Najžešća rivalstva između nogometnih klubova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

steve-o
Kontakt:

Re: Najžešća rivalstva između nogometnih klubova

Post Postao/la steve-o » 29 nov 2009, 22:33

respo je napisao/la: tjesi se
jak si ;)

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 05 dec 2009, 08:08

pustite šuplju priču, :arrow:
nego nedavno se igrao jedan od žeščih derbija istočno evropskih liga između Wisla Krakow i Cracovie, poznat po svojoj brutalnosti pogotovo na tribinama.

SAMO ŽELJO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 dec 2009, 17:03

Ja ovih levata, vatrogasci ih ponizise :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 dec 2009, 17:19

Schalke- Dortmund :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2009, 19:50

Kad sve ovo citam i pomalo se smijem, da i ja "bubnem" jednu ;)

Partizan - Zvezda - gero to dozivio, pa sa sigurnoscu mogu reci da je pakleno.

A ne ove price...nasi, moji, mi protiv njih....i sve to lijepo upakovano na You Tube :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2009, 20:01

GRIZLI je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Kad sve ovo citam i pomalo se smijem, da i ja "bubnem" jednu ;)

A ne ove price...nasi, moji, mi protiv njih....i sve to lijepo upakovano na You Tube :lol:
Ja nisam reko da sam to dozivio protiv Galate, al de me demantuj ako grijesim u svom postu iznad, najveci derbi na kojem sam ja bio je Sarajevo - Željezničar. Koliko primjetim ti nenavijas ni za CZV ni za PFC nego za Bayern, koji su sad "tvoji".
Uvrijedljivi me.., upsss Grizli ;) nisam se na tebe obazirao, nego ja to u globalu :mrgreen:
Kontas stari?
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 dec 2009, 21:28

geronimo je napisao/la:Kad sve ovo citam i pomalo se smijem, da i ja "bubnem" jednu ;)

Živio u Gelsenkirchenu, vjeruj mi znam kako je to ;)

Slažem se s tobom, youtube, ali svakako da su i Grci zeznuti.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2009, 21:54

Nije se ni prema tebi odnosilo, ali haman se i ti pronasao u postu ;)

Svakako da je S04 - BvB jedan od zescih derbija, u Njemackoj sigurno najveci.
Vom Jäger zum Gejagten

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 29 dec 2009, 22:54

Lazio - Roma

ovo je j*beno..

a najsmjesni gradski mi je inter-milan.. vecih botova nema.. velikana europska, umjesto da to bude najveci derbi na svijetu jer su timovi vrh.. oni nista.. doduse , u Italiji i onako svi navijaju za Juventus.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 29 dec 2009, 23:15

GRIZLI je napisao/la:S04 - BVB je sigurno najveci derbi u Njemackoj, neznam koji bi mogo biti veci, mozda Bayer- Bayern, tu je to. Uredu je Geronimo, ali shvati da je dosta raje ovdje koja gotivi "svoje" klubove zbog wikipedije i l youtube-a, pa valjda je i to neki trud koji zasluzuje respekt, kakav takav.
nema veze radi cega ga gotivi.. bitno je da ga istinski gotivi.. i da kad klub padne taj sto ga gotivi bude uz njega.. to je fazon..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 29 dec 2009, 23:21

Zrinjski - Velez ostalo je sve mala maca :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 dec 2009, 23:22

u Njemackoj od zestokih derbija se izdvajaju:
Hansa Rostock-Dynamo Dresden(ovdje uvijek bude okrsaj, kako na terenu i tribinama, tako i van igralista).
S04-BVB(takodjer uz ovaj gore Revier Derby kako ga zovu isto zestok sudar, ne vole se ni jedni ni drugi, obje ekipe imaju jake i vrlo za respekt navijace).
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 dec 2009, 23:50

torino-juventus, torineza dođe u hiljadama, a juventina onih 700 što gleda i sve ostale utakmice juventusa u torinu, uglavnom to treba doživjeti ;)
a vi vjerovatno ovdje mislite na huliganstva, tuče, noževe, brojanje mrtvih i sl. srednjovjekovna njasra - to je u pravu ovaj gore kad kaže da toga u milanu nema, ali pjevanja i navijanja 90 minuta za svoj tim + extra koreografije koje osim na nou campu se u evropi skoro nigdje nemože vidjeti ima itekako(imao sreću da budem jednom i mogu reći da mi je to definitivno jedan od najljepših dana u životu)
od ovih derbija koje ste vi spominjali bio jedino po par puta sarajevo-željo, i dinamo-hajduk, bilo sasvim ok, al ništa više od toga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 29 dec 2009, 23:51

rob do bagro je napisao/la:u Njemackoj od zestokih derbija se izdvajaju:
Hansa Rostock-Dynamo Dresden(ovdje uvijek bude okrsaj, kako na terenu i tribinama, tako i van igralista).
S04-BVB(takodjer uz ovaj gore Revier Derby kako ga zovu isto zestok sudar, ne vole se ni jedni ni drugi, obje ekipe imaju jake i vrlo za respekt navijace).
fali ti st.pauli-hansa!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 dec 2009, 13:34

Da naravno 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 30 dec 2009, 14:26

tony-mortale je napisao/la:torino-juventus, torineza dođe u hiljadama, a juventina onih 700 što gleda i sve ostale utakmice juventusa u torinu, uglavnom to treba doživjeti ;)
a vi vjerovatno ovdje mislite na huliganstva, tuče, noževe, brojanje mrtvih i sl. srednjovjekovna njasra - to je u pravu ovaj gore kad kaže da toga u milanu nema, ali pjevanja i navijanja 90 minuta za svoj tim + extra koreografije koje osim na nou campu se u evropi skoro nigdje nemože vidjeti ima itekako(imao sreću da budem jednom i mogu reći da mi je to definitivno jedan od najljepših dana u životu)
od ovih derbija koje ste vi spominjali bio jedino po par puta sarajevo-željo, i dinamo-hajduk, bilo sasvim ok, al ništa više od toga
hahahaha koja patetika.. jao.. ali sto je najgore, Juventus ima navijaca kao sto inter i milan nemaju zajedno.. pratim tekme Seria a svake sedmice.. pogledam ponekad i milan i inter i mogu reci da ste smijesni.. gledaj gostovanja Juventusa.. svako gosotvanje ove godine kao i sva prethodna se navijalo za Juve a ne za domacina.. svaku tekmu ces cuti 'Forza Juve'.. dok milaneze samo cujes kad igraju kuci..

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 dec 2009, 22:12

daffy je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:torino-juventus, torineza dođe u hiljadama, a juventina onih 700 što gleda i sve ostale utakmice juventusa u torinu, uglavnom to treba doživjeti ;)
hahahaha koja patetika.. jao.. ali sto je najgore, Juventus ima navijaca kao sto inter i milan nemaju zajedno.. pratim tekme Seria a svake sedmice.. pogledam ponekad i milan i inter i mogu reci da ste smijesni.. gledaj gostovanja Juventusa.. svako gosotvanje ove godine kao i sva prethodna se navijalo za Juve a ne za domacina.. svaku tekmu ces cuti 'Forza Juve'.. dok milaneze samo cujes kad igraju kuci..
patetika jest u pitanju al s tvoje strane jer ti sine moj na temi -Najžešća rivalstva između nogometnih klubova ničim izazvan spominješ milan-inter kao loš a to nije tema a nisi vjerovatno bio ni na jednom, znači neki kompleks, drugo kažeš ima juve navijače, ok pa što ne idu na utakmice(nije bitno koliko ih je negdje- već koliko ih je na stadionu, svaki kineski trećeligaš ima više navijača od juventusa pa koga briga, treće mogu ti sad staviti slika koreografija navijača milana kakve u evropi nema osim barse niko, a za mene je to što u derbijima nema mrtvih već se navija aplauzom i pjesmom nešto pozitivno a ne negativno, hebo ti river-boka i sl. derbije kad ih je dosad stotine poginulo, fudbal je ipak samo sport a ne ratovanje, u životu ima jako puno važnijih stvari od fudbala
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 dec 2009, 00:27

gdje si vidio da na tekmi Juventusa neko poginuo?? osim kada smo bili u finalu sa englesim zivotinjama.. koji su te zivotinje izazvale.. ne kazem ja da je lose zato sto nema tuce i sl. sranja.. vec nema prevelikog rivalstva, nema nikakvog rivalstva.. umjesto da to bude derby d' italia , a ne Juve - inter.. ali ovo za navijace Juventusa ti je smijesno.. :roll:

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 02 jan 2010, 23:05

Red Army i ultrasi.

[youtube][/youtube]

Heh, i na ovakvom stadionu ovakva atmosfera. Oni su jaki na priči ali kada treba imati muda onda nestanu tek tako.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 jan 2010, 02:05

daffy je napisao/la:
Mozda, i to samo mozda, ali unutar Italije, ne u vlastitom gradu. U vlastitom gradu zna se tko je gazda i za koji su klub ljudi vezani - Torino. To je cinjenica obicna. Juventus te gledatelje NEMA. Oni sto se na njih kace kao ''navijaci'' su oni koji padaju na trofeje i titule, a s obzirom da im Juventus to cesto moze ''pruziti'', veliki su navijaci istog, kao. Medjutim, kuci Juventus nema upola gledanost kao Inter ili Milan, kad vec spominjes.
A sto se tice gostovanja, tu upravo dolaze ovi gore spomenuti na djelo. A ima i jedna dobra ne tako davna fora, tj. vic, u vezi posjecenosti Juventusa. Ide nesto tipa : ''zasto Juventus ima tako slabu gledanost kuci za razliku od one u gostima?'' - ''Kuci svi znaju da kradu, a u gostima ljudi dodju da se u to ustvari i uvjere''. :D
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987 i 1 gost.