Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Muntari je bio jako umoran poslije meča sa Udineseom , pa će Allegri razmotriti koga da stavi , njega ili Polija. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa iskreno, po prvi put u zivotu sam za Muntarija.
Treba nam jos jedan mesar u kombinaciji sa De Jongom koji ce pokusati neutralizovati Barsine napade ( a zna se da bi s tim uradili vise od pola posla ) dok je Poli suvise ofanzivan za to. Bojim se da bi to moglo katastrofalno izgledati u kombinaciji sa onim nasim tarabama iz odbrane.
Treba nam jos jedan mesar u kombinaciji sa De Jongom koji ce pokusati neutralizovati Barsine napade ( a zna se da bi s tim uradili vise od pola posla ) dok je Poli suvise ofanzivan za to. Bojim se da bi to moglo katastrofalno izgledati u kombinaciji sa onim nasim tarabama iz odbrane.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Najvise bi volio sto se tice sredine da to bude ovako:
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
Napad ako bude Baloteli spreman onda sa Robinhom u vrh napada.
Dati priliku Niangu da se iskupi za onu stativu od prosle godine, za Matrija se nema sta reci, kad do sad u seriji A nije uspio zabit.. Kad se sjetim Bologne, pa pune ih svi redom, mi kiksamo protiv njih a sve zahvaljujuci PANJU.
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
Dati priliku Niangu da se iskupi za onu stativu od prosle godine, za Matrija se nema sta reci, kad do sad u seriji A nije uspio zabit.. Kad se sjetim Bologne, pa pune ih svi redom, mi kiksamo protiv njih a sve zahvaljujuci PANJU.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sutra nam definitivno trebaju 100% spremni igrači. Tako da po meni Balo i Kaka trebaju ostati na klupi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- IlPrincipe
- Kontakt:
preofanzivno, s tom formacijom bi dobili po nosumuha milanez je napisao/la:Najvise bi volio sto se tice sredine da to bude ovako:
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Niang nije prijavljen za Ligu Prvakamuha milanez je napisao/la:Najvise bi volio sto se tice sredine da to bude ovako:
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
Balotelli je pozvan i trebao bi biti spreman za sutra vece samo da ne gledamo onoga panja u napadu......
Ne vjerujem da ce biti spreman za utakmicu. Vec prije par dana su mu prognozirali pauzu od desetak dana i da su sanse za oporavak minimalne protiv Barse, a sad bi odjednom u prvu postavu ?
Ima jos utakmica i vremena da zaigra, ne treba riskirati i izgubiti ga na jos duzi period.
Ima jos utakmica i vremena da zaigra, ne treba riskirati i izgubiti ga na jos duzi period.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Jahh prijatelju upravu si, desila se ona greska prilikom pravljenja spiska igraca za LP.. Zaboravio sam na to,.UrbyEmanuelson je napisao/la:Niang nije prijavljen za Ligu Prvakamuha milanez je napisao/la:Najvise bi volio sto se tice sredine da to bude ovako:
-De jong-
-Montolivo- -Poli-
-Kaka-
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve u svemu,nek nam je Bog na pomoci
Danas u 15:00 igraju Inzaghijevi protiv mladjih Katalonaca, kad ih on motivise mislim da ce letjeti po terenu
Forza Milan!!!
Danas u 15:00 igraju Inzaghijevi protiv mladjih Katalonaca, kad ih on motivise mislim da ce letjeti po terenu
Forza Milan!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Evo Allegri razmišlja o tome da Balotelli počne utakmicu, što bi bilo apsolutno pogrešno. Jer Mario vjerovatno nije u mogućnosti da igra svih 90 minuta.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Iso sam tamo na barcin forum eno ih samo lijepe kako je de jong derno alonsa,svi se samo njega boje hahaa

- _forzamilan_
- Kontakt:
Ako De Jong i Muntari zatvore Xavija i Iniestu a odbrana bude na nivou onda Milan možda može do dobrog rezultata.
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jednako smo jaki kao u utakmici lani mogu reći. Fale tu Shaarawy,Pazzini,Prince i Ambro .. ali tu su sad Kaka,Matri,Robinho i De Jong. Nadam se da će Matri odigrati utakmicu života jer će bit važna karika.
Zatvoriti Iniestu i Xavija kao lani i možemo do bodova.
IDEMOOOOO !!!!!
[youtube][/youtube]

Zatvoriti Iniestu i Xavija kao lani i možemo do bodova.
IDEMOOOOO !!!!!
[youtube][/youtube]

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
sjajan video jarane, tacno se covjek najezi na ovo..
i ne stavljaju oni de jonga kako mlati alonsa vec sam ja postavio, da znaju oni padavicari sta ih ceka, nece biti potrebe da glume

i ne stavljaju oni de jonga kako mlati alonsa vec sam ja postavio, da znaju oni padavicari sta ih ceka, nece biti potrebe da glume
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mogla bi biti problematicna ova strana sa Constantom kojeg lakocom izvalis iz kopacki, pogotovo jer nema faraona da zatvara tu stranu, a nije neka radosna vijest ni igranje Zapate i Amelie.
Sve u svemu, ja bih bio zadovoljan i bodom. Ostalo ne bih prognozirao.
Sve u svemu, ja bih bio zadovoljan i bodom. Ostalo ne bih prognozirao.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Što se tiče Constanta, on je lani super odigrao na toj poziciji. Na njegovoj strani igra Alexis , brz igrač i veliki padavičar. Fizički je Kevin jači od njega.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Negdje sam jutros pročitao da bi Alegri mogao iznenaditi sa Kakom u vrhu napada umjesto Matrija, a da bi Robinjo trebao igrati desno a Birsa lijevo
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.