HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Tako je.Kad se kući vraćamo,vraćamo se kući sa tri boda vraćamo se kući 

Golman i odbrana Zrinjskog malo je reči da su smiješni.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pronađi razliku...

btw.. svaku utakmicu isto... imamo posjed lopte, ali prema naprijed loše i bezidejno...
crveni Simeunoviću smiješan... nezna nitko zašto ga je dobio...
edit. evo ga i čist penal ne svirnu...

btw.. svaku utakmicu isto... imamo posjed lopte, ali prema naprijed loše i bezidejno...
crveni Simeunoviću smiješan... nezna nitko zašto ga je dobio...
edit. evo ga i čist penal ne svirnu...

#SuningOUT
Danas je po meni jedna od lošijih utakmica bila što se tiče kreiranja šansi.
Drugo poluvrijeme odlično krenete,izjednačite i onda izgubite zbog-
smiješne reakcije golmana i obrane.
Crveni karton nizašto. Zato što je ležao na terenu. J**** ti sudiju!
Imate 2-1 vodstvo i u 3 min to ispustite bezveze..
Još glupi stream na balkansportu zašteko nakon crvenog kartona. tako da zadnjih pola sata nisam mogao da gledam.
J***** ti stream!
Drugo poluvrijeme odlično krenete,izjednačite i onda izgubite zbog-
smiješne reakcije golmana i obrane.
Crveni karton nizašto. Zato što je ležao na terenu. J**** ti sudiju!
Imate 2-1 vodstvo i u 3 min to ispustite bezveze..
Još glupi stream na balkansportu zašteko nakon crvenog kartona. tako da zadnjih pola sata nisam mogao da gledam.
J***** ti stream!
čist penal, a fuj mamu vam šugavu
Kako divno. Crveni Deniju nizasta i onda ni penal ne sude. Ma hajde, navikli smo na to vec. Gamad 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Sudija, bagro jedna lopovska! 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Čestitam na dobroj partiji, niste bez razloga u vrhu tabele. Iz uglu kojeg sam ja vidio, penal je bio, Što se crvenog tiče, momak je nekulturan i nije džaba dobio, psuje kao kočijaš. Imate pravo da se ljutite, ali život ide dalje. Čestitke još jednom i sretno u nastavku prvenstva.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sta ima veze ako psuje. To nije razlog za crveni karton. Glavnog suca uopce nije bilo u blizini da bi njemu nesto psovao tako da je bilo idiotski dati crveni.<3 LiMes <3 je napisao/la:Čestitam na dobroj partiji, niste bez razloga u vrhu tabele. Iz uglu kojeg sam ja vidio, penal je bio, Što se crvenog tiče, momak je nekulturan i nije džaba dobio, psuje kao kočijaš. Imate pravo da se ljutite, ali život ide dalje. Čestitke još jednom i sretno u nastavku prvenstva.
da je bogdom u nasoj ligi vise ovakvi utakmica
zrinjski dobar i nije slucajno da je medju prve3 ekipe u prvenstvu
za crveni neznam al penal bi bio dosudjen sigurno da je zrinjski domacin (celiku bi bio sviran garant)
zrinjski zasluzio bod ,al takav je fudbal-nogomet, puno srece u nastavku,ako ovako igrate svaku tekmu borit cete se za prvaka u ovoj sezoni
zrinjski dobar i nije slucajno da je medju prve3 ekipe u prvenstvu
za crveni neznam al penal bi bio dosudjen sigurno da je zrinjski domacin (celiku bi bio sviran garant)
zrinjski zasluzio bod ,al takav je fudbal-nogomet, puno srece u nastavku,ako ovako igrate svaku tekmu borit cete se za prvaka u ovoj sezoni
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Oj Zenico kurvo stara..
Ne volim se vaditi na suđenje al' su nas sinoc pokrali. Onaj crveni je odlucio utakmicu i mi bi 100% dobili da ga nije bilo, a o penalu ne treba ni pricati ..
Kupi trulex celo pa se obrisi, ne vidis nista od znoja..
Pacenici 1988
Ne volim se vaditi na suđenje al' su nas sinoc pokrali. Onaj crveni je odlucio utakmicu i mi bi 100% dobili da ga nije bilo, a o penalu ne treba ni pricati ..

Pacenici 1988
Panj ne asistira protivniku..Jericho je napisao/la:pronađi razliku...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
a nekad i zasmeta pri kretanjuCroCop je napisao/la:Oj Zenico kurvo stara..
Ne volim se vaditi na suđenje al' su nas sinoc pokrali. Onaj crveni je odlucio utakmicu i mi bi 100% dobili da ga nije bilo, a o penalu ne treba ni pricati ..![]()
Pacenici 1988
Panj ne asistira protivniku..Jericho je napisao/la:pronađi razliku...

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Deniju koji je ponajbolji igrač Plemića u ovoj sezoni ovaj karton je teško pao pa se putem našeg portala **** želio obratiti javnosti:
Ispričao bih se zbog svog reagiranja i ostavljanja ekipe po drugi put na cjedilu ove sezone. Ispričavam se čelnim ljudima u klubu, treneru i njegovim pomoćnicima, i pogotovo navijačima i svojim kolegama koji su "poginuli" u jučerašnjoj utakmici. Nadam se da će stati uz mene i dati mi podršku, a ja obećajem da se nikada takvo što neće ponoviti.
Ispričao bih se zbog svog reagiranja i ostavljanja ekipe po drugi put na cjedilu ove sezone. Ispričavam se čelnim ljudima u klubu, treneru i njegovim pomoćnicima, i pogotovo navijačima i svojim kolegama koji su "poginuli" u jučerašnjoj utakmici. Nadam se da će stati uz mene i dati mi podršku, a ja obećajem da se nikada takvo što neće ponoviti.
niste pokradeni 100% vec ste samo razocarani sto ste izgubili utakmicu koju ste sa malo vise discipline mogli lagano dobit ili najmanje remizirat. znam taj osjecaj vrlo mi je poznat. jedina upitna odluka je to dal je bio penal ili ne a sta sad? sta ako nije? sta ako jest? sta cemo sa desetinama ostali pogresaka sudije? sto se tice crvenog tu sudija zna kriterij i ne bih ga dzaba pokazao da nije imao siguran dokaz tako da to ne pije vode (znaci ne disciplina igraca zrinjskog)
ono sto vas treba da interesuje najvise znaci kad se podvuce linija je to da ste dobra ekipa vrlo jaka koja je nespretno ostala bez i jednog boda sinoc a ne da nekog optuzujete (pogotovo ne celik kojeg kradu i sakom i kapom)
sretno
ono sto vas treba da interesuje najvise znaci kad se podvuce linija je to da ste dobra ekipa vrlo jaka koja je nespretno ostala bez i jednog boda sinoc a ne da nekog optuzujete (pogotovo ne celik kojeg kradu i sakom i kapom)
sretno
Nitko ne optuzuje Celik, nego nam se isto dogadjalo vec ove sezone, samo srecom smo uspijevali uzeti puni plijen. Sada nije tako. Penal je bio, tu nema dileme.
Penal nije bio, da je bio sudija bi ga svirao bio na nekoliko metara od igraca, a sta je sa golom koji je trebao biti priznat??? sudija ne pusta prednost, cist gol kao suza!!! a sto se tice crvenog kartona, onaj momak Vam je idiot i tu nema sta da se prica da je ova liga kako treba dobio bi suspenziju 10 kola, pitajte ga sta je uradio, uostalom Celik je juce zasluzeno pobjedio imao je vise srece,a i bolje prilike, prema tome vi treba da se ljutite na svoje manekene,a ne da se vadite na nesto trece...Lillard je napisao/la:Nitko ne optuzuje Celik, nego nam se isto dogadjalo vec ove sezone, samo srecom smo uspijevali uzeti puni plijen. Sada nije tako. Penal je bio, tu nema dileme.
Prijatno, do proljeca kada cemo doci po 3 boda!!!
SAMO ČELIK!!!
Ajde šta ste dodijali sa ispravkama i nekim pravdanjima. Kad smo već kod grešaka i crvenog kartona po toj logici je trebalo trojicu igrča čelika isključiti bez okolišanja. Onaj fantom od igrača Dedić. lomi čovjeka i **** sucu sve po redu što ga je opomenuo. Pa Kajkut, nije čudo što nemože vani nać angažman kad se na domaćoj utakmici baca s obližnjeg solitera ki kakav skakać u kazneni prostor, ma smiješno ga gledat.
sad slijedi dio prvenstva nakon kojega ce mnogo toga biti janije.prvo borac kup pa olimpic kuci,tri dana poslije mladost u gostima,onda dvije velike utakmice velez i sarajevo kuci a izmedju njih uzvrat kupa u banja luci
Sta vam je vaznije, liga ili kup? 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.