Bas tako, pola njih i nije culo za tu drzavu. Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolestzizu1991 je napisao/la: Finalist AFC - a apsolutno nije za potcijenit'.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Dobra ova, moram priznat'.Goalgetter je napisao/la:Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolest
Gledao sam im davno roster, slabo se sjećam, ti me podsjeti sa ona tri igrača, ne znam napamet.
ehehehehehehehGoalgetter je napisao/la:Bas tako, pola njih i nije culo za tu drzavu. Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolestzizu1991 je napisao/la: Finalist AFC - a apsolutno nije za potcijenit'.
Burkina Fasovo.Goalgetter je napisao/la:Bas tako, pola njih i nije culo za tu drzavu. Pomislice neki da je Burkina Faso neka spolna bolestzizu1991 je napisao/la: Finalist AFC - a apsolutno nije za potcijenit'.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brat bratu brojala bi do 5terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
O ovom sam i ja pisao.terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Jbg ne bi te prosuli sigurno, dosli bi mi pripremljeni, jaki i motivisani.
3 komada maximalno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jarane oni bi nas satrali kad bi otvarali protiv nas, tacnije ne samo nas nego vecinu reprezentacija. Koliko su se napalili bili za Kupu Konfederacija, mozes samo zamislit kako ce bit na glavnom prvenstvu.terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Zato se molim da izbjegnemo bas njih, za ostale mi svejedno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To sam napisao zbog promocije Bosne ,a vala ne bi nam dali vise od 3 100% sto nije sramota. A skoro smo igrali sa njima sto ne bi mogli ponovoDonnie Darko je napisao/la:Jarane oni bi nas satrali kad bi otvarali protiv nas, tacnije ne samo nas nego vecinu reprezentacija. Koliko su se napalili bili za Kupu Konfederacija, mozes samo zamislit kako ce bit na glavnom prvenstvu.terabajt je napisao/la:Molim boga da budemo u grupi sa brazilom jos kad bi prvu igrali na otvaranjumilijardu ljudi bi nas direktno gledalo.
Zato se molim da izbjegnemo bas njih, za ostale mi svejedno.
Igra Roma-FiraunentinaCartman je napisao/la:Jadna ti majka, Rumunija-Grcka u barazu. Preostaje navijat za atomsku bombu nad stadionom.
Plus Roki vs Zloki
Ili Nafakasi vs zbunjeni ribari
Za kraj Platimi-vs vazda zamalo
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- brzitesanj
- Kontakt:
25.05.2013g.
harishp je napisao/la:Igra Roma-FiraunentinaCartman je napisao/la:Jadna ti majka, Rumunija-Grcka u barazu. Preostaje navijat za atomsku bombu nad stadionom.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
- inacefindecko
- Kontakt:

slogani za autobuse
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobar za Honduras i Kolumbiju
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, antetokounmpo, Beli98, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, denza, dzemil, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, Gifron, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, harko35, IndependenT, invincible1921, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, Lynx, Maestro^^, meepo, MikiPirs, muhamedhulk, muhamedkonjic, nerkolfc, NEZALAGANJE, omanovski, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, PSV, Rauber33, RaZuti, ronaldo99, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, Sveti, tale07, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Trikolor, unavita, Venom, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog i 497 gostiju.