Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 22 okt 2013, 23:34

Paradajz je napisao/la:
Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.
Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.
bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 22 okt 2013, 23:36

Treba odma ispasti iz lige prvaka, **** milione imaju ih dosta, hocu premier ligu ili FA kup!!
Samo WENGER istina je!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 okt 2013, 23:36

PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..
Opet? :lol: :lol: :lol:
Srce mi se slama, stvarno. :lol:

Arsenal i njihovo poredjenje sa najboljim ekipama danasnjice. :roll: :lol:

Ramiz, Velski Zidane. :lol: Taman mi je smijeha za veceras. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 okt 2013, 23:37

Omerbavarac je napisao/la:
PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..

Jesi se to pogledo u ogledalo??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 22 okt 2013, 23:38

slika

:lol: :mrgreen:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 okt 2013, 23:38

arsengunner je napisao/la:Treba odma ispasti iz lige prvaka, **** milione imaju ih dosta, hocu premier ligu ili FA kup!!

ma biti 3 pa osvojiti euroligu :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2013, 23:39

Evo ono o čemu pričam. Kad je to dijete u glavu, pa ne konta da je velski zidane zajebancija, kad ne konta da je poređenje sa najboljim ekipama današnjice istinito jer ljudi ne bi bez razloga sjedili na vrhu EPLa.

Kad je to kobasičar, sve je moguće !

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 22 okt 2013, 23:39

Gori ste vi sto se prepirete i sto dajete bilo kakvu paznju ovim nakaradama.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 22 okt 2013, 23:40

da bolan nadji sebi zivot , pusti temu arsenala. Zastani na momenat i kazi sebi sta ja ovo Boze radim. Kad su ovi momci dosli na nasu temu da provociraju. Sto sam glup sto mi to treba, onda izdahni i pocni radit nesto pametno.

Ne mogu da vjerujem da se ne javljaju navijaci celzija mancestera totenhema, nego bavarci, em sto ste zadnju popusili od dortumnda, a prije toga od arsenala. stvarno nema smisla

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 okt 2013, 23:41

Arsenal ce imati problema sa svakom ekipom koja pretrci deset kilomatera vise od njih pa makar to bio i Stoke City,.

Arsenal ne moze igrati sa Artetom kao defanzivnim veznim protiv ozbiljne ekipe kakva je Dormund,da je Flamini bio tu onaj drugi gol se nikada ne bi dogodio,ondje je ARteta na sredini imao priliku da napravi faul i sprijeci kontru a potom i Gibs koji je morao praviti faul pa i pod cijenu zutog kartona no on pusta covjeka da iskontrolise loptu i bez problema uputi kljucni pas..

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 22 okt 2013, 23:42

Seaman je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.
Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.
bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****
Arteta veceras i Arteta kako inace igra su nebo i zemlja :mrgreen: . Ja ne znam koliko je to prilika Borussia imala :? .
Primio Arsenal gol iz kontranapada i kaze Arteta to treba zatvarat. Pa de mi majke ti reci sta su stoperi radili u momentu kad ga Lewandowski zabi. Ispravi me ako grijesim ali mislim da je Mertesacker citavu utakmicu bio prilijepljen uz njega, pa gdje je bio tad. Hocu da kazem da je citava ekipa odigrala naivno zadnjih 10 minuta. Otvorili se ko da igraju protiv Bayerna :D.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 okt 2013, 23:43

Paradajz je napisao/la:
Ako ti nije mrsko otidji na Uefa.com i pregledaj neke podatke, broj pretrcanih kilometara, pokrivenost terena, broj napravljenih prekrsaja, broj pretrpljenih prekrsaja... A sto se kontre tice, mislim da bi faul trebo pravit onaj koji gubi loptu ili prvi sljedeci do njega, po cijenu zutog kartona, a ne neki Arteta ili neki Flamini, jer zna se desit da izgubis loptu na protivnickih 16 i da je to onda pogubno, faul pravi ko stigne, a ne jedan odredjen covjek na prostoru od 300 dunuma.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 22 okt 2013, 23:45

Nista, momci su dali sve od sebe, podbacili u prvom poluvremenu gdje je dortmund stajao bolje, u drugom smo odigrali bolje i bolje stajali ali je Dortmund (bilo bi bezobrazno reci imao vise srece) dao gol vise... Jednostavno to je tako ponekad u fudbalu...Cestitke BvB - ovcima koji dolaze na ovaj PDF, mi se mozemo nadati bodu u dortmundu, i pobjedama nad marsejom i napolijem i eventualnom kiksu nekog tima iz grupe.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 okt 2013, 23:45

Seaman je napisao/la:
Mene bas cudi kada neko kaze Arteta bio odlican, gde crno odlicno, rupa. Ne moze on na toj poziciji nista da ponudi sem sigurnog pasa. Ali ajde sto je on rupa, nego su i Ramsey i Jack debelo podbacili. Jack imao 50% uspesnost dodavanja, kriminal. Ramsey skrivio gol, plus ga nije bilo koliko treba.
I na sve to dodas flaster Bendera nad Ozilom, i dobijes ono sto dobijes. Losa kretnja po celom terenu, na sredini vas ubili presingom, sto Arteta ne ume da resi, a kad ti Ramsey i Jack igraju k'o slogirani, to je to.

Moze se reci da su Giroud i Santi najbolji bili veceras, ali slabo je to.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 22 okt 2013, 23:47

yebeš ovo, smučio mi se forum od ovakvog tipa razgovora, cujemo se nekom drugom prilikom i u nekim drugim, valjda boljim vremenima.. vozdra raja :)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2013, 23:49

Tačno to vedo, vozdra i od mene :)

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 22 okt 2013, 23:50

Jesam došao na temu Bayerna :?: , koji vam je vrag ljudi, ohanite, dođem da pročitam utiske, zapažanja, a ono pola Njemačke svratilo na ss.ba.

Šteta za Arsenal, navijao sam za vas, ali :roll: , Dortmund je bio za nijansu bolji, konkretniji i odnesoše pobjedu. Jadna nam majka na šta je EPL spala, španske i njemačke ekipe spucaju presing i englezi manekeni samo stoje, vraćaju golmanu, napucavaju u aut.

Ne daj Bože da su Unitedu zapali ovi, pojeli bi nas s tri razlike, a evo dobijaju u gostima i trenutno najbolju ekipu u ligi. Prije nekoliko godina nezamislivo, za zatvora je ovo sve bilo, a danas :?
Glory Glory Manchester United

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 okt 2013, 23:50

Paradajz je napisao/la:
Seaman je napisao/la:
Mene bas cudi kada neko kaze Arteta bio odlican, gde crno odlicno, rupa. Ne moze on na toj poziciji nista da ponudi sem sigurnog pasa. Ali ajde sto je on rupa, nego su i Ramsey i Jack debelo podbacili. Jack imao 50% uspesnost dodavanja, kriminal. Ramsey skrivio gol, plus ga nije bilo koliko treba.
I na sve to dodas flaster Bendera nad Ozilom, i dobijes ono sto dobijes. Losa kretnja po celom terenu, na sredini vas ubili presingom, sto Arteta ne ume da resi, a kad ti Ramsey i Jack igraju k'o slogirani, to je to.

Moze se reci da su Giroud i Santi najbolji bili veceras, ali slabo je to.

na ovakvim utakmica se igra u pravilu s dva defanzivna vezna,ili s jednim čistim i jednim koji će biti uz ovoga malo povučenije,to je trebao biti ramsey,ali je bio katastrofa danas,hrpa netočnih dodavanja,arteta može igrat protiv nekih slabih ili kad se vodi uz flaminija da zadržava svojim drkanjem po lopti,lik ima 31 godinu i meni bi polagano letio iz ekipe,jer će biti samo lošiji igrač a ne bolji,igrač za par minuta s klupe u ekipi koja puca na sve trofeje
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 22 okt 2013, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 okt 2013, 23:51

Kraj serije za Arsenal, uskoro povratak starim navikama; prosipanje bodova na sve strane ;)
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2013, 23:51

bega_afc je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
Ako ti nije mrsko otidji na Uefa.com i pregledaj neke podatke, broj pretrcanih kilometara, pokrivenost terena, broj napravljenih prekrsaja, broj pretrpljenih prekrsaja... A sto se kontre tice, mislim da bi faul trebo pravit onaj koji gubi loptu ili prvi sljedeci do njega, po cijenu zutog kartona, a ne neki Arteta ili neki Flamini, jer zna se desit da izgubis loptu na protivnickih 16 i da je to onda pogubno, faul pravi ko stigne, a ne jedan odredjen covjek na prostoru od 300 dunuma.
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.