:Sta vam je vaznije, liga ili kup?
-
marioo8888
- Kontakt:
Nogometaši Zrinjskog nes(p)retno su izgubili od Čelika u Zenici rezultatom 3:2.
Ovu utakmicu Plemići su završili sa 10. nogometaša s obzirom da je crveni karton zaradio Deni Simeunović. Simeunović se putem našeg portala ispričao navijačima, suigračima i stručnom stožeru, a Uprava Zrinjskog je odlučila da ovog nogometaša kazni sa 1000 KM jer mu je ovo drugu crveni karton u sezoni.
Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor
Iz Uprave Zrinjskog također smo dobili obavijest da Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor sa HŠK Zrinjski, te će nakon završetka sezone biti slobodan nogometaš. Kako nam kaže naš izvor iz Uprave HŠK Zrinjski pola godine su se vodili pregovore sa ovim nogometašom, ali sada je izvjesno da on odbija produžiti ugovor.
Iskreno obradovala me ova zadnja vijest.
Ovu utakmicu Plemići su završili sa 10. nogometaša s obzirom da je crveni karton zaradio Deni Simeunović. Simeunović se putem našeg portala ispričao navijačima, suigračima i stručnom stožeru, a Uprava Zrinjskog je odlučila da ovog nogometaša kazni sa 1000 KM jer mu je ovo drugu crveni karton u sezoni.
Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor
Iz Uprave Zrinjskog također smo dobili obavijest da Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor sa HŠK Zrinjski, te će nakon završetka sezone biti slobodan nogometaš. Kako nam kaže naš izvor iz Uprave HŠK Zrinjski pola godine su se vodili pregovore sa ovim nogometašom, ali sada je izvjesno da on odbija produžiti ugovor.
Iskreno obradovala me ova zadnja vijest.
sutra pobjeda 
Bar se sad neće imati pravo žaliti kad bude na klupi.
Ionako igrama ne zaslužuje igrati u prvih 11 iako je momak sigurno talentiran.
Samo svojom nonšalancijom i razmišljanjem sam sebi šteti.
Ionako igrama ne zaslužuje igrati u prvih 11 iako je momak sigurno talentiran.
Samo svojom nonšalancijom i razmišljanjem sam sebi šteti.
Uvjeren sam. Nema me na tribini nazalost, ali hajde, mroa se i propustit ponekadwerly je napisao/la:sutra pobjeda
-
worchester
- Kontakt:
Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
-
marioo8888
- Kontakt:
Igrat će da se očisti za Olimpicaworchester je napisao/la:Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
marioo8888 je napisao/la:Igrat će da se očisti za Olimpicaworchester je napisao/la:Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
Moze al sutra,nema pravo nastupa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
marioo8888
- Kontakt:
jes jes izravni crveni ja i zaboraviomiky_hz je napisao/la:marioo8888 je napisao/la:Igrat će da se očisti za Olimpicaworchester je napisao/la:Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
Moze al sutra,nema pravo nastupa
Onda su dvije utakmice suspenzije u pitanju kao što piše u novinama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sad mi je zao sto nisam mogao otici...Bravo momci, samo jako
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.