arsengunner je napisao/la:Treba odma ispasti iz lige prvaka, **** milione imaju ih dosta, hocu premier ligu ili FA kup!!
ma biti 3 pa osvojiti euroligu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
arsengunner je napisao/la:Treba odma ispasti iz lige prvaka, **** milione imaju ih dosta, hocu premier ligu ili FA kup!!
Evo ono o čemu pričam. Kad je to dijete u glavu, pa ne konta da je velski zidane zajebancija, kad ne konta da je poređenje sa najboljim ekipama današnjice istinito jer ljudi ne bi bez razloga sjedili na vrhu EPLa.Omerbavarac je napisao/la:Opet?PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..![]()
![]()
![]()
Srce mi se slama, stvarno.![]()
Arsenal i njihovo poredjenje sa najboljim ekipama danasnjice.![]()
![]()
Ramiz, Velski Zidane.Taman mi je smijeha za veceras.
da bolan nadji sebi zivot , pusti temu arsenala. Zastani na momenat i kazi sebi sta ja ovo Boze radim. Kad su ovi momci dosli na nasu temu da provociraju. Sto sam glup sto mi to treba, onda izdahni i pocni radit nesto pametno.Omerbavarac je napisao/la:Opet?PIKE je napisao/la: momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..![]()
![]()
![]()
Srce mi se slama, stvarno.![]()
Arsenal i njihovo poredjenje sa najboljim ekipama danasnjice.![]()
![]()
Ramiz, Velski Zidane.Taman mi je smijeha za veceras.
Arteta veceras i Arteta kako inace igra su nebo i zemljaSeaman je napisao/la:bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****Paradajz je napisao/la:Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.
Ako ti nije mrsko otidji na Uefa.com i pregledaj neke podatke, broj pretrcanih kilometara, pokrivenost terena, broj napravljenih prekrsaja, broj pretrpljenih prekrsaja... A sto se kontre tice, mislim da bi faul trebo pravit onaj koji gubi loptu ili prvi sljedeci do njega, po cijenu zutog kartona, a ne neki Arteta ili neki Flamini, jer zna se desit da izgubis loptu na protivnickih 16 i da je to onda pogubno, faul pravi ko stigne, a ne jedan odredjen covjek na prostoru od 300 dunuma.Paradajz je napisao/la:Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.
Mene bas cudi kada neko kaze Arteta bio odlican, gde crno odlicno, rupa. Ne moze on na toj poziciji nista da ponudi sem sigurnog pasa. Ali ajde sto je on rupa, nego su i Ramsey i Jack debelo podbacili. Jack imao 50% uspesnost dodavanja, kriminal. Ramsey skrivio gol, plus ga nije bilo koliko treba.Seaman je napisao/la:
bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****
Paradajz je napisao/la:Mene bas cudi kada neko kaze Arteta bio odlican, gde crno odlicno, rupa. Ne moze on na toj poziciji nista da ponudi sem sigurnog pasa. Ali ajde sto je on rupa, nego su i Ramsey i Jack debelo podbacili. Jack imao 50% uspesnost dodavanja, kriminal. Ramsey skrivio gol, plus ga nije bilo koliko treba.Seaman je napisao/la:
bravo,pa lik je trebao zatvarat one kontre,neznam koju tekmu su gledali ovi koji ga hvale,lik je trkački 0,kad suparnik ima napad lik samo okomito pokriva,niti lijevo niti desno,a kad suparnik ima kontru nema ga nigdje,jer brzine nema,flamini daje ton cijelom veznom redom,dok arteta daje ****
I na sve to dodas flaster Bendera nad Ozilom, i dobijes ono sto dobijes. Losa kretnja po celom terenu, na sredini vas ubili presingom, sto Arteta ne ume da resi, a kad ti Ramsey i Jack igraju k'o slogirani, to je to.
Moze se reci da su Giroud i Santi najbolji bili veceras, ali slabo je to.
bega_afc je napisao/la:Ako ti nije mrsko otidji na Uefa.com i pregledaj neke podatke, broj pretrcanih kilometara, pokrivenost terena, broj napravljenih prekrsaja, broj pretrpljenih prekrsaja... A sto se kontre tice, mislim da bi faul trebo pravit onaj koji gubi loptu ili prvi sljedeci do njega, po cijenu zutog kartona, a ne neki Arteta ili neki Flamini, jer zna se desit da izgubis loptu na protivnickih 16 i da je to onda pogubno, faul pravi ko stigne, a ne jedan odredjen covjek na prostoru od 300 dunuma.Paradajz je napisao/la:Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.