Pa iskreno, po prvi put u zivotu sam za Muntarija.
Treba nam jos jedan mesar u kombinaciji sa De Jongom koji ce pokusati neutralizovati Barsine napade ( a zna se da bi s tim uradili vise od pola posla ) dok je Poli suvise ofanzivan za to. Bojim se da bi to moglo katastrofalno izgledati u kombinaciji sa onim nasim tarabama iz odbrane.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
Najvise bi volio sto se tice sredine da to bude ovako:
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
Napad ako bude Baloteli spreman onda sa Robinhom u vrh napada.
Dati priliku Niangu da se iskupi za onu stativu od prosle godine, za Matrija se nema sta reci, kad do sad u seriji A nije uspio zabit.. Kad se sjetim Bologne, pa pune ih svi redom, mi kiksamo protiv njih a sve zahvaljujuci PANJU.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
muha milanez je napisao/la:Najvise bi volio sto se tice sredine da to bude ovako:
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
Dati priliku Niangu da se iskupi za onu stativu od prosle godine, za Matrija se nema sta reci, kad do sad u seriji A nije uspio zabit.. Kad se sjetim Bologne, pa pune ih svi redom, mi kiksamo protiv njih a sve zahvaljujuci PANJU.
Ne vjerujem da ce biti spreman za utakmicu. Vec prije par dana su mu prognozirali pauzu od desetak dana i da su sanse za oporavak minimalne protiv Barse, a sad bi odjednom u prvu postavu ?
Ima jos utakmica i vremena da zaigra, ne treba riskirati i izgubiti ga na jos duzi period.
muha milanez je napisao/la:Najvise bi volio sto se tice sredine da to bude ovako:
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
Niang nije prijavljen za Ligu Prvaka
Jahh prijatelju upravu si, desila se ona greska prilikom pravljenja spiska igraca za LP.. Zaboravio sam na to,.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sve u svemu,nek nam je Bog na pomoci
Danas u 15:00 igraju Inzaghijevi protiv mladjih Katalonaca, kad ih on motivise mislim da ce letjeti po terenu
Forza Milan!!!
Evo Allegri razmišlja o tome da Balotelli počne utakmicu, što bi bilo apsolutno pogrešno. Jer Mario vjerovatno nije u mogućnosti da igra svih 90 minuta.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
Jednako smo jaki kao u utakmici lani mogu reći. Fale tu Shaarawy,Pazzini,Prince i Ambro .. ali tu su sad Kaka,Matri,Robinho i De Jong. Nadam se da će Matri odigrati utakmicu života jer će bit važna karika.
Zatvoriti Iniestu i Xavija kao lani i možemo do bodova.
IDEMOOOOO !!!!!
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
sjajan video jarane, tacno se covjek najezi na ovo..
i ne stavljaju oni de jonga kako mlati alonsa vec sam ja postavio, da znaju oni padavicari sta ih ceka, nece biti potrebe da glume
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mogla bi biti problematicna ova strana sa Constantom kojeg lakocom izvalis iz kopacki, pogotovo jer nema faraona da zatvara tu stranu, a nije neka radosna vijest ni igranje Zapate i Amelie.
Sve u svemu, ja bih bio zadovoljan i bodom. Ostalo ne bih prognozirao.
Što se tiče Constanta, on je lani super odigrao na toj poziciji. Na njegovoj strani igra Alexis , brz igrač i veliki padavičar. Fizički je Kevin jači od njega.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-