Bas tako, pola njih i nije culo za tu drzavu. Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolestzizu1991 je napisao/la: Finalist AFC - a apsolutno nije za potcijenit'.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Dobra ova, moram priznat'.Goalgetter je napisao/la:Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolest
Gledao sam im davno roster, slabo se sjećam, ti me podsjeti sa ona tri igrača, ne znam napamet.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ehehehehehehehGoalgetter je napisao/la:Bas tako, pola njih i nije culo za tu drzavu. Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolestzizu1991 je napisao/la: Finalist AFC - a apsolutno nije za potcijenit'.
Burkina Fasovo.Goalgetter je napisao/la:Bas tako, pola njih i nije culo za tu drzavu. Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolestzizu1991 je napisao/la: Finalist AFC - a apsolutno nije za potcijenit'.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Perla perlica, Jonathan Pitroipa 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ako je bitan FIFA plasman, ne bi bilo loše da Švedi eliminišu Portugalci, a Rumuni Grke.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pola raje sto bude gledalo Svjetsko ce prvi put cut za nas, a mi nesto o Burkini Faso pricamo 
Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranju
milijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Brat bratu brojala bi do 5terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
O ovom sam i ja pisao.terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Jbg ne bi te prosuli sigurno, dosli bi mi pripremljeni, jaki i motivisani.
3 komada maximalno.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jarane oni bi nas satrali kad bi otvarali protiv nas, tacnije ne samo nas nego vecinu reprezentacija. Koliko su se napalili bili za Kupu Konfederacija, mozes samo zamislit kako ce bit na glavnom prvenstvu.terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Zato se molim da izbjegnemo bas njih, za ostale mi svejedno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma bolje dobiit jednu jaku. Naguze ove ostale 3 rep. tako da ne razmisljamo kako i sta. Onda se u direktnom dvoboju borimo s jednom rep. za osminu finala 
Jadna ti majka, Rumunija-Grcka u barazu. Preostaje navijat za atomsku bombu nad stadionom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To sam napisao zbog promocije Bosne ,a vala ne bi nam dali vise od 3 100% sto nije sramota. A skoro smo igrali sa njima sto ne bi mogli ponovoDonnie Darko je napisao/la:Jarane oni bi nas satrali kad bi otvarali protiv nas, tacnije ne samo nas nego vecinu reprezentacija. Koliko su se napalili bili za Kupu Konfederacija, mozes samo zamislit kako ce bit na glavnom prvenstvu.terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Zato se molim da izbjegnemo bas njih, za ostale mi svejedno.
Igra Roma-FiraunentinaCartman je napisao/la:Jadna ti majka, Rumunija-Grcka u barazu. Preostaje navijat za atomsku bombu nad stadionom.
Plus Roki vs Zloki
Ili Nafakasi vs zbunjeni ribari
Za kraj Platimi-vs vazda zamalo
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 okt 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- brzitesanj
- Kontakt:
Nek smo se plasirali na SP, a do 6 decembra kada se budu izvlačile griupe na ovoj temo će biti još 1000-e kombinacija danam je Burkinu Faso, danam je Trinidad i Tobago. Na izvlačenju grupa biće šta bude,znam svi bi mi voljeli da nas žrijeb malo pomiluje i za nadati se da hoće.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
harishp je napisao/la:Igra Roma-FiraunentinaCartman je napisao/la:Jadna ti majka, Rumunija-Grcka u barazu. Preostaje navijat za atomsku bombu nad stadionom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
- inacefindecko
- Kontakt:

slogani za autobuse
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 22 okt 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima li linkova gdje se moze to predloziti? 
Dobar za Honduras i Kolumbiju

Dobar za Honduras i Kolumbiju
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, FerdinandF, Proximic, zikerrz21 i 25 gostiju.