odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Jel neko slučajno kupovao preko aliexpress-a? Zanimaju me vaša iskustva, koliko je to pouzdana kupovina, kvalitet robe (tu prije svega mislim na odjeću jer tehničke stvari ni u kom slučaju neću kupovati na ovaj način), zanima me jel čim naručim robu sa računa mi se automatski skida novac ili tek po prijemu pošiljke?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
jbg ovaj put je bilo opravdano, derno sam boga, neko me iznervirao bio i et, al' nije da nije bilo par slučajeva kad me u krajnje sumnjivim okolnostima banovao, i on i onaj Cashman ali on me banovao najviše zbog psovki PJ-u jer nije dao Mirzi da igraGreivis je napisao/la:Sta ti je Vedo skrivio? Samo njega banujes.Monolog je napisao/la: Kad sam ja to nekog banovao zbog zayebancije?![]()
da ne bude off.
dobre su ti te bež tole Monolože što si postavljao prije 5-6 dana
" onclick="window.open(this.href);return false;
imal u tz gdje da se uzme ovakva kapa
imal u tz gdje da se uzme ovakva kapa
Ima li se gdje kod nas kupiti?

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Ni gay lobi ih ne može dovest u BiH
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Dex je napisao/la:Ni gay lobi ih ne može dovest u BiH
-
gojzerica
- Kontakt:
Nema boljeg. 

meni u 15.oj godini poceli zalisci da se primjecuju nakon kraće upotrebe istog ovog gelagojzerica je napisao/la:Nema boljeg.
@PIKE gel nema veze s tim(ima zapravo mali %), genetika je ta koja j3be stvar druze 
znam ljude koji koriste ovo i po 5-6 god. pa imaju kose za izvoza
znam ljude koji koriste ovo i po 5-6 god. pa imaju kose za izvoza
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma zayebavam se, imam zaliske od rođenja 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam stvarno, ja sam koristio ovaj gol do 5. do 8. razreda i pola srednje, ne znam sta cu s ovolikom kosom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samo_lijevo
- Kontakt:
bolje je koristiti agdu nego ovaj profesionalni gel.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ne znam stvarno, ja sam koristio ovaj gol do 5. do 8. razreda i pola srednje, ne znam sta cu s ovolikom kosom![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
gojzerica
- Kontakt:
bolje agdu nego taftov
bolje ne koristit ništa nego taftov
-
gojzerica
- Kontakt:
Aj da čujem šta imaš protiv Profešnl gela?samo_lijevo je napisao/la:bolje je koristiti agdu nego ovaj profesionalni gel.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ne znam stvarno, ja sam koristio ovaj gol do 5. do 8. razreda i pola srednje, ne znam sta cu s ovolikom kosom![]()
Ja utoku, specijalku, bokser i takogojzerica je napisao/la:Aj da čujem šta imaš protiv Profešnl gela?samo_lijevo je napisao/la:bolje je koristiti agdu nego ovaj profesionalni gel.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Narucio sam ja sad nesta sebi iz kine, puno se ceka, al javim ti eto kad i ako dodjealan_kardec je napisao/la:Jel neko slučajno kupovao preko aliexpress-a? Zanimaju me vaša iskustva, koliko je to pouzdana kupovina, kvalitet robe (tu prije svega mislim na odjeću jer tehničke stvari ni u kom slučaju neću kupovati na ovaj način), zanima me jel čim naručim robu sa računa mi se automatski skida novac ili tek po prijemu pošiljke?
Mislim da je i taj aliexpress isto sr samo drugo pakovanje, pa bi trebalo biti isto kao i ovo odakle sam ja narucio, a tu ti skinu prvu uplatu odredjeni dio(artikal+postarina po kini) pa kad njima dodju(dobijes slike i cijenu slanja za bih) tek onda uplacujes ostatak i ide za bih.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Kur.čev gel, budimo realni.gojzerica je napisao/la:Aj da čujem šta imaš protiv Profešnl gela?samo_lijevo je napisao/la:bolje je koristiti agdu nego ovaj profesionalni gel.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli!
Čuj dobar gel, natrackaš se onim po kosi čitava glava ti poplavi
Ljiljane sjećaš li se Keme u osnovnoj kad stavi kilu ovog plavog gela, sav levat poplavi, još mu se neke grudvice počnu stvarati u kosi

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.