jak sirespo je napisao/la: tjesi se
Najžešća rivalstva između nogometnih klubova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najžešća rivalstva između nogometnih klubova
pustite šuplju priču,
nego nedavno se igrao jedan od žeščih derbija istočno evropskih liga između Wisla Krakow i Cracovie, poznat po svojoj brutalnosti pogotovo na tribinama.
nego nedavno se igrao jedan od žeščih derbija istočno evropskih liga između Wisla Krakow i Cracovie, poznat po svojoj brutalnosti pogotovo na tribinama.
SAMO ŽELJO
Ja ovih levata, vatrogasci ih ponizise 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Schalke- Dortmund 
Kad sve ovo citam i pomalo se smijem, da i ja "bubnem" jednu
Partizan - Zvezda - gero to dozivio, pa sa sigurnoscu mogu reci da je pakleno.
A ne ove price...nasi, moji, mi protiv njih....i sve to lijepo upakovano na You Tube
A ne ove price...nasi, moji, mi protiv njih....i sve to lijepo upakovano na You Tube
Vom Jäger zum Gejagten
Uvrijedljivi me.., upsss GrizliGRIZLI je napisao/la:Ja nisam reko da sam to dozivio protiv Galate, al de me demantuj ako grijesim u svom postu iznad, najveci derbi na kojem sam ja bio je Sarajevo - Željezničar. Koliko primjetim ti nenavijas ni za CZV ni za PFC nego za Bayern, koji su sad "tvoji".geronimo je napisao/la:Kad sve ovo citam i pomalo se smijem, da i ja "bubnem" jednu![]()
Kontas stari?
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Kad sve ovo citam i pomalo se smijem, da i ja "bubnem" jednu![]()
Živio u Gelsenkirchenu, vjeruj mi znam kako je to
Slažem se s tobom, youtube, ali svakako da su i Grci zeznuti.
Nije se ni prema tebi odnosilo, ali haman se i ti pronasao u postu
Svakako da je S04 - BvB jedan od zescih derbija, u Njemackoj sigurno najveci.
Svakako da je S04 - BvB jedan od zescih derbija, u Njemackoj sigurno najveci.
Vom Jäger zum Gejagten
Lazio - Roma
ovo je j*beno..
a najsmjesni gradski mi je inter-milan.. vecih botova nema.. velikana europska, umjesto da to bude najveci derbi na svijetu jer su timovi vrh.. oni nista.. doduse , u Italiji i onako svi navijaju za Juventus..
ovo je j*beno..
a najsmjesni gradski mi je inter-milan.. vecih botova nema.. velikana europska, umjesto da to bude najveci derbi na svijetu jer su timovi vrh.. oni nista.. doduse , u Italiji i onako svi navijaju za Juventus..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
nema veze radi cega ga gotivi.. bitno je da ga istinski gotivi.. i da kad klub padne taj sto ga gotivi bude uz njega.. to je fazon..GRIZLI je napisao/la:S04 - BVB je sigurno najveci derbi u Njemackoj, neznam koji bi mogo biti veci, mozda Bayer- Bayern, tu je to. Uredu je Geronimo, ali shvati da je dosta raje ovdje koja gotivi "svoje" klubove zbog wikipedije i l youtube-a, pa valjda je i to neki trud koji zasluzuje respekt, kakav takav.
-
antipolitika2
- Kontakt:
Zrinjski - Velez ostalo je sve mala maca 
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- rob do bagro
- Kontakt:
u Njemackoj od zestokih derbija se izdvajaju:
Hansa Rostock-Dynamo Dresden(ovdje uvijek bude okrsaj, kako na terenu i tribinama, tako i van igralista).
S04-BVB(takodjer uz ovaj gore Revier Derby kako ga zovu isto zestok sudar, ne vole se ni jedni ni drugi, obje ekipe imaju jake i vrlo za respekt navijace).
Hansa Rostock-Dynamo Dresden(ovdje uvijek bude okrsaj, kako na terenu i tribinama, tako i van igralista).
S04-BVB(takodjer uz ovaj gore Revier Derby kako ga zovu isto zestok sudar, ne vole se ni jedni ni drugi, obje ekipe imaju jake i vrlo za respekt navijace).
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
torino-juventus, torineza dođe u hiljadama, a juventina onih 700 što gleda i sve ostale utakmice juventusa u torinu, uglavnom to treba doživjeti
a vi vjerovatno ovdje mislite na huliganstva, tuče, noževe, brojanje mrtvih i sl. srednjovjekovna njasra - to je u pravu ovaj gore kad kaže da toga u milanu nema, ali pjevanja i navijanja 90 minuta za svoj tim + extra koreografije koje osim na nou campu se u evropi skoro nigdje nemože vidjeti ima itekako(imao sreću da budem jednom i mogu reći da mi je to definitivno jedan od najljepših dana u životu)
od ovih derbija koje ste vi spominjali bio jedino po par puta sarajevo-željo, i dinamo-hajduk, bilo sasvim ok, al ništa više od toga
a vi vjerovatno ovdje mislite na huliganstva, tuče, noževe, brojanje mrtvih i sl. srednjovjekovna njasra - to je u pravu ovaj gore kad kaže da toga u milanu nema, ali pjevanja i navijanja 90 minuta za svoj tim + extra koreografije koje osim na nou campu se u evropi skoro nigdje nemože vidjeti ima itekako(imao sreću da budem jednom i mogu reći da mi je to definitivno jedan od najljepših dana u životu)
od ovih derbija koje ste vi spominjali bio jedino po par puta sarajevo-željo, i dinamo-hajduk, bilo sasvim ok, al ništa više od toga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
fali ti st.pauli-hansa!rob do bagro je napisao/la:u Njemackoj od zestokih derbija se izdvajaju:
- rob do bagro
- Kontakt:
Da naravno 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hahahaha koja patetika.. jao.. ali sto je najgore, Juventus ima navijaca kao sto inter i milan nemaju zajedno.. pratim tekme Seria a svake sedmice.. pogledam ponekad i milan i inter i mogu reci da ste smijesni.. gledaj gostovanja Juventusa.. svako gosotvanje ove godine kao i sva prethodna se navijalo za Juve a ne za domacina.. svaku tekmu ces cuti 'Forza Juve'.. dok milaneze samo cujes kad igraju kuci..tony-mortale je napisao/la:torino-juventus, torineza dođe u hiljadama, a juventina onih 700 što gleda i sve ostale utakmice juventusa u torinu, uglavnom to treba doživjeti![]()
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
patetika jest u pitanju al s tvoje strane jer ti sine moj na temi -Najžešća rivalstva između nogometnih klubova ničim izazvan spominješ milan-inter kao loš a to nije tema a nisi vjerovatno bio ni na jednom, znači neki kompleks, drugo kažeš ima juve navijače, ok pa što ne idu na utakmice(nije bitno koliko ih je negdje- već koliko ih je na stadionu, svaki kineski trećeligaš ima više navijača od juventusa pa koga briga, treće mogu ti sad staviti slika koreografija navijača milana kakve u evropi nema osim barse niko, a za mene je to što u derbijima nema mrtvih već se navija aplauzom i pjesmom nešto pozitivno a ne negativno, hebo ti river-boka i sl. derbije kad ih je dosad stotine poginulo, fudbal je ipak samo sport a ne ratovanje, u životu ima jako puno važnijih stvari od fudbaladaffy je napisao/la:hahahaha koja patetika.. jao.. ali sto je najgore, Juventus ima navijaca kao sto inter i milan nemaju zajedno.. pratim tekme Seria a svake sedmice.. pogledam ponekad i milan i inter i mogu reci da ste smijesni.. gledaj gostovanja Juventusa.. svako gosotvanje ove godine kao i sva prethodna se navijalo za Juve a ne za domacina.. svaku tekmu ces cuti 'Forza Juve'.. dok milaneze samo cujes kad igraju kuci..tony-mortale je napisao/la:torino-juventus, torineza dođe u hiljadama, a juventina onih 700 što gleda i sve ostale utakmice juventusa u torinu, uglavnom to treba doživjeti![]()
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
gdje si vidio da na tekmi Juventusa neko poginuo?? osim kada smo bili u finalu sa englesim zivotinjama.. koji su te zivotinje izazvale.. ne kazem ja da je lose zato sto nema tuce i sl. sranja.. vec nema prevelikog rivalstva, nema nikakvog rivalstva.. umjesto da to bude derby d' italia , a ne Juve - inter.. ali ovo za navijace Juventusa ti je smijesno.. 
Red Army i ultrasi.
[youtube][/youtube]
Heh, i na ovakvom stadionu ovakva atmosfera. Oni su jaki na priči ali kada treba imati muda onda nestanu tek tako.
[youtube][/youtube]
Heh, i na ovakvom stadionu ovakva atmosfera. Oni su jaki na priči ali kada treba imati muda onda nestanu tek tako.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mozda, i to samo mozda, ali unutar Italije, ne u vlastitom gradu. U vlastitom gradu zna se tko je gazda i za koji su klub ljudi vezani - Torino. To je cinjenica obicna. Juventus te gledatelje NEMA. Oni sto se na njih kace kao ''navijaci'' su oni koji padaju na trofeje i titule, a s obzirom da im Juventus to cesto moze ''pruziti'', veliki su navijaci istog, kao. Medjutim, kuci Juventus nema upola gledanost kao Inter ili Milan, kad vec spominjes.daffy je napisao/la:hahahaha koja patetika.. jao.. ali sto je najgore, Juventus ima navijaca kao sto inter i milan nemaju zajedno.. pratim tekme Seria a svake sedmice.. pogledam ponekad i milan i inter i mogu reci da ste smijesni.. gledaj gostovanja Juventusa.. svako gosotvanje ove godine kao i sva prethodna se navijalo za Juve a ne za domacina.. svaku tekmu ces cuti 'Forza Juve'.. dok milaneze samo cujes kad igraju kuci..tony-mortale je napisao/la:torino-juventus, torineza dođe u hiljadama, a juventina onih 700 što gleda i sve ostale utakmice juventusa u torinu, uglavnom to treba doživjeti![]()
A sto se tice gostovanja, tu upravo dolaze ovi gore spomenuti na djelo. A ima i jedna dobra ne tako davna fora, tj. vic, u vezi posjecenosti Juventusa. Ide nesto tipa : ''zasto Juventus ima tako slabu gledanost kuci za razliku od one u gostima?'' - ''Kuci svi znaju da kradu, a u gostima ljudi dodju da se u to ustvari i uvjere''.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.