Oranjezmaj_Bosne je napisao/la:Kako se zove pomocno igraliste u Zvijezde? Ajd da vidim da li znas svezvijezdica je napisao/la:Đeste majstori evo ja znam sve o Zvijezdi. Samo pitajte!!![]()
ocam'
![]()

Oranjezmaj_Bosne je napisao/la:Kako se zove pomocno igraliste u Zvijezde? Ajd da vidim da li znas svezvijezdica je napisao/la:Đeste majstori evo ja znam sve o Zvijezdi. Samo pitajte!!![]()
ocam'
![]()
4000 brat bratuhorde zla 87 je napisao/la:kolko stadion zvijezde moze primiti gledalaca![]()
mozda zato sto je bio mrak a nije se nasmijaohorde zla 87 je napisao/la:e ljudi a sta je vama sa onim crnjom sto je iz zelje stigao musa diabang pise da je zvijezdin clan ali ga nisam nikako vidio![]()
Hvala drug za podršku, i ja se nadam da će se odlučiti za nas. Ako ne dodje ima jos igrača sa kojim se pregovaraDinoTM je napisao/la:Nadam se da necete izgubiti Bojica, dobar je igrac, a vidim dugo pregovarate sa njim.
A ovaj Borac svima pokrade igrace ispred ociju ja prljave igre.zmaj_Bosne je napisao/la:Hvala drug za podršku, i ja se nadam da će se odlučiti za nas. Ako ne dodje ima jos igrača sa kojim se pregovaraDinoTM je napisao/la:Nadam se da necete izgubiti Bojica, dobar je igrac, a vidim dugo pregovarate sa njim.
ljubomorne duse mogu da nam pusebojdo je napisao/la:Kome je to Borac pokrao igrace?!?
Jel ovo namjenjeno meni ili???borac_sampion je napisao/la:ljubomorne duse mogu da nam pusebojdo je napisao/la:Kome je to Borac pokrao igrace?!?
ma ne...nego za onog gore...sta se gubite kakve igracebojdo je napisao/la:Jel ovo namjenjeno meni ili???borac_sampion je napisao/la:ljubomorne duse mogu da nam pusebojdo je napisao/la:Kome je to Borac pokrao igrace?!?
Sledeci put citiraj njega a ne mene!borac_sampion je napisao/la: ma ne...nego za onog gore...sta se gubite kakve igrace
nmzete gledati borca na drugom mjestu
naravnohorde zla 87 je napisao/la:borac se ove godine stvarno pojacava bicete glavni favoriti pored nas za titulu
Ajmo svi da razgule odavde molim moderatora da ove offtopic obrise.borac_sampion je napisao/la:naravnohorde zla 87 je napisao/la:borac se ove godine stvarno pojacava bicete glavni favoriti pored nas za titulutema je zvijezda necemo vise offtopic
jbg bro kad se nema paraemir_dj je napisao/la:ja stvarno neznam zašto likovi koji nežele dobro zvijezi uopšte navraćaju na ovaj forum... niko vas ništa ne pita... ako imaš šta pametno napiši ako nemaš i ne dolazi više...
Znali ko šta je sa izgradnjom stadiona, vidim da je stala, imala li nade da se ponovo išta gradi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.