bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****Paradajz je napisao/la:Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- arsengunner
- Kontakt:
Treba odma ispasti iz lige prvaka, **** milione imaju ih dosta, hocu premier ligu ili FA kup!!
Samo WENGER istina je!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet?PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..

Srce mi se slama, stvarno.

Arsenal i njihovo poredjenje sa najboljim ekipama danasnjice.

Ramiz, Velski Zidane.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jesi se to pogledo u ogledalo??Omerbavarac je napisao/la:Opet?PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..![]()
![]()
![]()
Srce mi se slama, stvarno.![]()
Arsenal i njihovo poredjenje sa najboljim ekipama danasnjice.![]()
![]()
Ramiz, Velski Zidane.Taman mi je smijeha za veceras.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
arsengunner je napisao/la:Treba odma ispasti iz lige prvaka, **** milione imaju ih dosta, hocu premier ligu ili FA kup!!
ma biti 3 pa osvojiti euroligu

- frankqqqqq
- Kontakt:
Evo ono o čemu pričam. Kad je to dijete u glavu, pa ne konta da je velski zidane zajebancija, kad ne konta da je poređenje sa najboljim ekipama današnjice istinito jer ljudi ne bi bez razloga sjedili na vrhu EPLa.Omerbavarac je napisao/la:Opet?PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je to kobasičar, sve je moguće !
Gori ste vi sto se prepirete i sto dajete bilo kakvu paznju ovim nakaradama.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
-
- Kontakt:
da bolan nadji sebi zivot , pusti temu arsenala. Zastani na momenat i kazi sebi sta ja ovo Boze radim. Kad su ovi momci dosli na nasu temu da provociraju. Sto sam glup sto mi to treba, onda izdahni i pocni radit nesto pametno.Omerbavarac je napisao/la:Opet?PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da se ne javljaju navijaci celzija mancestera totenhema, nego bavarci, em sto ste zadnju popusili od dortumnda, a prije toga od arsenala. stvarno nema smisla
Arsenal ce imati problema sa svakom ekipom koja pretrci deset kilomatera vise od njih pa makar to bio i Stoke City,.
Arsenal ne moze igrati sa Artetom kao defanzivnim veznim protiv ozbiljne ekipe kakva je Dormund,da je Flamini bio tu onaj drugi gol se nikada ne bi dogodio,ondje je ARteta na sredini imao priliku da napravi faul i sprijeci kontru a potom i Gibs koji je morao praviti faul pa i pod cijenu zutog kartona no on pusta covjeka da iskontrolise loptu i bez problema uputi kljucni pas..
Arsenal ne moze igrati sa Artetom kao defanzivnim veznim protiv ozbiljne ekipe kakva je Dormund,da je Flamini bio tu onaj drugi gol se nikada ne bi dogodio,ondje je ARteta na sredini imao priliku da napravi faul i sprijeci kontru a potom i Gibs koji je morao praviti faul pa i pod cijenu zutog kartona no on pusta covjeka da iskontrolise loptu i bez problema uputi kljucni pas..
- Ozymandias
- Kontakt:
Arteta veceras i Arteta kako inace igra su nebo i zemljaSeaman je napisao/la:bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****Paradajz je napisao/la:Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.

Primio Arsenal gol iz kontranapada i kaze Arteta to treba zatvarat. Pa de mi majke ti reci sta su stoperi radili u momentu kad ga Lewandowski zabi. Ispravi me ako grijesim ali mislim da je Mertesacker citavu utakmicu bio prilijepljen uz njega, pa gdje je bio tad. Hocu da kazem da je citava ekipa odigrala naivno zadnjih 10 minuta. Otvorili se ko da igraju protiv Bayerna

Ako ti nije mrsko otidji na Uefa.com i pregledaj neke podatke, broj pretrcanih kilometara, pokrivenost terena, broj napravljenih prekrsaja, broj pretrpljenih prekrsaja... A sto se kontre tice, mislim da bi faul trebo pravit onaj koji gubi loptu ili prvi sljedeci do njega, po cijenu zutog kartona, a ne neki Arteta ili neki Flamini, jer zna se desit da izgubis loptu na protivnickih 16 i da je to onda pogubno, faul pravi ko stigne, a ne jedan odredjen covjek na prostoru od 300 dunuma.Paradajz je napisao/la:Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Nista, momci su dali sve od sebe, podbacili u prvom poluvremenu gdje je dortmund stajao bolje, u drugom smo odigrali bolje i bolje stajali ali je Dortmund (bilo bi bezobrazno reci imao vise srece) dao gol vise... Jednostavno to je tako ponekad u fudbalu...Cestitke BvB - ovcima koji dolaze na ovaj PDF, mi se mozemo nadati bodu u dortmundu, i pobjedama nad marsejom i napolijem i eventualnom kiksu nekog tima iz grupe.
Mene bas cudi kada neko kaze Arteta bio odlican, gde crno odlicno, rupa. Ne moze on na toj poziciji nista da ponudi sem sigurnog pasa. Ali ajde sto je on rupa, nego su i Ramsey i Jack debelo podbacili. Jack imao 50% uspesnost dodavanja, kriminal. Ramsey skrivio gol, plus ga nije bilo koliko treba.Seaman je napisao/la:
bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****
I na sve to dodas flaster Bendera nad Ozilom, i dobijes ono sto dobijes. Losa kretnja po celom terenu, na sredini vas ubili presingom, sto Arteta ne ume da resi, a kad ti Ramsey i Jack igraju k'o slogirani, to je to.
Moze se reci da su Giroud i Santi najbolji bili veceras, ali slabo je to.
yebeš ovo, smučio mi se forum od ovakvog tipa razgovora, cujemo se nekom drugom prilikom i u nekim drugim, valjda boljim vremenima.. vozdra raja 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Tačno to vedo, vozdra i od mene 

Jesam došao na temu Bayerna
, koji vam je vrag ljudi, ohanite, dođem da pročitam utiske, zapažanja, a ono pola Njemačke svratilo na ss.ba.
Šteta za Arsenal, navijao sam za vas, ali
, Dortmund je bio za nijansu bolji, konkretniji i odnesoše pobjedu. Jadna nam majka na šta je EPL spala, španske i njemačke ekipe spucaju presing i englezi manekeni samo stoje, vraćaju golmanu, napucavaju u aut.
Ne daj Bože da su Unitedu zapali ovi, pojeli bi nas s tri razlike, a evo dobijaju u gostima i trenutno najbolju ekipu u ligi. Prije nekoliko godina nezamislivo, za zatvora je ovo sve bilo, a danas

Šteta za Arsenal, navijao sam za vas, ali

Ne daj Bože da su Unitedu zapali ovi, pojeli bi nas s tri razlike, a evo dobijaju u gostima i trenutno najbolju ekipu u ligi. Prije nekoliko godina nezamislivo, za zatvora je ovo sve bilo, a danas

Glory Glory Manchester United
Paradajz je napisao/la:Mene bas cudi kada neko kaze Arteta bio odlican, gde crno odlicno, rupa. Ne moze on na toj poziciji nista da ponudi sem sigurnog pasa. Ali ajde sto je on rupa, nego su i Ramsey i Jack debelo podbacili. Jack imao 50% uspesnost dodavanja, kriminal. Ramsey skrivio gol, plus ga nije bilo koliko treba.Seaman je napisao/la:
bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****
I na sve to dodas flaster Bendera nad Ozilom, i dobijes ono sto dobijes. Losa kretnja po celom terenu, na sredini vas ubili presingom, sto Arteta ne ume da resi, a kad ti Ramsey i Jack igraju k'o slogirani, to je to.
Moze se reci da su Giroud i Santi najbolji bili veceras, ali slabo je to.
na ovakvim utakmica se igra u pravilu s dva defanzivna vezna,ili s jednim čistim i jednim koji će biti uz ovoga malo povučenije,to je trebao biti ramsey,ali je bio katastrofa danas,hrpa netočnih dodavanja,arteta može igrat protiv nekih slabih ili kad se vodi uz flaminija da zadržava svojim drkanjem po lopti,lik ima 31 godinu i meni bi polagano letio iz ekipe,jer će biti samo lošiji igrač a ne bolji,igrač za par minuta s klupe u ekipi koja puca na sve trofeje
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 22 okt 2013, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kraj serije za Arsenal, uskoro povratak starim navikama; prosipanje bodova na sve strane 

Stern des Südens
bega_afc je napisao/la:Ako ti nije mrsko otidji na Uefa.com i pregledaj neke podatke, broj pretrcanih kilometara, pokrivenost terena, broj napravljenih prekrsaja, broj pretrpljenih prekrsaja... A sto se kontre tice, mislim da bi faul trebo pravit onaj koji gubi loptu ili prvi sljedeci do njega, po cijenu zutog kartona, a ne neki Arteta ili neki Flamini, jer zna se desit da izgubis loptu na protivnickih 16 i da je to onda pogubno, faul pravi ko stigne, a ne jedan odredjen covjek na prostoru od 300 dunuma.Paradajz je napisao/la:Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.