Oranjezmaj_Bosne je napisao/la:Kako se zove pomocno igraliste u Zvijezde? Ajd da vidim da li znas svezvijezdica je napisao/la:Đeste majstori evo ja znam sve o Zvijezdi. Samo pitajte!!![]()
ocam'
![]()
NK Zvijezda Gradačac
- zvijezdica
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
- zvijezdica
- Kontakt:
4000 brat bratuhorde zla 87 je napisao/la:kolko stadion zvijezde moze primiti gledalaca![]()
- zvijezdica
- Kontakt:
mozda zato sto je bio mrak a nije se nasmijaohorde zla 87 je napisao/la:e ljudi a sta je vama sa onim crnjom sto je iz zelje stigao musa diabang pise da je zvijezdin clan ali ga nisam nikako vidio![]()
Nadam se da necete izgubiti Bojica, dobar je igrac, a vidim dugo pregovarate sa njim.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hvala drug za podršku, i ja se nadam da će se odlučiti za nas. Ako ne dodje ima jos igrača sa kojim se pregovaraDinoTM je napisao/la:Nadam se da necete izgubiti Bojica, dobar je igrac, a vidim dugo pregovarate sa njim.
Dragon Town
A ovaj Borac svima pokrade igrace ispred ociju ja prljave igre.zmaj_Bosne je napisao/la:Hvala drug za podršku, i ja se nadam da će se odlučiti za nas. Ako ne dodje ima jos igrača sa kojim se pregovaraDinoTM je napisao/la:Nadam se da necete izgubiti Bojica, dobar je igrac, a vidim dugo pregovarate sa njim.
Kome je to Borac pokrao igrace?!?
-
borac_sampion
- Kontakt:
ljubomorne duse mogu da nam pusebojdo je napisao/la:Kome je to Borac pokrao igrace?!?
TREĆI PUT ČASTIMO
Jel ovo namjenjeno meni ili???borac_sampion je napisao/la:ljubomorne duse mogu da nam pusebojdo je napisao/la:Kome je to Borac pokrao igrace?!?
cuj ukrao igraca....
svasta ovdje procitat....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
borac_sampion
- Kontakt:
ma ne...nego za onog gore...sta se gubite kakve igracebojdo je napisao/la:Jel ovo namjenjeno meni ili???borac_sampion je napisao/la:ljubomorne duse mogu da nam pusebojdo je napisao/la:Kome je to Borac pokrao igrace?!?
nmzete gledati borca na drugom mjestu
TREĆI PUT ČASTIMO
- horde zla 87
- Kontakt:
borac se ove godine stvarno pojacava bicete glavni favoriti pored nas za titulu
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
Sledeci put citiraj njega a ne mene!borac_sampion je napisao/la: ma ne...nego za onog gore...sta se gubite kakve igrace
nmzete gledati borca na drugom mjestu
-
borac_sampion
- Kontakt:
naravnohorde zla 87 je napisao/la:borac se ove godine stvarno pojacava bicete glavni favoriti pored nas za titulu
TREĆI PUT ČASTIMO
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ajmo svi da razgule odavde molim moderatora da ove offtopic obrise.borac_sampion je napisao/la:naravnohorde zla 87 je napisao/la:borac se ove godine stvarno pojacava bicete glavni favoriti pored nas za titulutema je zvijezda necemo vise offtopic
Dragon Town
- horde zla 87
- Kontakt:
zasto da razgulimo ne svadjamo se sa vama neg fino pricamo

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
ja stvarno neznam zašto likovi koji nežele dobro zvijezi uopšte navraćaju na ovaj forum... niko vas ništa ne pita... ako imaš šta pametno napiši ako nemaš i ne dolazi više...
Znali ko šta je sa izgradnjom stadiona, vidim da je stala, imala li nade da se ponovo išta gradi...
Znali ko šta je sa izgradnjom stadiona, vidim da je stala, imala li nade da se ponovo išta gradi...
- samirt.rd07_a.c.a.b
- Kontakt:
jbg bro kad se nema paraemir_dj je napisao/la:ja stvarno neznam zašto likovi koji nežele dobro zvijezi uopšte navraćaju na ovaj forum... niko vas ništa ne pita... ako imaš šta pametno napiši ako nemaš i ne dolazi više...
NK ZVIJEZDA GRADACAC U SRCU SAM ZMAJ. GRADACAC JA TE VOLIM GRADE NAJVISE DO SAD ZNAJ-- RD07 -- Sve sto zelim u ovom trenutku igraj zvijezdo igraj i pobijedi, za nama ce ostati neredi...
A:C:A:B - No Justice, No Peace, FUCK THE POLICE !!
- samirt.rd07_a.c.a.b
- Kontakt:
Nadam se da ce Zoran dovest par igraca kako treba.. a ne ko ninkovic doveo djecu arane, bolje bi ja igro kad bi me postavio. durgutovicu kriv bio Coric a lik extra igrac samo sto nasi nece da igraju kako njemu godi .. tj. na glavu.. pogledajte video Zvijezda-Golovi i Akcije i vidit cete da je 95% GOLOVA DAO GLAVOM pa nek se skontaju.. covjek extra i opet nogu dobio

NK ZVIJEZDA GRADACAC U SRCU SAM ZMAJ. GRADACAC JA TE VOLIM GRADE NAJVISE DO SAD ZNAJ-- RD07 -- Sve sto zelim u ovom trenutku igraj zvijezdo igraj i pobijedi, za nama ce ostati neredi...
kao sto sam i davno prije rekao, a ponavljam i sad kad je dosao ovaj CurGuz, plakat cemo mi svi skupa za Ninkovicem iako je i on momacki grijesio,ali haman da ovi poslije njega mogu i gore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.